Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk Top Goochelaar in Berg en Dal

Vier jij binnenkort een feest en zoek jij daarvoor het leukste entertainment voor je gasten? Denk dan eens aan een Goochelaar in Berg en Dal. Alex Buijk verrast jouw gasten aan tafel met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Je kent het wel, een muisstille zaal, opperste concentratie. Dit is pas entertainment. Mensen keer op keer laten verbazen. Is het een illusie? Of is het gewoon werkelijkheid? Een goochelshow roept altijd vragen op, maar vooral ook heel erg veel vreugde. Zit stil, geniet, luister en huiver...

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Entertainment

Een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een afstudeerfeest, het maakt niet uit. Een goochelshow brengt altijd het beste naar boven. Ook voor wie denkt niet te houden van magie, voor degene die niet gelooft of wilt geloven. Ook voor hen is dit een prachtig gebeuren. Een goochelshow sleept je mee, of je dat nou wilt of niet. Je moet vooral niet bang zijn om je erin te verdiepen. Je zult nu misschien wel denken “Een goochelshow, wat heb je eraan?” Ik zal je daar antwoord op geven. Er zijn zoveel veschillende mogelijkheden als het gaat om entertainment. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. En bovenal: het werkt! Ja, geloof het of niet, maar het werkt. Het brengt mensen onbewust samen, schept banden en laat mensen lachen. Het is ideaal tijdverdrijf, al moet ik wel zeggen dat het alles behalve tijdverdrijf is. 


Over mij

“Ik ben Alex Buijk. Al decennia lang heb ik ervaring in het goochelen. Jong geleerd is oud gedaan, niet waar? Ik heb op meerdere feesten gestaan zoals bijv. een bruiloft! Een hele eer en mijn bijdrage werd zeker ook altijd gewaarborgt. Ik doe veel, ik kan veel. Per jaar doe ik aan erg veel shows, maar het gaat me vooral om het plezier wat ik erin heb. Ik hou ervan om bezig te zijn maar ook om mensen een stukje te geven wat niet in het “realiteit” kader past. Een middag of avond met mijn show is zeker iets waar je achteraf geen spijt van krijgt!”

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Aanbod

Natuurlijk is er niet een soort show wat ik je te bieden heb. Er zijn verschillende soorten shows mogelijk. Hieronder zal ik er een paar benoemen.


Tafelgoochelaar

Bij een tafelgoochelshow zal ik rondlopen en hier en daar stoppen. Ik stop om een gave goocheltruc te laten zien. Neem bijv. een geldsstuk of een ring. Maar bijv. ook gokspelletjes waarbij het geld voor het “pakken” ligt. Wie zal er uiteindelijk winnen? Komt er een winnaar? Of is het allemaal maar een illusie. Ook kan ik bij deze show een van jouw gasten laten verdwijnen en vervolgens weer terug laten komen. Dat is een soort goocheltruc wat de meeste mensen erg leuk, maar ook erg spannend vinden. Logisch! Maar zeg nou eerlijk, hoe compleet maakt dat je feest wel niet?


Centrale goochelshow

Bij deze show komt iedereen aan bod. Het heet niet voor niets een “centrale goochelshow”. Ik betrek hier iedereen bij, jong en oud. Het is een soort goochelshow waarbij er erg veel trucs worden uitgevoerd, op het toneel, maar achteraf worden ze ook uitgelegd. Een soort kijkje achter de schermen. Vooral heel leuk voor jongeren maar natuurlijk ook voor volwassenen! Je kunt hier ook bij denken dat ik bijvoorbeeld iemand naar voren roep om mij te hulp te staan bij een show. Natuurlijk hoeft niemand bang te zijn, de trucs zijn van tevoren goed doordacht en 100% veilig! Een centrale goochelshow zou ik aanraden bij grote groepen. Denk bijv. aan een familiedag of een andere bijzondere gelegenheid waar het animo erg hoog is. Het is natuurlijk ook leuk voor mij, hoe meer mensen er zijn, hoe meer mensen ik kan laten genieten door wat ik doe. Want voor mij zijn de shows niet alleen belangrijk, maar ook het contact met de mensen.

Workshop

Ook is het mogelijk om een workshop goochelen te volgen bij mij. Het is mijn favoriete soort show. Er komen talloze goocheltrucs aan het licht. De trucs zijn moeilijk maar ik leg ze uit op een makkelijke manier. Of ik het nou aan een kind uitleg of aan een volwassene, dat maakt niet uit. Het zal iedereen duidelijk worden. Het is een ideale gelegenheid voor bijv. een personeelsfeest. Het is een keer iets anders, iets moderns. Mensen zullen verbaasd zijn en achteraf misschien wel denken “Dat dacht ik al” en dat is nou net hetgene waar ik het voor doe. Ik hou ervan om mensen te zien genieten van de kunst. Want goochelen is een kunst. Ik doe het met passie en heel veel plezier. Om mijn gasten dan te kunnen laten genieten is voor mij genoeg. 


Tot snel hopelijk!