Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de Goochelaar in Binnenmaas!

Reserveer de Goochelaar in Binnenmaas die jouw feest compleet en bijzonder maakt. Ga genieten in een wereld vol magie en illusie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Magische show

Het is lang geleden dat jij een feestje georganiseerd hebt, dus jij vindt dat het wel weer eens tijd wordt om een feestje in Binnenmaas te organiseren. Als jij een feestje organiseert, wil jij dat het een feestje is die niet hetzelfde is als alle andere feestjes. Er moet dus iets leuks bedacht worden voor dit feestje. Misschien dat het een leuk idee is om een goochelaar uit te nodigen en laat je dan bij mij aan het juiste adres zijn. Ik geeft goochelshows in Binnenmaas en directe omgeving. Dus ook op jouw feestje kan ik een magische show verzorgen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Optredens voor wie?

Op bovenstaande vraag kan ik een heel kort antwoord geven: voor iedereen. Ik treed namelijk voor iedereen op. De leeftijd maakt niets uit. Ook maakt het niets uit of je een particulier of bedrijf bent. Op elk feestje kan ik een van mijn magische shows komen geven. De optredens die ik verzorg zijn wel voornamelijk voor volwassenen, maar als jij een kinderfeestje wilt gaan organiseren en jij wilt een goochelaar laten komen op dit feestje, dan is dat zeker ook mogelijk.


Wie bepaalt de inhoud van de goochelshow?

De inhoud van de goochelshow bepalen wij eigenlijk samen. Jij bent mijn opdrachtgever, dus ik vind het heel erg belangrijk dat jij tevreden bent. Als jij mij wilt boeken voor een goochelshow, zal ik natuurlijk eerst controleren of ik beschikbaar ben op de datum van jouw feest. Als dat zo blijkt te zijn, dan zal ik jou een aantal vragen stellen over jouw feestje, zodat ik precies weet wat ik kan verwachten van het feest en de gasten. Daarna kan ik dan de perfecte goochelshow samenstellen. Ik doe dit dan nog steeds niet helemaal alleen, want ik bespreek mijn voorstel uiteraard met jou. Als jij liever bepaalde trucs niet ziet terugkomen in de show, dan hoor ik het graag. En andersom natuurlijk ook. Dus als jij een truc heel graag wel wilt zien, moet je dat vooral even aangeven. Jouw wensen voor mijn show zijn dus van harte welkom. Op deze manier kan ik een show samenstellen die volledig aan jouw wensen voldoet, want dat is wat ik wil: ik wil dat jij tevreden bent.


Waar kan je mij vinden tijdens de show?

Als ik een goochelshow geef, dan kan je mij op twee plaatsen vinden: op het podium en tussen het publiek. Ik vind het namelijk erg leuk en belangrijk om de gasten bij mijn trucs te betrekken. Het is leuk om een truc samen met hen te doen. Sommige trucs doe ik dan op het podium, maar andere doe ik dus in de zaal. Als ik mijn trucs in de zaal doe, kunnen de gasten de trucs van erg dichtbij bekijken en dat is natuurlijk leuk voor hen. Daarom zal je mij tijdens mijn show met enige regelmaat de zaal in zien lopen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Hoe werken mijn trucs?

Op deze vraag kan ik natuurlijk geen antwoord geven, maar ik begrijp wel heel erg goed dat deze vraag heel erg leeft onder de gasten. Iedereen wil natuurlijk weten hoe een truc werkt, want dan kunnen zij de truc wellicht zelf ook ergens laten zien. Maar goochelen is en blijft iets magisch. De gasten zullen dus nooit antwoord krijgen op deze vraag. 


Geef ik alleen goochelshows?

Nee, ik geef niet alleen goochelshows. Natuurlijk is dat wel iets wat ik heel vaak doe, maar ik kan ook nog voor andere taken ingehuurd worden. Naast goochelaar ben ik namelijk ook nog spreker en energizer. Voor deze rollen kan je mij bij verschillende evenementen en dergelijke inhuren. Ik doe dit zeer regelmatig, dus ik weet heel goed hoe ik deze rol goed op moet pakken. Uiteraard stemmen wij vooraf goed af wat jij wel of niet van mij verwacht. 

Wat moet er op de dag van het feest nog geregeld worden?

Op de dag van het feest hoef jij niets meer voor mij te regelen. Ik zorg er zelf voor dat alle laatste puntjes verzorgd worden. Ik zorg er natuurlijk voor dat ik goed voorbereid ben en op tijd aanwezig ben. Uiteraard zorg ik er ook voor dat jouw gasten mij niet zien voordat het optreden bent, want zo is de verrassing het grootst en dat is natuurlijk het leukst. Als mijn show begint, zorg ik er voor dat jouw gasten, en ook jij, helemaal mee gaan in mijn show. Ik maak er een show van die jullie niet snel meer zullen vergeten en waar nog vaak en lang over gesproken zal worden.