Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu deze top Goochelaar in Blaricum

Ontmoet Alex Buijk de top Goochelaar in Blaricum die je feest compleet maakt. Of het nou een bruiloft is of een bedrijfsevenement, Alex levert maatwerk!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De zekerheid van een goed feest.

Lijkt het je niet geweldig om van tevoren te weten dat je feest één groot succes wordt? Als je het aan het organiseren bent moet je over verschillende dingen nadenken. Wie je uitnodigt, hoeveel mensen je uitnodigt en waar je het gaat vieren. Heb je dit besloten dan is het tijd voor het belangrijkste onderdeel van je hele feest. Een gezellige gastenlijst of een mooie locatie is het eerste onderdeel van je takenlijstje. Maar een gezellige groep vrienden en een mooie locatie alleen zijn niet voldoende om van je feest een topervaring te maken. Dit is alleen maar de basis. 


Wanneer is je feest een topervaring? 

Je nodigt een groep vrienden uit omdat je om ze geeft. Ze zijn belangrijk voor je en je wilt bij dit belangrijke moment stilstaan. Dit moment wil je op een feestelijke manier vieren. Erbij stilstaan wat je allemaal hebt bereikt is iets wat je regelmatig samen doet. Ze zijn blij voor je overwinningen en jij bent blij voor je vrienden als ze iets bijzonders meemaken. Dat is pure vriendschap en daar mag je blij mee zijn. Een goed feest heeft nog wat anders nodig. Namelijk een activiteit of programma waardoor je al je gasten vermaakt. Of dit nu een quiz is, een stoelendans, een disco of een voorstelling maakt niet uit. Maar Als gastheer of gastvrouw moet je al je gasten vermaken tijdens je feestavond. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Het vermaken van je gasten

Gelukkig is het niet nodig om het podium te beklimmen. Vooral als je er niet van houdt om in de spotlight te staan is dit een grote opluchting. Het is wel nodig dat je een programma opstelt en er goed over nadenkt hoe je voor je gasten gaat zorgen. Wat ga je doen om ze allemaal te vermaken en ze een leuke avond te geven? Doe je een spellenavond met een grappig onderdeel als een stoelendans, zet je een quiz in met grappige vragen over je dagelijkse leven of maak je gebruik van een goochelaar in Blaricum. Als er een podium is maak dan gebruik van de goochelaar in Blaricum.


Laat je gasten huilen van het lachen

Het vermaken van de gasten is een vast onderdeel van je feest. Het is nodig dat je gasten een leuke avond hebben. Een avond waar ze nog met veel plezier aan terug denken. Door de voorstelling van de goochelaar in Blaricum staat er een entertainer op het podium. Deze entertainer vermaakt al je gasten met zijn magische en bijzondere goocheltrucjes. Als je het leuk vindt om je gasten te betoveren met bijzondere trucjes en ze ook nog eens aan het lachen wilt maken kies dan voor deze voorstelling. Iedereen kijkt met grote ogen naar de voorstelling omdat het allemaal zo snel gaat. 

magisch en ook ontzettend grappig. Je gasten lachen zich rot om de leuke humor van de goochelaar. Vooral als er een goede vriend flink in de mailing wordt genomen is dit heerlijk om naar te kijken. Geef je gasten dan ook een geweldige grappige avond.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Vermaak je gasten door een geweldige activiteit

Het vieren van je feest is natuurlijk geweldig. Elke feestelijke gelegenheid pak je met beide handen aan. Je leeft maar één keer en daarom moet je genieten van alle bijzondere momenten die voorbij komen. Je vrienden zijn belangrijk voor je en daarom maken ze elk bijzonder moment ook mee. Je bent er voor je vrienden in goede en in slechte tijden en dat is andersom natuurlijk ook het geval. Een feest vier je om een leuke avond te hebben. Met het juiste programma zorg je goed voor je gasten. Er moet namelijk wel wat leuks worden gedaan op de feestelijke avond. Kies voor een bijzonder voorstelling van de goochelaar in Blaricum als je de gasten echt wil vermaken.

Contact

Laat je gasten betoveren en huilen van het lachen door een magische goochelshow. Wil je meer weten neem dan contact met mij op. Een topfeest vier je niet alleen, we doen het samen. Als je het niet allemaal zelf wilt doen smaak dan gebruik van een professionele goochelaar in Blaricum.