Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Berkelland

Binnenkort jarig of openen jij je nieuwe zaak? Boek dan eens een Goochelaar in Berkelland. Alex is gespecialiseerd in tafel goochelen en laat je gasten zo onbewust genieten van de leukste trucs.. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Een feestje bij jou in Berkelland?

Heb je binnenkort iets te vieren? Mag dit doorgaan in Berkelland, maar zou je graag eens iets anders doen dan gewoon een tent in je tuin en een drankje hierbij? Of misschien is het lokale cafeetje bij jou in de buurt niet meer zo spectaculair? Dan kan je misschien beter voor een betaalbaar alternatief zoeken op je feest. Weet je niet goed wat te kiezen? Dan heb ik een leuk voorstel voor jou. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een goochelaar bij jou in Berkelland. Lees hieronder daarover gerust wat meer informatie door.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Enkele mogelijke redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een goochelaar ij jou in Berkelland

Er zijn duizenden redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een goochelact bij jou in de buurt. We kunnen ze onmogelijk allemaal opsommen, maar om je toch een idee te geven, willen we er toch enkele opsommen:


•    Het is een belevenis die je niet snel zal vergeten. Dit geldt meteen ook voor je gasten. Dit is een belevenis die je niet elke dag kan en zal meemaken, waardoor het zo bijzonder is.


•    Het is entertainend voor jong en oud. Iedereen kan hiervan genieten. Dit maakt het dan ook zo interessant om op je feest te installeren, want hierdoor kan je dit inzetten voor meerdere leeftijdsgroepen.


•    Soms is het niet gemakkelijk om alleen op een feest aanwezig te zijn. Graag zou je nieuwe mensen leren kennen, maar wat zeg je dan? Door samen te kijken naar deze act, heb je meteen een gespreksonderwerp gevonden!


•    Het is geschikt voor verschillende soorten feesten: voor een verjaardagsfeest, voor een vrijgezellenfeest, voor een trouwfeest, voor een bedrijfsfeest... Dit geldt zowel voor formele als voor informele gelegenheden.


•    Het is een spectaculaire avond die je je gast bezorgt, maar dit betekent niet dat dit meteen ook superduur moet zijn. De prijzen kunnen echt wel goed meevallen wanneer je dit goed bekijkt en vergelijkt. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom zou je dan voor mij kiezen?

  • Ik werk bij jou in de buurt, dus ook in Berkelland. Ik kom dus naar jou thuis. Dit betekent dat jij je niet hoeft te verplaatsen. Dit betekent dat jij eventueel een glaasje kan drinken, omdat je je niet meer zo ver hoeft te verplaatsen.

  • Ik doe mijn werk al jaren met veel passie. Ik doe dit namelijk al meer dan 15 jaar. Dit betekent dat ik intussen heel wat ervaring heb in het vak en dat ik weet waarmee ik bezig ben. Bovendien gaat het wel over meer dan 150 shows per jaar.

  • Om dit laatste te bewijzen, verwijs ik je graag door naar de ervaringen van je voorgangers. Deze zijn eigenlijk allemaal positief. Geloof je dit nog niet? Bekijk deze dan zeker zelf even de ervaringen die gedeeld worden op mijn website. Dit geeft je een realistisch beeld van mijn diensten.

  • Ik biedt verschillende vormen aan van goochelacts. Zo kan je de 'klassieke' goochelact krijgen waarbij ik vooraan de goochelacts uitvoer. Anderzijds kan je ook kiezen voor een act waarbij je lekker aan tafel kan blijven zitten en ondertussen lekker kan eten. Een andere mogelijkheid is dat ik ook aanwezig kan zijn op je beursstand, waardoor ik de stand wat aangenamer maken voor jezelf en voor je potentiële klanten. Anderzijds kan ik ook aanwezig zijn op kinderfeestjes, enzovoort. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij ik jou van dienst kan zijn.

  • Ook al heb ik zoveel ervaring en kom ik bij jou aan huis, toch betekent dit niet dat ik torenhoge prijzen vraag voor de diensten die ik aanbied. Geloof je dit niet helemaal, dan kan je natuurlijk steeds vrijblijvend prijzen aanvragen. Dit verplicht je helemaal tot niets en kan jou bewijs leveren.

Nog verdere vragen?

Heb je na dit alles door te lezen wel interesse in een leuke avond door me in te huren als goochelaar in Berkelland, maar zit je nog met wat verdere vragen? Dan kan je natuurlijk steeds eens kijken op mijn website. Daar vind je meer informatie terug. Is dit toch nog niet voldoende, dan kan je ook steeds contact opnemen met mij door je naam en e-mailadres door te geven. Dan stuur ik je meer informatie door. Dit alles is steeds vrijblijvend natuurlijk, zoals hierboven al is aangegeven. Dit betekent dat je nooit verplicht wordt tot iets. Hopelijk tot later!