Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet de leukste Goochelaar in Amsterdam! Maak kennis met Alex Buijk

Reserveer nu een top Goochelaar in Amsterdam voor jouw feest of evenement. Alex Buijk tovert een glimlach op de gezichten van je gasten en laat ze genieten van de mooiste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een spetterend optreden in onze hoofdstad

Goochelen magie gaat al geruime tijd hand in hand met de glitter en glamour in de gok hoofdstad van de wereld, Las Vegas. Nu zijn goocheloptredens ook in onze hoofdstad aan een opmars bezig en door mij als goochelaar in Amsterdam in te huren ben je een magische ervaring rijker wat nog lang op je netvlies zal staan. 


Doordat er in Amsterdam veel buitenlandse toeristen, zakenmensen zijn, maar er zijn ook een groot aantal mensen die in Amsterdam wonen die de Nederlandse taal nog niet onder knie hebben. Hier ben ik een ideale oplossing voor als het gaat om voor entertainment te zorgen op een feest of partij. Ik beheers de Engelse taal namelijk erg goed waardoor ik mijn magische show volledig in het Engels kan opvoeren. Hierdoor voelen buitenlandse gasten die Engels spreken zich uitermate op hun gemak. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op je feest

Doordat ik veelvuldig ingehuurd wordt voor top entertainment bij grote bedrijven zoals ABN Amro, IMU en RTL MCN, ben je verzekerd voor succes. Doordat ik jaarlijke meer dan 120 optredens geef binnen en buiten onze hoofdstad ben ik alom bekend in het vak. Mijn wens is dat mijn publiek zich vermaakt en mijn kunsten in de toekomst weer zal gebruiken. 


Of het nu een trouwjubileum is of een verjaardag van uw moeder of oma, ik ben de uitstekende keus als goochelaar in Amsterdam voor een middag of avond vermaak. 

Ik ga graag voor het WOW effect bij mijn publiek, dit gebeurd zeker als er voor gekozen wordt voor mijn diensten als tafel goochelaar. Hierdoor wordt er van dichtbij genoten van het magie dat ik voordraag. Verbazende blikken en een hoop lol is altijd aanwezig als ik voor top entertainment zorg. Bij een groter publiek kan ik ook zeker voor meer interactie zorgen door door het publiek te wandelen en tegelijk diverse trucs te laten zien. Kaarttrucjes, zweeftrucjes en de beroemde verdwijntrucjes komen allemaal aan bod al je mij inhuurt voor je feesten en evenementen. Bij specifieke wensen kan je altijd vooraf contact met mij opnemen. 


Doordat ik, Alex Buijk een goochelaar tot diep in het hart graag optreed voor jong en oud en dit ook al ruim 10 jaar doe, heb ik een grote hoeveelheid mensenkennis kunnen opbouwen. Hierdoor kan ik goed inspelen op een variatie aan publiek een gasten. Zelfs mensen die nooit zoveel van goochelen moesten hebben laat ik versteld staan. Dit werkt ook telkens weer waardoor het mij motiveer mijn werk voort te zetten als entertainer. Ik word namelijk zelf telkens weer blij en trots, als ik een lach kan toveren op iemands gezicht. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Beurzen of evenementen

Buiten dat ik actief ben op beurzen en evenementen om reclame te maken in de vorm van magie voor een product die je graag onder de aandacht wil brengen doe ik ook aan logo onthulling. Heb je niet een nieuw bedrijf of iets dergelijks geopend, dan ben ik de juiste persoon om dat een knallende en magische opening te geven. Voor deze service wordt ik ook wel is gevraagd door gemeentes in Nederland. Voor meer informatie ken je contact met mij opnemen om dit te organiseren.


Met een gemiddeld cijfer van een 9.5 ben ik erg tevreden over hoe gasten over mijn show denken. Hun tevredenheid staat immers op de eerste plaats en daarom wil ik mijzelf ook telkens overtreffen bij iedere show. Onder de recensies wordt mijn enthousiasme en talent alom geprezen, hetzelfde geldt voor de interactie die ik met het publiek heb en dat er over mijn goocheltrucs nog lang wordt nagesproken.

Contact

Kies je er voor om mij in te huren als goochelaar in Amsterdam, breng ik een topshow naar uw huis of bedrijf. Kortom er zijn genoeg reden om mij als goochelaar in te huren. Vooral in onze hoofdstad waar de meeste entertainment in het land te vinden is en er altijd ruimte is voor een feestje en lach ben ik het perfecte vermaak. Als goochelaar in Amsterdam sta ik garant voor tranen in je ogen van het lachen. Wil je een offerte op maat omdat je bv. een goochelaar wilt huren voor een aantal dagdelen of zelfs dagen, dat is goed mogelijk. Ik raad je aan om dan even contact mij met op te nemen via telefoon of email zodat wij de details zo goed mogelijk kunnen bespreken. Hierdoor heb je een goed beeld van wat je kan verwachten en weet ik welke specifieke wensen je heb wat ik kan toepassen in mijn magische show.