Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu Alex Buijk de Goochelaar in Bodegraven-Reeuwijk

Zoek jij een Goochelaar in Bodegraven-Reeuwijk voor jouw feest? Reserveer nu deze topper die je mee neemt in de wereld van illusie en magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Origineel entertainment

Af en toe beleef je momenten in je leven dat speciaal zijn. Momenten zoals een verloving, een trouw, de geboorde van een kind. Dit zijn momenten die niet zomaar elke dag gebeuren en om die reden is het ook zo belangrijk dat je deze momenten niet zomaar aan je laat voorbij gaan. Mooie momenten zoals dat verdienen het om met stijl gevierd te worden. Je voelt je gelukkig en je wil graag je geluk met anderen delen, omdat je naasten zo belangrijk voor je zijn. Hoe kan je dat beter dan door het geven van een feest?

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Welke ingrediënten heeft een goed feest?

Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je een succesvol feest wil plannen. De locatie moet goed bereikbaar zijn, zodat het voor iedereen gemakkelijk is om op je feest te geraken. Ook de muziek moet goed zitten, want de muziek zorgt grotendeels voor de sfeer. Daarnaast kies je best voor eten die de meeste gasten gaan lusten. Maar het allerbelangrijkste dat is het kiezen van entertainment! Zonder entertainment mist je feest die extra sfeer. De kans is dan groot dat je gasten zich na enige tijd zullen gaan vervelen en dat wil je toch helemaal niet?!


Een goed entertainment is niet gemakkelijk om te kiezen, want veel entertainment is enkel op een bepaalde doelgroep gericht. Ofwel gaan de kleinsten het leuk vinden, ofwel is het meer voor de volwassenen bedoeld, maar om entertainment te vinden die zowel groot als klein kan plezieren, dat is geen gemakkelijke opdracht! Toch is het niet onmogelijk om dit te vinden. Er bestaan vormen van entertainment die door bijna iedereen geliefd worden. Dat is belangrijk, want zo voelt niemand zich uitgesloten op je feest en zo kan iedereen evenveel plezier ervaren. Op die manier krijg je een feest dat echt succesvol zal zijn!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Een goochelaar op je feest

Heb je al eens gedacht aan het voorzien van een goochelaar op je feest? In de eerste instantie zal je misschien denken dat een goochelaar voornamelijk dient voor het entertainen van kinderen, maar niets is minder waar! Hoewel kinderen het heel leuk zullen vinden om de coole trucjes van een goochelaar te aanschouwen, zullen volwassenen dit ook enorm appreciëren.


Een goochelaar is een goed idee, want een goochelaar zorgt voor een magische sfeer. Deze vorm van entertainment is uniek en werd waarschijnlijk door nog niet veel van je gasten echt ervaren. Als je voor een goochelaar op je feest hebt gezorgd, mag je zeker zijn dat je gasten zullen verbaasd zijn. Ze ervaren unieke dingen die meedragen tot een magische sfeer. De leuke trucs zijn zo goed uitgevoerd dat ze je niet enkel omver zullen blazen, maar dat ze ook heel geloofwaardig zullen overkomen. Hierdoor zullen ook de volwassenen enorm veel plezier beleven bij deze acts. Ze zullen op het puntje van hun stoel blijven zitten en de goochelaar zo nauwlettend in de gaten houden in de hoop dat ze zijn geheimen achter de trucs zullen ontdekken, maar dat zal nooit gebeuren want een goede goochelaar geeft zijn geheimen niet prijs!

 Alex Buijk, goochelaar te Bodegraven-Reeuwijk 

Er zijn tegenwoordig alsmaar meer goochelaars werkzaam en dat is logisch, want goochelaars worden alsmaar populairder! Het is dus wel niet evident om er een goede goochelaar uit te halen, maar het is wel belangrijk dat je niet zomaar de eerste de beste kiest! Ben je op zoek naar een goochelaar in de omgeving van Bodegraven-Reeuwijk? Dan is er goed nieuws, want Alex Buijk gaat te werk in deze regio!

Alex Buijk heeft al jarenlange ervaring als goochelaar en kan zich daarom goed aanpassen aan elk feest, situatie en doelgroep. Zijn liefde voor zijn job merk je in alles wat hij doet en dat zorgt voor een extra aangename sfeer. Alex zorgt er ook voor dat hij altijd op de hoogste is van de nieuwste goocheltrucs, zodat telkens opnieuw kan blijven verbazen. Naast goochelaar is hij ook energizer, lezer en spreker, hij weet hoe hij een publiek moet toespreken en enthousiast maken. Zo zullen je gasten zich zeker geen enkel moment vervelen!


Je kan Alex inhuren als tafelgoochelaar of rondlopende goochelaar. Kies je voor de formule van tafelgoochelaar? Dan zal Alex zijn goocheltrucs bij je gasten aan de tafels uitvoeren. Kies je voor rondlopende goochelaar? Dan voert hij zijn leukste trucjes uit wanneer hij rondloopt. Daarnaast kan je Alex je ook goochelwerk op maat aanbieden, zodat je helemaal zelf kunt kiezen wat er het beste bij jouw feest past!