Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Baarle-Nassau nodig? Reserveer nu Alex Buijk

Wil jij jouw feest onvergetelijk maken en zoek je een goochelaar in Baarle-Nassau? Maak da nu een boeking bij topper Alex Buijk voor een show vol magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Reis mee in een wereld van magie

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hebben niet veel mensen een goochelaar live zien optreden!


De meest voorkomende vormen van event entertainment, zoals een live band, zangers of een stand-up comedian, zijn al zo vaak ervaren feesten en partijen dat gasten zelden hierdoor verrast worden..


Wanneer je je gasten een magische ervaring biedt, is het onwaarschijnlijk dat ze zich zullen vervelen door de aard van de voorstelling. Het is een performancekunst die gebaseerd is op het verrassingselement.


Mensen houden van heerlijke verrassingen en een goochelaar kan daar veel mogelijkheden bieden.


Misschien wel het meest ondergewaardeerde aspect van een evenement is het verrassingselement. Alle gasten zullen al lang voor hun aankomst een verwachting hebben van jouw evenement en met het verrassingseffect dat een goochelaar met zich mee brengt is het gegarandeerd dat ze een leuke tijd met je zullen hebben.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alex Buijk heeft verschillende shows

Of je nu een bedrijfsbijeenkomst plant, of dat je 1000 mensen bezig moet houden, als je wilt dat jouw gasten van verbazing lachen, schreeuwen van verbazing, mompelen van raadselachtigheid of gewoon spontaan klappen in een moment van magie, een magische entertainer is er voor jouw publiek.


Een performance van een goochelaar betekent ook veel interactie met het publiek, een goochelaar communiceert rechtstreeks met hen.


Of de voorstelling nu plaatsvindt op een podium, of in een minder formele omgeving (zoals een klein cafeetje), de performer praat voortdurend rechtstreeks met het publiek en vraagt het publiek om deel te nemen aan de demonstratie, jouw gasten zijn direct betrokken bij het magische spel.


Het publiek vindt het leuk om familie, vrienden of collega's op het podium te zien, de lollige angst die er ontstaat om zelf niet uit het publiek gehaald te worden.


Een grote performance vereist dat het publiek zowel emotioneel als intellectueel gestimuleerd wordt. Anderen zullen misschien de voorkeur geven aan het geplaag, gelach en plezier, ongeacht de kunstgreep die er in het spel is.


Het maakt niet uit, bijna iedereen wordt aangetrokken tot het aangaan van een relatie met de performer en elkaar.


De unieke aspecten van magisch entertainment is de mogelijkheid voor de kunstenaar om een gewenste boodschap (of branding) te integreren in een voorstelling.


Het kan betekenen dat de artiest een gepersonaliseerd stuk magie creëert voor de jarige, of dat hij of zij de CEO helpt bij het maken van een goocheltruc, of het integreren van de boodschap, slogan of het logo van een bedrijf in jouw voorstelling. Tovervoorstellingen zijn een geweldig canvas voor het creëren van op maat gemaakte of op maat gemaakte ervaringen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Maatwerk voor iedereen

Een van de redenen waarom mensen genieten van entertainment op een evenement is omdat het een "ontsnapping aan de realiteit" kan bieden. Net als de ervaring van het verdwalen in een goed boek of een goede film, willen uw gasten worden meegenomen op een reis in een wereld van verbeelding - of tenminste, vergeet de stress van de dag in de aanloop naar uw evenement.


Wat een magische voorstelling zo bijzonder maakt, is dat het de aandacht van mensen zozeer weet te boeien dat zij hun angsten en zorgen vergeten en naar een realiteit worden getransporteerd waar alles mogelijk is.


Een ervaren professionele artiest zal in staat zijn om vrijwel elke situatie aan te pakken die zich op uw evenement kan voordoen. Je hebt bijvoorbeeld de artiest nodig om eventuele vertragingen in te vullen, of je hebt een MC nodig, of zelfs wanneer AV-apparatuur uitvalt - hier is de ervaring van een professional van onschatbare waarde.


U kunt er zeker van zijn dat uw entertainer u zal helpen om uw publiek zo goed mogelijk te vermaken, zelfs als het niet gaat zoals gepland.

Alex Buijk de professionele goochelaar in Baarle-Nassau

Elke professionele act is uniek en elke artiest streeft ernaar om afwisseling te bieden binnen zijn of haar optreden. Hier is slechts een korte lijst van de verschillende dingen die je terug kunt vinden in een show: kaartmagie, visuele illusie, gedachten lezen, voorspellingen, ontsnappingen, verhaaleffecten, verschijningen, visuele veranderingen, restauraties, telekinese.... om er maar een paar te noemen.

Zodra een magische act een professioneel niveau bereikt, heeft de performer normaal gesproken meerdere shows en tientallen magische effecten die kunnen worden uitgevoerd. Zelfs als je dezelfde entertainer meerdere keren hebt geboekt (wat niet ongebruikelijk is), zal er altijd iets nieuws te beleven zijn.


Erkennend dat er een breed spectrum is aan wat mensen kunnen beschouwen als passend vermaak, spreekt magisch vermaak iedereen aan. Het entertainment en de komedie zijn niet gebaseerd op het ras, de religie of de politiek van de mensen, dus het is uiterst ongebruikelijk voor het publiek om beledigd te zijn.