Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Assen inhuren? Alex maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Assen.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Assen inhuren? Boek Alex Buijk

Mensen van jong en oud zijn al decennia lang onder de indruk van de magische wereld. Of het nou tovenaars, heksen of feeën zijn, we hebben er allemaal wel is over gelezen en waren hier vooral op jonge leeftijd geïnteresseerd in. Al dat magie wat deze karakters uit sprookjes en verhalen kon doen liet ons versteld staan. Dit zijn onder andere redens waarom mensen zich hedendaags nog steeds aangetrokken voelen tot magie. Het heeft ons immers vaak op jonge leeftijd gefascineerd of dat nou door sprookjes kwam of door de een eigen goocheldoos onder de bed. Om nog maar te zwijgen hoe er op jonge leeftijd met bewonderd gestaard werd naar een goochelaar als die kwam optreden op een feestje van een vriendje of vriendinnetje, of bij je zelf thuis natuurlijk.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Assen?

Tegenwoordig is goochelen nog steeds een hele interessante manier om een feest of evenement in de stemming te brengen. Het is een opkomend effect dat de muziekoptredens langzaam laat verdwijnen of ruimte te maken voor een goochelshow zoals ik, Alex Buijk geef in steden over heel Nederland zoals in het gezellige Assen. Kies daarom voor iets anders en kies voor mijn mij als goochelaar in Assen voor uw evenement. Ik ben beschikbaar voor zowel feesten en partijen voor jong en oud, maar ik ben ook beschikbaar voor beurzen en evenementen. Tegenwoordig wordt er op een aantal beurzen en evenementen in Nederland, maar ook in het buitenland gebruik gemaakt van een eyecatcher. Zo’n eyecatcher moet het voorkomend publiek interesseren en aantrekken en hoe kan dit nou beter met goochelen. Dankzij mijn goocheltruc zullen uw producten zichzelf verkopen en zal je stand het populairste zijn van de zaal. Magie trekt immers veel kijkers, of het nou een kaarttruc is of een verdwijntruc. Door dit dicht onder de neus van de mensen te doen is het nog verbazingwekkender en blijft het effect nog lang na hangen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maatwerk goochelshows

Tevens zullen de bezoekers deze trucs niet snel vergeten en zal er nog lang over nagepraat worden over het feit hoe het nou mogelijk was. Zelfs de ergste sceptici heb ik op mijn show met een mond vol tanden laten staan. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid en dit wordt telkens weer volbracht. Doordat ik al jarenlange ervaring heb in het vak is het een professioneel beroep geworden van mij waardoor ik mee mensenkennis hebben mogen uitbreiden om zo moeiteloos voor elk soort publiek te kunnen staan. Vanwege nationale bekendheid op mijn werkgebied word ik ook regelmatig uitgenodigd bij grote bedrijven om mijn show op te voeren. Als voorbeeld ben ik ook uitgenodigd door het hoofdkantoor van de ABN Amro om mijn goochelkunsten te tonen. Voor de gasten die de Nederlandse taal å niet volledig beheersen ben ik ook een geschikte kandidaat om hun aandacht bij mijn show te houden. Doordat ik mijn shows ook vloeiend in het Engels kan presenteren is het zo makkelijk om voor grote bedrijven mijn top entertainment te leveren waar ook regelmatig de voertaal Engels is.

Bedrijfsuitje met een goochelaar

Dan ben ik de oplossing, wat is nou leuker als bedrijfsuitje dan dat er een goochelshow wordt opgevoerd. Dit is natuurlijk ook mogelijk tijdens een diner. Buiten dat ik voor bedrijven wordt uitgenodigd word ik ook veelvuldig gevraagd voor trouwerijen. De klassieke trouwerij waar klassieke muziek wordt gespeeld als enige vorm van entertainment verdwijnt steeds meer uit onze samenleving. Mensen kiezen liever voor iets speciaals en anders dan anders. Een goochelaar uit Assen is daar een goed voorbeeld van, ik kan zowel op recepties mijn optreden opvoeren of in als dagprogramma gedurende je hele bruiloft.

Goochelen is wereldwijd een bekend fenomeen, er zijn immers ook grote shows te vinden in het magische Las Vegas. In deze shows staat de magie van goocheltrucs centraal en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. In de filmwereld van Hollywood is er ook weer een opmars bezig van magische films, De Now You See Mee filmreeks is inmiddels bezig aan deel 3. Zo zie je dat er overal wel wat van magie terug te zien is en dat wil ik als goochelaar vanuit het hart jullie graag laten zien gedurende mijn optredens. Ik lever daarom ook echte top entertainment en streef ernaar dat iedereen met wijde ogen en een brede lach in de ruimte zit. Als goochelaar uit Assen ben ik een garantie voor succes!