Goochelaar Huren Alex Buijk

Ontmoet deze magische Goochelaar in Beuningen

Ga genieten van de leukste trucs van deze magische Goochelaar in Beuningen. Alex Buijk neemt je graag mee in de wereld van magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

6 tips voor een onvergetelijke feestavond

Bij het organiseren van je feest is het belangrijk dat je van je avond een geweldige ervaring maakt. Dit doe je niet voor jezelf maar voor je gasten. Als je gasten genieten van de feestavond dan kan jij ook genieten van het feest. Wat je echt wilt voorkomen is dat je rondloopt met een gestrest gevoel omdat je gasten het niet naar hun zin hebben. Je gasten vermaken is het belangrijkste wat er is. Maar hoe doe je dit dan als je geen idee hebt waar je moet beginnen?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

1.Denk na over je uitnodigingen

Met wie breng je graag je weekenden door? Wie zijn goede vrienden waar je het altijd gezellig mee hebt en waar je graag tijd mee doorbrengt? Als je hier een antwoord op geeft weet je wie niet kunnen ontbreken op je feest. Zijn er een aantal vrienden die het fijn vinden om grapjes te maken en een goede sfeer op gang brengen? Dat zijn de leukste vrienden, zonder dat ze het door hebben helpen ze je om een leuke sfeer op gang te brengen. 


2.Waar ga je het feest vieren?

Nadat je een lijst hebt gemaakt van alle gasten die je allemaal uitnodigt weet je ook hoeveel mensen er op je feest komen. De volgende stap is dat je nadenkt over wat voor locatie geschikt is voor je feest. Nodig je een klein groepje uit denk er dan over na of je dit thuis viert of je een kleine ruimte gebruikt. Maak altijd gebruik van een geschikte locatie die niet te klein maar ook weer niet te groot is. Gebruik een ruimte waar iedereen comfortabel en vrij kan bewegen zonder dat de ruimte er leeg uitziet. 


3. De versnaperingen

Ben je gek op een leuk thema maak dan gebruik van speciale hapjes die helemaal bij het thema passen. Misschien heb je gekozen voor een bepaalde kleur, een sprookje of iets anders. Door de hapjes hierop aan te sluiten maak je er een bijzondere geheel van. Maak je geen gebruik van een thema denk er dan over na wat voor hapjes je gaat serveren. Als je er ook al bij stilstaan wanneer je de hapjes gaat rondbrengen kan je alvast een planning opstellen voor de hele avond. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

4. Schakel altijd hulp in

    We hebben er allemaal last van. We willen zoveel mogelijk zelf doen. Maar is dit altijd een goed idee? Door gebruik te maken van zoveel mogelijk hulp hoef je natuurlijk minder te doen. Hierdoor loop je ontspannen rond op je eigen feest en kan je meer genieten van de avond. Genieten op je eigen feest is wel zo prettig toch? Sta er eens bij stil of er misschien mensen in je omgeving zijn die je kunnen helpen met het rondbrengen van hapjes en drankjes. Doe zo min mogelijk zelf maar maak je handen vrij. 


    5. De feestgelegenheid

    Er is altijd een reden om een feest te vieren. Wat de reden van je feest is maakt dan niet uit. Als je hulp inschakelt moet je wel duidelijk maken wat je precies verwacht. Maak daarom een draaiboek zodat je hele avond alvast uitschrijft. Dit geeft je veel rust omdat je weet hoe de avond eruit ziet en wat de gasten doen. Dan bepaal je meteen waar je gasten gaan staan of zitten. Je activiteit kan je hier dan ook op laten aansluiten. 


    6. De activiteit van de avond

    Het is natuurlijk de bedoeling dat je gasten een leuke avond hebben. Hierdoor geniet je zelf natuurlijk ook van je eigen feest. Om ervoor te zorgen dat je gasten zich op hun gemak voelen wil je een leuke sfeer op gang brengen. Een sfeer waarin je gasten genieten, lachen en hun ogen uitkijken. Schakel een entertainer in om deze sfeer op gang te brengen. De goochelaar in Beuningen brengt een ontspannen sfeer op gang met zijn geweldige voorstelling.

Contact

De gasten smullen van alle bizarre en bijzondere goochel trucjes op het podium.

Je gasten kijken hun ogen uit en begrijpen maar niet wat de goochelaar in Beuningen nu precies doet. Door deze activiteit vermaken al je gasten zich prima. De goochelaar in Beuningen weet precies hoe hij het feest op gang brengt. Ben je nog op zoek naar een geweldige activiteit voor je feest? Zoek dan niet langer maar neem vandaag nog contact op met de goochelaar in Beuningen.