Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is bekend goochelaar in Barneveld die je zal verbazen met de leukste trucs.

Ervaar nu de trucs van Alex Buijk, de goochelaar in Barneveld die niet mag ontbreken op je feest. Boek nu en plezier en verwondering bij je gasten zijn gegarandeerd.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magische wereld

Geloven in sprookjes, mythische wezens en magie is een fase waar we allemaal doorgaan als kind, het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van de creativiteit. Maar er komt een bepaalde dag dat we terugvallen in de realiteit. We ontdekken tot onze spijt dat elfjes niet bestaan, dat draken enkel mooie wezens zijn die we enkel ooit op de televisie zouden kunnen aanschouwen en dat magie net zo realistisch is dan de kerstman die je op kerst voorziet met allerlei cadeautjes.

Toch is er een deel diep vanbinnen in elk van ons, dat ergens nog open staat om te geloven in dingen die eigenlijk helemaal niet zo realistisch zijn. En wanneer we geluk in ons leven ervaren, kunnen die momenten voor ons wel als magisch ervaren worden.

Maar soms moeten we onszelf toelaten om nog meer in magie te geloven en dit meer in ons leven te brengen. Een goede manier om dit te doen, is door het inhuren van een goochelaar op jouw feest. De goocheltrucs van een goochelaar zullen jou en je gasten het gevoel van nostalgie laten ervaren. Ze zullen jou en je gasten terugbrengen naar een tijd waarin alles nog simpel was, een tijd waarin enkel plaats was voor liefde en geluk. En zeg nu zelf: wat kan er nog een grotere meerwaarde voor jouw feest zijn dan dat?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Een goochelaar heeft je feest zo veel te bieden 

Naast het bieden van magie op je feest, zorgt een goochelaar voor nog veel meer! Zo zal een goochelaar er zeker voor zorgen dat iedereen de tijd van hun leven beleeft. Het maakt niet uit of jouw gasten bestaan uit kinderen, jongeren, jongvolwassenen of senioren. Wanneer een goochelaar al een heel deel ervaring heeft, weet hij hoe hij zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren en dit zorgt ervoor dat hij weet hoe hij jou gasten het best kan aanpakken. Zo zorg je voor een feest waar iedereen van tevreden naar huis kan keren, een feest waar nog lang over gepraat zal worden

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Alex Buijk, magisch entertainer te Barneveld

In de buurt van Barneveld kan je terecht bij Alex Buijk. Alex is al jaren werkzaam als goochelaar en doet dit in heel Nederland, hierdoor dus ook bij jou in de omgeving. Er zijn vast nog heel wat andere mogelijkheden om voor vermaak in je buurt te zorgen, misschien kan je zelfs kiezen uit andere goochelaars. Waarom zou je dan specifiek kiezen voor het inhuren van Alex Buijk?


Wanneer je Alex Buijk inhuurt, huur je niet zomaar eender welke goochelaar in. Alex Buijk is een goochelaar met jaren vol ervaring en dat merk je ook in de acts die hij uitvoert. Elke goocheltruc voert hij uit met passie en liefde en de nodige professionaliteit. Bovendien heeft Alex ook nog eens ervaring als spreker en energizer, waardoor hij gewoon weet hoe hij jouw feest op een hoger niveau kan tillen en weet hoe hij jou en je gasten het best kan voorzien van een dosis energie!


Alex kan je inhuren als rondlopende goochelaar of als tafelgoochelaar. Het hangt er een beetje vanaf wat je verkiest. Een rondlopende goochelaar zal rondlopen tussen jouw gasten en terwijl hij dit doet zal hij jouw gasten voorzien van sensationele goocheltrucs. Een tafelgoochelaar zal de tafels van jouw feest afgaan om je genodigden op een meer interactieve manier te voorzien van de leukste goocheltrucjes. Maar zelf als je op zoek bent naar een combinatie van beiden, of juist iets dat er tussen in valt is er geen probleem! Want Alex wilt dat zijn klanten gelukkig zijn en dat jouw feest een heus succes zal worden, daarom biedt hij ook goochelwerk op maat aan. Praat dus gerust eens met Alex wanneer je iets specifiek in je hoofd hebt voor jou feest, of wanneer je zijn expert mening wil over welk goochelwerk het beste bij je feest past.

Door heel Nederland

Alex spreidt magie over heel Nederland, want in elke stad, gemeente of dorpje kan je Alex inhuren. Hij heeft dan ook al heel wat ervaring in de omgeving van Barneveld en is daarmee ook een aanrader om in te huren wanneer je in de omgeving woont of wanneer je in die omgeving graag een feest zou willen geven. 


Alex maakt elk feest memorabel, maar Barneveld is zeker een van de betere streken waar Alex al te gast heeft mogen zijn. Hij wordt er telkens met zo veel liefde en hartelijkheid ontvangen en heeft er al een groot klantenbestand uitgebouwd. Door de tevredenheid van de klant van zijn eerste feest begon te bal te rollen. Die klant heeft Alex aangeraden aan zijn broer, die hem vervolgens aangeraden heeft aan een collega en zo ging het nog wel eventjes door. Ondertussen kent Alex de omgeving van Barneveld, zoals de binnenkant van zijn broekzak!