Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Bergeijk, reserveer nu topper Alex Buijk

Alex Buijk is de goochelaar in Bergeijk die je mee neemt in een wereld vol wonderen. Een show van hoog niveau met plezier gegarandeerd, boek nu!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ga je verbazen bij de show van Alex Buijk 

Is er binnenkort een feestje in het mooie Bergeijk en ben jij de organisator van dit feestje? Dan komt er wellicht veel werk op jouw schouders te liggen, maar het is wel erg leuk om een feestje te mogen organiseren. Als jij nog wat extra's aan het feestje wilt toevoegen, is een goochelshow wellicht een optie. Als dit jou wat lijkt, neem dan contact op met mij. Ik kan jou hier namelijk zeker bij van dienst zijn. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alex Buijk is een veelzijdig artiest

Voor wie treed ik op

Ik ben een goochelaar in Bergeijk en omgeving. Omdat goochelshows best spannend kunnen zijn, treed ik niet zo vaak op voor kinderen. Maar als jij een kinderfeestje aan het organiseren bent en jouw kind zou mij graag als goochelaar op zijn feestje willen zien, dan is dat uiteraard mogelijk. Maar omdat de show dus best spannende elementen kan bevatten, treed ik meestal op voor volwassenen. Deze optreden kunnen op verschillende soorten feestjes zijn. Denk bijvoorbeeld eens een vrijgezellenfeest. Vaak worden er op vrijgezellenfeestjes de standaard activiteiten gedaan. Een goochelshow is iets wat daar niet vaak voorkomt. Dus als jij hier voor kiest, heb je zeker een origineel vrijgezellenfeestje. Naast vrijgezellenfeestjes treed ik ook op bij verjaardagen, bruiloften of bijvoorbeeld een surprise party.


Dichtbij de mensen

Ik vind het erg leuk om contact te hebben met de gasten. Als ik alleen acts op het podium doe, dan heb ik vrij weinig direct contact. Daarom doe ik zo min mogelijk acts op het podium. Zodra het mogelijk is, loop ik de zaal in. Terwijl ik loop doe ik diverse acts. Vol verwondering volgen de gasten mij met hun ogen. Als ik in de zaal ben, stop ik regelmatig bij de gasten om samen met hen een truc te doen. De gasten mogen mij dan dus echt assisteren. Op deze manier kunnen zij mijn acts van zeer dichtbij bekijken. Ik krijg hier vaak erg leuke en positieve reacties op. Omdat de gasten dit zo leuk vinden, doe ik dit dus zo veel mogelijk, want ik vind het erg belangrijk dat zij genieten! Ik ben daar tenslotte voor hen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Nieuwsgierig naar de trucs

Mensen praten over mijn acts

Bij elke show zie ik terugkomen en dat is dat mensen praten over mijn acts. Mensen willen altijd graag weten hoe mijn acts in elkaar zitten. Dit begrijp ik heel goed, want vroeger (voordat ik begon met goochelen) wilde ik het ook altijd weten. Mensen gaan met elkaar in gesprek over mijn acts en hebben vaak hele leuke en creatieve ideeën over mijn acts. Ik hoor de leukste en gekste mogelijkheden voorbij komen. Dit vind ik, na zo veel shows, nog steeds erg speciaal om te hoen en te zien.


Ook in te huren door bedrijven

Als jij een feestje aan het organiseren bent voor een bedrijf, dan kan je mij ook inhuren. Ik doe dus zeker niet alleen maar shows voor particulieren. Je kunt mij voor verschillende rollen inhuren. Je kunt mij uiteraard inhuren als jij een goochelaar zoekt, maar als jij een spreker of Energizer zoekt, kan ik jou ook helpen. Neem dan dus zeker contact op met mij.


Invulling van de show

Als jij besloten hebt om mij in te huren, zullen wij samen de show samenstellen. Wij bespreken wat jouw eisen en wensen zijn. Ik zal deze zo veel mogelijk meenemen tijdens het samenstellen van de show voor jouw feest. Daarna koppel ik aan jou terug hoe ik de invulling van de show bedacht heb. Als jij nog wat wilt wijzigen, dan is dat altijd mogelijk. Pas als jij tevreden bent, ben ik ook tevreden. De show wordt dus echt helemaal op maat gemaakt. De show moet bij jou, jouw gasten en jouw feest passen, alleen dan kan het een geslaagde show en geslaagd feestje worden

De dag van het feest

Als de dag van het feest is aangebroken, zal ik (voordat ik naar de locatie van het feest kom) al zo veel mogelijk voorbereidingen treffen. De laatste voorbereidingen moet ik op de locatie treffen. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik ruim op tijd aanwezig ben. Ik kan de locatie dan ook nog even bekijken voordat de gasten binnen komen, dit vind ik erg prettig en belangrijk. Uiteraard zorg ik er voor dat de gasten mij niet zien voordat mijn show begint. Op deze manier kan ik hen echt verrassen met mijn opkomst. Jouw gasten zullen vanaf dat moment mijn acts aandachtig volgen. Ik zorg er uiteraard voor dat de show een groot succes wordt en een echte toevoeging voor jouw feest!