Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Barendrecht, reserveer Alex Buijk.

Op zoek naar een originele manier van feesten in Barendrecht? Boek nu Alex Buijk, de goochelaar in Barendrecht die je zoekt!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Origineel en uniek.

Barendrecht is een plaats in Nederland waarin je terecht kan voor het maken van mooie en grote wandelingen, voor fietstochten, maar ook voor iets te gaan drinken en dergelijke. Toch is de kans bestaande dat je nu wel eens iets anders wilt doen om een gebeurtenis te vieren. Maar wat kan je dan gaan doen om iets te gaan vieren? Er is tegenwoordig heel wat keuze. Zoveel zelfs, dat we het op de duur zelf niet meer weten wat te kiezen. Een mogelijkheid hierbij is kiezen voor een goochelact op je feest. Waarom zou je hiervoor kiezen? Lees hieronder daarover meer informatie door.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waarom kiezen voor een goochelaar?

Veel 'bijzonders' heeft deze plaats in Nederland voor velen niet meer te bieden. Daarom willen veel mensen eens iets anders. Enkele redenen om te kiezen voor een goochelact zijn de volgende: 


•    Wanneer je gemengde feestjes hebt, ken je vaak andere mensen niet. Dat kan het ook lastig maken om contact te maken met deze mensen die je niet kent. Wat je hierbij kan helpen, is een gezamenlijke act, bijvoorbeeld een goochelact. Dit zorgt alvast voor gespreksstof nadien en werkt verbindend.


•    Het is een act die geschikt is voor jong en oud. Dit betekent dat je zowel kinderen kan entertainen met deze act, alsook volwassenen en ouderen. Het is bijzonder, maar tegelijk biedt deze act je ook voldoende zekerheid.


•    Het biedt genoeg gespreksstof voor zowel de moment zelf, alsook voor later: mensen vinden dit zo fijn en zo indrukwekkend dat ze hier jaren later nog over kunnen praten en met veel plezier aan kunnen terugdenken.


•    Door te kiezen voor een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden, bespaar je veel tijd en energie door te zoeken naar andere activiteiten, maar daarnaast bespaar je heel wat geld ook door geen verschillende activiteiten te moeten boeken.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik bied verschillende mogelijkheden aan van acts. Enkele van deze mogelijkheden zijn de volgende: 


•    Ik bied centrale goochelshows aan.


•    Daarnaast zorg ik ook voor tafelshows.


•    Ook op beurzen sta ik paraat om een goochelact te voorzien.


•    Wil je liever zelf ook de kneepjes van het vak wat leren? Dan verzorg ik ook graag een goochelworkshop op je feest.


•    Ook voor kindershows in Barendrecht ben ik te boeken.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Redenen om voor mij te kiezen

Er zijn meerdere goochelaars die aan het werk kunnen gaan in Barendrecht. Waarom zou je dan voor mij kiezen? Ook hiervoor zijn er tal van mogelijke redenen te bedenken, welke ik niet allemaal kan bespreken natuurlijk, maar ik kan alvast een eerste idee geven. 


•    Ik heb intussen een jarenlange ervaring met het geven van deze shows. Meer specifiek heb ik meer dan 15 jaar ervaring hierin met meer dan 150 shows per jaar.


•    Er zijn je al veel mensen voorgegaan bij het boeken van zo'n shows. Zij waren ook bereid om hun ervaring hiermee te delen op mijn website. Zoals je zal kunnen zien, hebben deze mensen allemaal een positieve ervaring gedeeld. Dit kan ook bij jou het geval zijn indien je deze act boekt bij mij.


•    Ik bied een 100% tevredenheidsgarantie aan. Hierdoor kan je dus op beide oren slapen dat alles goed zal verlopen.


•    Ik verplaats me doorheen Nederland naar jouw feestje. Ook in Barendrecht kom ik graag naar jou toe en maak ik je feestje graag tot een echt feest voor jong en oud.


•    Al deze diensten die ik aanbied, bied ik aan tegen redelijke prijzen. Dit zorgt ervoor dat ook jij kunt genieten van een betaalbare act op jouw feest.

Interesse in een van deze mogelijke goochelacts via mij?

Heeft bovenstaande informatie je toch kunnen overtuigen van het nut van een goochelact via mij, maar zit je nog met enkele vragen? Neem dan zeker een kijkje op mijn website. Daar kan je meer informatie terugvinden over mij en mijn diensten. Wil je graag prijzen ontvangen voor de diensten? Dan kan je op mijn website je gegevens doorgeven en ik neem verder contact met je op. Heb je nog andere, praktische vragen? Dan kan je ook steeds contact opnemen met mij via mail of door me op te bellen. Hopelijk tot later!