Goochelaar Huren Alex Buijk

Op zoek naar een goochelaar in Bladel? Boek dan nu Alex Buijk

Reserveer nu Alex Buijk hij is de goochelaar in Bladel die je evenement tot een succes zal maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk zorgt voor magic

Iedereen is weleens bezig met de organisatie van een feestje. Dit lijkt simpel, maar dat is het niet altijd. Ben jij op het moment een feestje aan het organiseren in Bladel of omgeving, maar heb jij het gevoel dat jij nog niet klaar bent met de organisatie, omdat er iets mist? Neem dan contact met mij op, want misschien dat ik met mijn magic jouw feestje compleet kan maken. Ik ben namelijk een goochelaar in Bladel en omgeving en heb al heel wat feestjes compleet gemaakt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar en een rondlopende goochelaar

Voor wie treed ik op?

Ik ben dus een goochelaar in Bladel en omgeving. Ik treed op voor jong en oud, maar voornamelijk treed ik op voor volwassenen. Je kunt mijn inhuren voor allerlei soorten feestjes. Je kunt dan denken aan bruiloften, vrijgezellenfeesten, kerstborrels, bedrijfsfeesten of bijvoorbeeld een kinderfeestje. Wat voor soort feestje jij ook organiseert, ik kan het feestje nog specialer maken met mijn magische trucs.


Tafelgoochelaar en een rondlopende goochelaar

Naast dat ik trucs op het podium doe, loop ik ook rond door de zaal. Sommige trucs zijn handiger om op het podium te doen, maar heel veel trucs kunnen ook gewoon gedaan worden terwijl ik rondloop. Af en toe betrek ik een van de gasten bij deze trucs, dit vinden zij meestal erg spannend en leuk. Sommige trucs doe ik ook echt aan tafel bij de gasten. Zij zitten dus met hun neus bovenop de act. Zij houden mij goed in de gaten. Elke beweging wordt gevolgd in de hoop zo te ontdekken hoe mijn trucs werken. Dit gaat hen natuurlijk niet lukken, want goocheltrucs zijn goocheltrucs en die blijven magisch en dus geheim.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een goochelaar houdt zijn truc geheim..

Hoe werkt een truc

Zoals ik hierboven al schreef, zijn veel mensen ontzettend nieuwsgierig en willen zij ontdekken hoe mijn trucs werken. Dit resulteert in het feit dat mensen met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Zij gaan vaak met bekenden brainstormen over hoe een truc zou kunnen werken. Vaak sluiten steeds meer mensen aan bij dit gesprek. Iedereen heeft zijn eigen zienswijze. Dit is heel leuk en interessant om te horen. Mensen die elkaar eerst nooit gesproken hadden, raken nu met elkaar in gesprek over mijn trucs. Op deze manier leren heel veel mensen elkaar dus kennen en dat allemaal door een paar simpele trucs. Dit is natuurlijk erg bijzonder en leuk, want hoe meer mensen elkaar kennen, hoe meer mensen met elkaar zullen feesten op jouw feest. En hoe meer mensen er samen feesten, des te leuker jouw feest wordt.


Maar dat is niet het enige...

Je kunt mij dus inhuren voor een magische show, maar dat is niet het enige. Ik ben namelijk van veel meer markten thuis. Als jij bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of lezing organiseert, en je zoekt daarvoor een spreker of energizer, dan kan jij mij ook inhuren. Wat mijn exacte rol is tijdens deze bijeenkomst zullen wij ruim van tevoren samen goed afstemmen. Ik neem niet alleen mijn goocheltrucs serieus, maar ook mijn rol als spreker of energizer neem ik uitermate serieus.


Maatwerk voor iedereen of een standaard show

Als jij mij in wilt huren voor jouw feestje, stemmen wij vooraf jouw wensen af. Jij beslist of jij een standaard show wilt of dat je een op maat gemaakte show wilt. Alles is mogelijk. Als jij jouw wensen aangeeft, zal ik er voor zorgen dat jij niet teleurgesteld wordt. Ik zal er zeker voor zorgen dat jouw feestje een onvergetelijk feestje wordt voor jong en oud.

En dan... is het showtime

Ik kan me voorstellen dat jij op de grote dag toch een beetje nerveus bent. Je hebt zo lang toegeleefd naar deze dag en je hebt veel tijd en energie gestoken in de organisatie. Nu moet het natuurlijk ook allemaal goed gaan. Aan mij zal het niet liggen. Ik zorg dat ik ruim van te voren aanwezig ben op de feestlocatie. Daar zal ik met jou nog wat laatste puntjes doornemen en daarna laat ik jou met rust, zodat jij nog wat puntjes op de i kunt zetten. Ik trek mezelf terug achter de schermen om mezelf voor te bereiden en om te kleden. Als het moment daar is, zal ik de zaal betreden. Vanaf dit moment zorg ik er voor dat al jouw gasten hun volle aandacht op mijn acts richten. Iedereen zal vol verbazing naar mijn show kijken. Na afloop zullen zij nog lang praten over mijn acts.


Klinkt deze magie jou goed in de oren? Neem dan snel contact met mij op en samen gaan wij de mogelijkheden bekijken en er voor zorgen dat jouw feestje een onvergetelijk feestje wordt. Tot ziens.