Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Beste goochelaar in Best , boek nu!

Maak jouw evenement of feest compleet want Alex Buijk is de beste goochelaar in Best

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk voor jouw event

Zoek je een invulling tijdens een reis of animatieprogramma voor toeristen of kinderen? Dan ben je met een goochelaar in Best uit de brand geholpen mij, Alex Buijk. Ik geef graag een spectaculaire goochelshow voor deze mensen ter afwisseling van het bekijken van de sights in ons land of om de ouders een middagje vrij te geven van de kids in de vakantie. Voor de niet Nederlands sprekende toeristen spreek ik goed Engels wat ik kan toepassen in mijn show zodat niemand iets hoef te missen. Al met al is magie ook wel iets wat iedereen begrijpt dus ik maak mij daar persoonlijk zelf geen zorgen over en ben ervan verzekerd dat iedereen versteld zal staan die middag en een leuke herinnering zal hebben aan hun bezoek van Nederland.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Veelzijdige goochelaar Alex Buijk

Grote bedrijven zoals RTL MCN en de ABN Amro hebben al gebruikt gemaakt van mijn werkzaamheden als goochelaar in Best en omstreken met zeer positieve recensies tot gevolg. Dit zelfde geldt ook voor een aantal gemeentes in ons land. Deze grote klanten heb ik te danken aan jarenlang hard werken om mijn jeugdhobby uit te laten groeien tot mijn droombaan. Magie zit bij mij in hart en nieren en dat laat ik graag aan iedereen zien die geïnteresseerd is. Mijn show is namelijk pas compleet en geslaagd voor mij als mijn publiek met een lach en een verbaasde blik op hun stoel zit.


Ben je als leerling actief in een paneel of studentenraad? En wil jij een cool feest organiseren op school? Ga snel naar jouw mentor of directeur toe en vraag of je mij als goochelaar op het podium kan zetten. Dit kan voor een hele avond of middag zijn, maar kan ook voor de wat oudere studenten slechts zijn om de vooravond op te warmen voordat de dj de boxen laat beven en de dansvloer vol met dansende mensen staat. Een goochelaar in Best zoals mijzelf zorg voor een leuke show of workshop en is tevens een leuke afwisseling om even lekker te lachen en genieten van de wereld van magie in plaats van alleen maar muziek.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk is een echte vak goochelaar

Ook ben ik in te huren indien je reclame wilt maken voor bepaalde producten die je wilt aanbieden op een beurs of evenement. Door middel van de klassieke verdwijn en verschijntrucjes laat ik jouw producten verdwijnen en weer doen verschijnen op en rondom jou tafel, waardoor jouw tafel zonder twijfel de populairste tafel in de zaal is. Je producten vliegen over de toonbank en iedereen heeft een leuke dag aangezien ze uitbundig kunnen genieten van mijn goochelkunsten gedurende de middag dat ik daar aanwezig ben. Diverse goocheltrucjes komen aan bod om een publiek te trekken voor jouw tafel om vervolgens jouw producten in de show te verwerken. Liever op een magische wijze een evenement of beurs openen? Dat kan! Ik kan een opening met een kleine goochelshow inleiden om vervolgens met vuur en vlammen de dag te beginnen. Met vuurwerk en snel vlambaar papier wordt het gegarandeerd een spektakel van jewelste, waar iedereen nog lang over na zal praten.


Natuurlijk ben ik ook meestal te vinden op de klassieke familiefeesten in ons land, zoals op bruiloften, verjaardagen, reünies en jubileums. Of het nou je neef of nicht is, of je ouders of zelfs je hoogbejaarde grootouders, een goochelaar is altijd leuk voor de hele familie. Overkomen waaien decennia geleden, is de magie van een goochelshow niet meer weg te denken in de wereld van de entertainment. Dit kan dus nu ook bij jou in huis!

Contact met Alex Buijk, de goochelaar in Best

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak met een agenda die mij jaarlijks heel Nederland en België laat doorkruisen ben je verzekerd van een succesvol feest of event al je mij inhuurt om daar voor de entertainment te zorgen. Op mijn website bougemagic.nl kan je ook meer info vinden over mij en mijn shows en andere concepten door middel van een aantal leuke en handige afbeeldingen en filmpjes. Heb je vervolgens nog vragen of wil je de tarieven weten? Geef dan gerust een belletje of stuur een mailtje naar de contactgegevens die op mijn site vermeld staan. Ik kan ook even langs komen vooraf aan het feest om zo beter met jou te kunnen bespreken wat je wensen zijn betreft het feest zodat ik daar rekening mee kan houden voor een succesvol verloop. Wacht dus niet langer en bestel mij als goochelaar in Best voor jouw feest!