Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek je een goochelaar in Bergen op Zoom voor jouw feest?

Kijk hier voor een goochelaar in Bergen op Zoom. Op beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen of Goochelworkshops en tafelgoochelaar voor bruiloften en partijen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De magie van Alex Buijk

Bergen op Zoom, de stad op de rand van Brabant en Zeeland, heeft voor mij toch echt de gemoedelijke Brabantse ambiance. Helemaal in carnavalstijd als de stad transformeert tot het Krabbegat. Alhoewel ik in meer steden in carnavalstijd ben geweest, verbaas ik me altijd over de kleding in Bergen op Zoom, die allemaal iets van vitrage erin verwerkt hebben.

Maar dat is juist leuk, ik weet als geen ander dat magie iets is wat je zelf creëert en dat doen ze hier dus ook. Ik voel me als goochelaar in Bergen op Zoom dus erg op mijn plek!


Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar voor elk soort feest

Of het nu voor een bruiloft of een bedrijfsfeestje is, als tafelgoochelaar voeg ik extra entertainment toe aan elk soort feest.


Deze vorm van magie stelt vrijwel geen eisen aan de locatie, omdat het heel kleinschalig is. Ik loop door de zaal, bar of restaurant en vermaak mensen in kleine groepjes of individueel met snelle trucs en een dosis humor.


Ik kan bijvoorbeeld tijdens een diner, tussen de gangen door, van tafel tot tafel gaan en wat trucs opvoeren terwijl jullie wachten op de volgende gang. Maar ook bij een lopend buffet werkt het heel makkelijk en ongedwongen. Of gezellig tijdens een borrel. Ik zorg dat iedereen de kans heeft om de trucs goed te zien en vermaakt wordt.


Heb je mensen die je speciaal in het zonnetje wilt zetten, of heb je bijvoorbeeld ook wat kinderen op je feest? Laat het me weten en ik zorg dat ik wat trucs speciaal voor hun verwerk in mijn programma.


Een tafelgoochelaar is natuurlijk niet alleen leuk voor feestjes, maar kan ook goed als vermaak tijdens markten, open dagen bij bedrijven, op scholen en nog veel meer. Door het losse, ongedwongen karakter is het heel makkelijk overal in te passen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Bedrijfsevenementen en beurzen

Wil je binnenkort een groot evenement organiseren? Denk dan eens aan de toevoeging van een goochelaar.


Ik kan het evenement bijvoorbeeld in stijl voor je openen met een grote truc, vanaf een groot podium. Of ik kan als spreker of Energizer optreden om het publiek alvast in de juiste stemming te brengen.

Gaat je evenement juist om een belangrijke onthulling, of presentatie van een nieuwigheid voor je bedrijf? Dan zit je met mijn magie ook goed!


Ik zorg met een spectaculaire truc voor een onthulling die blijft hangen bij de mensen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een vuurwerkbord, maar ik heb nog veel meer mogelijkheden voor onthullingen. Op mijn website vind je hier meer informatie over.


Ik heb als goochelaar in Bergen op Zoom ook ervaring met het werken voor bedrijven op beurzen. Het is soms lastig om onderscheidend te zijn op een grote beurs tussen al de stands van je concurrenten, maar ik kan hierbij helpen. Ik zal aan het begin van de beurs, als het nog rustig is, de aandacht van de beursgangers trekken met mijn goocheltrucs. Natuurlijk pas ik die trucs ook aan, zodat ze bij jouw bedrijf en producten passen.


Zodra de beurs erg druk begint te worden, zal ik juist helpen door de wachtende mensen bij jouw stand te vermaken met mijn goocheltrucs. Zo wordt voor jou de werkdruk verspreid en kun je op je gemak de klanten te woord staan, terwijl je je minder zorgen hoeft te maken dat ze, door de wachttijd, doorlopen naar de concurrent.


Met een goochelaar in Bergen op Zoom in jouw beursstand wordt het zeker een geslaagde beurs!

Goochelen op maat

Ik snap dat aan elk evenement, of elk feest andere eisen worden gesteld. Daarom stel ik mijn programma in overleg met jou samen, zodat het echt maatwerk wordt.


Ik kan bijvoorbeeld makkelijk diverse goochelvormen combineren in het programma. Centraal openen vanaf een podium en later als tafelgoochelaar rondlopen, of juist spectaculair afsluiten.


Heb je speciale gasten, of een speciale doelgroep voor je feest of evenement? Laat het me weten en ik zorg dat ik ze extra in het programma betrek. Zo wordt het een geslaagd feest voor iedereen!