Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Asten , zoek jij de beste goochelaar? Boek nu Alex Buijk

Ben jij op zoek naar ee goochelaar in Asten? Boek dan nu Alex Buijk voor een show op hoog niveau en het beste entertainment.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De goochelaar in Asten

Woon jij in het mooie Brabantse Asten en ben jij bezig met de organisatie van een feestje? Maar heb jij het gevoel dat er iets mist en wil jij nog iets leuks toevoegen aan het feestje? Neem dan eens contact met mij op, want wellicht kan ik jou, als goochelaar in Asten en omgeving, wel helpen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waar ben ik voor in te huren?

Zoals ik hierboven al schreef, ben ik dus een goochelaar in Asten en omgeving. Als ik een show geef, zijn mijn toeschouwers meestal volwassen personen. Maar ik kan bijvoorbeeld ook een optreden geven bij een kinderfeestje. Als ik bij een feestje voor volwassenen kom, kan dit nagenoeg elk soort feestje zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vrijgezellenfeest, een kerstfeest, een nieuwjaarsborrel, een verjaardag of een bruiloft. Dus het maakt niet uit wat voor soort feestje jij organiseert, ik kan jou vast en zeker helpen om het feestje af te maken met een stukje magie. Dit is iets wat iedereen altijd erg spannend en leuk vindt. Het is dus een goede keuze voor elk feestje, want van jong tot oud kan ik boeien met mijn acts.


Goochelaar aan tafel

Wil jij dat ik de acts op een podium doe of vind jij het leuk als ik ook tussen jouw publiek doorloop en dan trucs doe? En vind jij het leuk als ik ook bij een aantal gasten aan tafel een truc doe? Wil jij dat ik jouw gasten bij mijn show betrek of juist niet? Veel gasten vinden dit erg leuk en spannend, want zo kunnen zij mijn trucs van zeer dichtbij bekijken. Er is dus heel veel mogelijk. Als jij aangeeft wat jouw wensen zijn, hou ik hier uiteraard rekening mee.


Hoe werkt een truc?

Als ik klaar ben met een truc gaan de gasten vaak met elkaar in gesprek over mijn trucs. Zij willen graag weten hoe een truc werkt. Er zijn allerlei theorieën. Maar het is eigenlijk nog nooit voorgekomen dat gasten ontdekt hebben hoe een truc werkt. Maar mensen gaan hier dus met elkaar over in gesprek. Zij delen met elkaar hoe zij denken dat het werkt. Ook onbekenden sluiten aan bij deze gesprekken en voordat je het weet is er een grote groep mensen aan het brainstormen over mijn trucs. Gasten spreken met bekenden, maar ook met onbekenden over de mogelijkheden. Dit vind ik altijd erg leuk om te zien. Mijn trucs maken dus zeker indruk, want anders zouden zij er niet over praten. Maar wat ik nog het leukste vind, is dat mensen elkaar eerst niet kenden, maar door het gesprek over mijn trucs leren zij elkaar wel kennen. Onbekenden worden dus bekenden en dat allemaal alleen door mijn trucs!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maatwerk voor iedereen

Andere werkzaamheden

Naast mijn goochelwerk doe ik ook nog andere werkzaamheden. Je kunt mij namelijk ook nog inhuren als energizer of als spreker bij bijvoorbeeld een lezing. Dus als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en je mist nog wat spanning en sensatie, neem dan contact met mij op!


Maatwerk voor iedereen

Er zijn een aantal shows die ik regelmatig opvoer. Jij kunt kiezen voor een van deze standaard shows, maar als jij liever een unieke show wilt, is dat ook mogelijk. Maatwerk is geen enkel probleem. Samen bespreken wij dan wat jij wel of juist niet wilt en dan zal ik een show in elkaar zetten. Uiteraard bespreek ik met jou wat ik in elkaar gezet heb. Hier kunnen eventueel nog wat aanpassingen aan gedaan worden en als jij akkoord gaat, hebben wij een overeenkomst. Ik zal die show dan opvoeren op jouw feestje. Jij hebt dus heel veel inspraak, want het is tenslotte jouw feestje!

En dan is het showtime!

Uiteraard ben ik op de afgesproken datum en tijd aanwezig op de feestlocatie. Ik kom altijd wat eerder, zodat wij nog wat laatste details door kunnen nemen en zodat ik ook nog tijd heb om mezelf voor te bereiden. Ik kijk graag even op het podium en in de zaal en daarna trek ik mezelf terug achter de schermen. De gasten zullen mij dus niet zien voordat het showtime is. Maar als het zo ver is, zal ik op een leuke manier het podium betreden. Daarna neem ik al jouw gasten, van jong tot oud, mee in de wereld van de magie. Zij zullen betoverd worden door mijn trucs op het podium, maar ook in de zaal, en hier nog heel lang over napraten met elkaar.


Samen zorgen wij er voor dat jouw feestje een geslaagd feestje wordt! Tot ziens!