Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk DE Goochelaar in Beemster

Boek nu deze magische Goochelaar in Beemster voor jouw feest event show of bedrijfsborrel. Alex kan iedereen vermaken en verbazen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Vier je huwelijksfeest

Het leven is bijzonder. Elke mooie gelegenheid moet je vieren. Want je leeft maar één keer en de slingers moet je toch zelf ophangen. Het is dan ook heerlijk om een leuke gebeurtenis of speciale gelegenheid in je leven te vieren. Een van die mooie momenten is het vieren van je huwelijk. Als je meer dan twintig jaar met elkaar getrouwd bent is dat een hele prestatie op zich. In deze tijd waarin we leven is het bijzonder om zo lang samen te blijven met dezelfde partner. Als je gelukkig bent in je huwelijk kan je niets vervelends overkomen. Omdat het leven één groot feest is wil je deze gelegenheid natuurlijk vieren. Het is leuk om deze geweldige gelegenheid met je vrienden en familie te vieren. En samen te genieten van deze mooie avond.


Misschien vind je het heerlijk om lekker te dansen op muziek. De kans is ook groot dat je daar geen behoefte in hebt. Hoe ouder je wordt, hoe meer je de contacten waardeert. De mensen om je heen zijn belangrijk voor je. Het is belangrijk voor je om op een gezellige avond met iedereen bij te kletsen. Je tijd is kostbaar en met iedereen evenveel tijd doorbrengen is moeilijk. Een van de mogelijke oplossingen is om een avond programma samen te stellen. Hierdoor zijn er meerdere activiteiten zodat al je gasten zich vermaken.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Een speciaal feest

Als je ervoor kiest om een goochelaar in Beemster in te huren maak je wat speciaals van je feest. Zorg er altijd voor dat je zelf je gasten ontvangt en maak even tijd voor een praatje. Dat vinden je gasten leuk en jij vindt het vast ook gezellig om iedereen even kort te spreken. Het is heel fijn om in de loop van de avond al je gasten te verzamelen en een goochelaar in Beemster een geweldige act te laten opvoeren. Door een goochelaar in Beemster in te schakelen heb je een programma waardoor je gasten zich optimaal vermaken.


Het is heel prettig als je tijdens de avond ook kan genieten samen met je partner. Het is alleen maar leuk als je ziet dat iedereen het naar zijn zin heeft. De stellen die na zoveel jaar nog steeds gelukkig zijn met elkaar zijn het mooiste om te zien. Dat het geluk er nog steeds van af spat dat vind ik prachtig om te zien. De gasten verwonderen zich ook altijd over de geheimen van dit stel. Want hoe doen ze dit toch? Zoveel jaar met elkaar samen blijven.

Om je gasten nog meer te vermaken kan ik samen met het bruidspaar een aantal grappige feitjes voorbereiden die weer terugkomen in mijn act. Hierdoor zal mijn uitvoering helemaal zijn toegepast op jullie situatie en heeft het ook nog eens een persoonlijk tintje. Dit tintje maakt het nog intenser en vermakelijker voor je gasten.


Er zijn al veel gasten naar me toegekomen na de voorstelling. Ze vonden de voorstelling zo vermakelijk en ook erg herkenbaar. Door een aantal kleine grapjes die echt over het bruidspaar gaan leren je gasten je nog wat beter kennen. En jij bepaalt natuurlijk wat je wel en niet wilt delen, dit gaat altijd in overleg zodat het voor iedereen een leuke en ontspannen avond is.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De tranen lopen over je wangen

Als goochelaar werk ik met verschillende soorten groepen. Dat vind ik het leukste wat er is. Het maakt me dan ook niet uit met wat voor groep ik aan het werk ben. Als ik maar weet wie de belangrijkste personen van het feest zijn zodat ik daar mijn voorstelling om heen kan bouwen. Het is geweldig als ik mensen aan het lachen maak en de tranen over hun wangen glijden. Of ik mensen met grote ogen naar elkaar laat kijken. Omdat ze het niet begrijpen. Ze vragen zich af wat er nu precies gebeurd voor hun ogen. Dit gaat natuurlijk veel te snel zodat ze het niet kunnen bevatten. We zijn allemaal nieuwsgierig en de kans is dan ook groot dat je gasten willen ontdekken wat er precies gebeurd. Het leukste van de show is dat ze hier natuurlijk nooit achter komen.

Maak het nog wat specialer

Als je zoveel jaar getrouwd bent is dat natuurlijk geweldig. Het is heerlijk als je nog steeds samen bent met je grote liefde. Hoe fijn is het dan om dit feest te vieren met al je vrienden en familie. Vier het helemaal in stijl door een goochelaar in Beemster in te huren.