Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu topper Alex Buijk de goochelaar in Bernheze

Reserveer nu topper Alex Buijk de goochelaar in Bernheze. Hij heeft een geweldige show vol entertainment en de gaafste trucs, ga het beleven.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex Buijk de goochelaar voor jouw feest


Ben je van plan een feest te geven? Ben je op zoek naar de meest originele en meest geliefde oplossing die er is? Heb je al verschillende dingen geprobeerd, maar vond je tot nu toe geen entertainment die zowel jou als je gasten tevreden kon stellen? Overweeg dan eens om een goochelaar in te huren. Ja, je hoort het goed! Een goochelaar is de keuze bij uitstek, want een goochelaar zorgt ervoor dat je gasten het entertainment krijgen die ze verdienen. Met zijn vingervlugge trucjes krijgt een goochelaar jouw publiek op gang. Of het nu gaat over kinderen, jeugd, volwassenen of senioren. Jong en oud zal hij weten te verbazen. Daarom is kiezen voor een goochelaar the way to go. Een goochelaar is toegankelijk voor een breed publiek. Wees dus niet bang dat jouw gasten het feest vroegtijdig zullen verlaten, of dat zij hun ogen nog amper gaan kunnen open houden. Wanneer je aan een goochelaar hebt gedacht kan je zeker zijn dat jouw gasten continu geprikkeld zullen worden. Laaiend enthousiaste mensen die nog tot jaren later over jouw feest zullen praten, wat wil je nog meer?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Goochelaar te Bernheze 

Woon jij in Bernheze? Of vind jij dit gewoon een mooie streek om jouw feest in te geven? Goed nieuws! Alex Buijk is werkzaam in heel Nederland en daarom ook in Bernheze. Je vraagt je waarschijnlijk af wie Alex Buijk juist is. Alex Buijk is een goochelaar met reeds jaren ervaring. Hij is naast goochelaar ook een energizer en lezer. Dat wil zeggen dat hij niet enkel weet hoe hij je gasten moet entertainen met zijn trucs, maar ook met zijn woorden. Alex Buijk is niet zo maar een goochelaar, want hij is op de hoogte van de nieuwste trucs en hecht waarde aan zijn uniciteit. Hierdoor kan hij jou verbazingwekkende trucs laten ervaren waarvan je je uren later nog zal afvragen hoe hij dit nu in godsnaam voor elkaar heeft gekregen. Zijn trucs zijn gedurfd, amusant en nog nooit eerder gezien.


Alex werkt voornamelijk via 2 formules, namelijk als rondlopende goochelaar en tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar zal Alex op jouw feest rondlopen terwijl hij de leukste trucs uitvoert. Wil je liever een meer persoonlijke aanpak? Dan is de formule tafelgoochelaar misschien wel iets voor jou. Als tafelgoochelaar neemt Alex plaats bij jouw gasten aan tafel. Hierdoor worden trucs uitgevoerd met meer interactie en weet je zeker dat iedereen zal kunnen genieten van jouw act.


Als je echt niet kan kiezen tussen de twee formules, of je vindt ze gewoon beide leuk, aarzel dan niet om Alex te contacteren. Alex vind het heel belangrijk dat jouw feest goed verloopt en al jouw gasten tevreden zijn, hierdoor staat hij open om goochelwerk op maat aan te bieden. Zo kan je genieten van jouw favoriete formules, of wie weet kan hij ze zelfs combineren? Want waar magie is, is alles mogelijk!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Plezier op je Feest

Ben je die saaie feestjes ook zo beu? Weet je niet goed wat je moet doen met het entertainment van jouw feest omdat je bang bent dat het ook tot een saai feest zal uitdraaien? Je hoeft niet langer bang te zijn, want hier lees je gewoon dé oplossing! Huur een goochelaar in voor jouw volgend evenement of feest! Waarom? Omdat een goochelaar zorgt voor die extra touch, een goochelaar weet al jouw gasten te verbazen van groot tot klein en zowel jong als oud.


Iedereen zal jouw dankbaar zijn dat je niet de zoveelste bent die kiest voor de zoveelste saaie entertainer waar jouw gasten van in slaap vallen.

Alex Buijk de goochelaar in Bernheze

In plaats daarvan zullen ze actief, energiek en blij zijn. En is dat niet wat een feest tot een goed feest maakt? Bovendien zal jouw feest gewoonweg hét feest van de eeuw worden wanneer je een goochelaar inhuurt. Iedereen zal erover praten en jij wordt gewoon razend populair, misschien word je wel ingehuurd voor het organiseren van de feestjes van jouw gasten? Misschien doe je het er helemaal niet voor, maar hoe dan ook is het toch leuk om jouw gasten een goed gevoel te geven, niet? En wanneer je dan toch voor een goochelaar kiest, kies dan meteen voor een goochelaar met ervaring. Een goochelaar die net dat ietsje extra bezit. Een goochelaar die vol zit met humor, charme, expertise. Een goochelaar die vlot, magische en vriendelijk is. Alex Buijk is zo'n goochelaar en bovendien is hij werkzaam in heel Nederland, dus ook dicht bij jou in Bernheze.