Goochelaar Huren Alex Buijk

Top Goochelaar in Beverwijk!

Alex Buijk is de entertainer die je zoekt!

Ben jij op zoek naar een toffe Goochelaar in Beverwijk? Ontmoet Alex Buijk, hij kan je gasten vermaken met de allerleukste trucs. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex

Met een goochelaar als mij in Beverwijk ben je van succes verzekerd omdat je een entertainer in topvorm in huis haalt. Ik ben te onderscheiden van anderen omdat ik mij graag als goochelaar in Beverwijk en in de rest van Nederland onderscheid op topniveau. Dit doe ik met mooie shows en andere concepten, maar vooral met een bonk aan professionaliteit en enthousiasme


Wie ben ik?

Ik ben een echte top illusionist die graag mensen entertaint met zijn shows, om zijn kunsten in de magie te demonstreren. Met al meer dan 10 jaar ervaring als goochelaar in Beverwijk en de rest van Nederland ben ik een echte professional en zal je absoluut geen moment spijt krijgen als je kiest om mij in te huren voor jouw feest of partij naast dat standaard muziekbandje of diskjockey. Naast dat ik optreed met mijn shows en andere concepten in Nederland optreed, treed ik ook op in bij onzer zuiderburen van België. Om deze reden kan jij mij een internationale goochelaar noemen. Magie en illusie is erg populair bij onze zuiderburen en daarom reis ik ook met alle plezier af naar de grens in het zuiden. Met meer dan 100 optredens in een jaar heb ik een volle agenda aan reserveringen die wekelijks terugkomen. Hier doe ik vaak veel mensenkennis op en om elke volgende show weer beter te maken door wat ik heb geleerd van de vorige hierop toe te passen. Ik mag van geluk spreken dat ik zo goede klantenkring heb mogen op te bouwen die met de weken en maanden steeds groter worden. Het publiek ziet mij graag optreden en mijn magische trucjes opvoeren. Dit is voor mij een soort verslaving geworden als het gaat om deze lijn recht te houden en om mijzelf steeds beter te maken om de mooiste shows en andere concepten te geven aan het publiek die dat willen zien of daar geïnteresseerd in zijn natuurlijk.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Feesten en partijen

Buiten dat ik ook beschikbaar ben als goochelaar in Beverwijk en de rest van de regio, ben ik ook in te huren voor een groot aantal andere soorten feesten. Dit kunnen dagprogramma’s zijn van bruiloften, maar ook verjaardagen van ouders, kinderen of zelf grootouders. Ook reünies, familiefeesten, afstudeerfeesten voor studenten van elke soort schoolinstellingen, maar ook jubileums, trouwdagen of gewoon leuk ter invulling van een dagje of avond tijdens een diner of teambuildingsuitje. Wil je iemand in het zonnetje zetten? Dan sla je daar met mij altijd een goede weg in. Dus heb jij een lieve moeder, vader, grootouders, kinderen of collega’s die wel even een leuke dag verdienen? Wacht dan niet te lang en kies is voor iets een goochelaar op je feest.


Wil je een mooi feest op school of een diner met collega’s organiseren? En wil je is wat anders dan alleen dat saaie karaokeavondje of high tea in een saaie zaal. Dan ben ik de juiste en vooral ook goede afwisseling daarvoor. Een goochelaar in Beverwijk als mij is een goede keuze om voor deze afwisseling te zorgen en dat zal ook veel mensen in het publiek met mij eens zijn. In Nederland houden we vaak te lang vast aan die simpele herhalingen, die beter is wat kunnen worden opgefleurd en veranderd, in positieve zien natuurlijk. Ik maak er een mooie en vooral spetterende show van waardoor je hoopte dat de middag of avond nog lang zal duren.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Nog meer concepten

Ik bied ook nog een aantal andere leuke concepten aan voor de geïnteresseerde. Namelijk het onthullen van logo’s voor je nieuwe bedrijf, maar ook gezellige goochelworkshops voor zowel jong als oud. Wil je misschien wat reclame maken op een zeer speciale manier? Dan kan ik veel klanten naar je stand leiden door ze van ver te verbazen met mijn goocheltrucs. Mijn aanwezigheid zal geheid door iedereen gezien worden en dan zullen ze ook zeker willen weten wat jij zoals verkoopt. Wacht dus niet langer en huur mij in als goochelaar in Beverwijk en daarbuiten om jouw verkoopcijfers te laten stijgen!

Contact

Heb je nog vragen of wil je de prijzen weten? Daar kan ik je daar goed mee helpen, als je snel met de contactgegevens die op mijn website bougemagic.nl staan contact met mij opneemt. Voor een gesprek om zo nog beter je wensen en voorkeuren te bespreken kan je het beste even bellen om dit zo goed en duidelijk mogelijk af te spreken.