Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Bloemendaal

Geef jij een strandfeest of open jij je eigen zaak? Boek dan eens een Goochelaar in Bloemendaal. Alex Buijk kan jouw evenement of feest tot een succes maken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Waar kan je mij voor inhuren?

Organiseer jij een feestje in Bloemendaal of de omgeving, maar ben je nog niet helemaal tevreden over de invulling van het feestje? Mis je iets? Ik ben een goochelaar in Bloemendaal en kan elk feestje leuker maken. Lijkt het jou iets om jouw feestje op te vrolijken met een goochelaar, neem dan snel contact met mij op!


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik ben een goochelaar in Bloemendaal die voornamelijk voor volwassenen optreed. Ik treed dan bijvoorbeeld op bij bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor een spectaculair vrijgezellenfeest draai ik mijn hand niet om. Ik werk niet alleen voor particulieren, ook bedrijven huren mij in om hun kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten nog specialer te maken. Maar dat is niet het enige, ik ben ook in te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Ik ben dus van alle markten thuis. Ik kan van jong tot oud vermaken en vol verbazing laten kijken naar mijn trucs!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Veel goochelaars blijven op een podium of veilige afstand van het publiek staan. Dit is uiteraard logisch, want zo zien de gasten zeker niet hoe wij een truc doen. Ik sta uiteraard ook op een podium, maar ik vraag regelmatig hulp van iemand uit het publiek. Hij of zij staat dus echt bovenop de act! Spannend! Naast het podiumwerk doe ik ook nog wat andere dingen. Ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Bloemendaal. Ik zoek de gasten in de zaal dus op en laat van dichtbij wat trucs zien. Soms is dit met behulp van hen en soms ook niet. Veel mensen hopen natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken, maar ik laat dat natuurlijk niet gebeuren. Het is en blijft magic.


Mensen komen dichter tot elkaar

Door mijn shows komen mensen dichter tot elkaar. Dit is voor elk particulier feest goed, maar ook voor zakelijke feestjes is dit goed. Je zult je nu waarschijnlijk afvragen hoe dit kan. Dat komt door het volgende: Veel mensen zijn aan het nadenken over mijn trucs. Zij vragen zich af hoe ik iets deed. Dit gaan mensen onderling met elkaar bespreken. Soms doen ze dit met bekenden, maar soms ook met onbekenden. Op deze manier leren mensen die elkaar dus nog niet (goed) kenden elkaar dus beter kennen. Op een particulier feestje is het natuurlijk erg gezellig als iedereen leuk met elkaar omgaat. Bij een zakelijk feestje is het voor de toekomst goed als meer mensen elkaar leren kennen, want in de toekomst benadert men makkelijker iemand die hij of zij kent dan iemand die hij of zij niet kent. Een betere samenwerking ligt dus voor de hand! En dat allemaal door mijn trucs!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing / spreker / energizer

Je kunt mij niet alleen voor bovenstaande acts inhuren. Je kunt mij ook inhuren voor een lezing of als spreker of energizer. Ik zal er voor zorgen dat jouw publiek in de juiste sfeer komt, zodat jij daarna alle aandacht krijgt en jouw doel makkelijker en beter kunt bereiken. 


Maatwerk

Ik heb diverse standaard shows die opvoer, maar ik vind het ook erg leuk om eens wat anders te doen. Dus als jij een goochelaar in Bloemendaal zoekt, neem dan contact met mij op. Samen met jou zal ik kijken of ik op de gewenste dag / tijd beschikbaar ben en ik bespreek uiteraard jouw wensen met jou. Ik zal daarna een passende show in elkaar zetten. Ook hoor ik graag van jou of er bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden en of er mensen zijn die ik juist wel of juist niet bij een act moet betrekken. 

It's showtime

Op de dag van de show ben ik ruim op tijd aanwezig. Ik zal met jou de laatste details doornemen, wellicht dat er nog iets gewijzigd moet worden, dat is altijd mogelijk. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen om mezelf om te kleden en voor te bereiden. Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik het podium of de zaal betreden. Jij kan mij aankondigen, maar ik kan ook onverwachts binnen komen. Het is maar net wat wij afgesproken hebben. Vanaf het moment dat ik de zaal betreed, is het magic en zullen jouw gasten met verbazing mijn trucs bekijken. Ik zal er voor zorgen dat het een show wordt die ze nooit meer zullen vergeten. Ze zullen nog lang napraten over deze geweldige act!


Klinkt dit bovenstaande jou goed in de oren? Neem dan snel contact met mij op en wie weet kom ik naar jouw feestje en maken wij er een onvergetelijk moment van! Tot ziens!