Goochelaar Huren Alex Buijk

Heb jij een evenement? Alex Buijk is de goochelaar in Boekel

Maak nu een boeking bij Alex Buijk. De goochelaar in Boekel zal je mee nemen op een reis vol magie en illusie

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk zorgt voor top entertainment

Organiseer jij een feestje in het mooie Brabantse Boekel of de omgeving, maar heb jij het gevoel dat het feestje nog niet helemaal compleet is? Wellicht kan ik jou helpen, ik ben namelijk een goochelaar in Boekel en omgeving. Voor een leuk feestje draai ik mijn handen niet om, van elk feestje maak ik iets heel speciaals!


Waarvoor kan je mij inhuren?

Ik ben dus een goochelaar in Boekel en omgeving. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen. Maar ook voor kinderen heb ik leuke shows. Het maakt niet uit wat voor feestje jij organiseert, ik kan van elk feestje iets leuks maken. Dus of jij nou een vrijgezellenfeest, verjaardag, nieuwjaarsborrel of iets anders aan het organiseren bent dat maakt niets uit. Ik kan jouw feestje voorzien van een stukje magie en dat maakt elk feestje compleet.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Hoe werkt een

tafelgoochelaar/ rondlopende goochelaar

Veel goochelaars doen hun acts op een podium. Zij staan dan op een ruime afstand van het publiek. Veel goochelaars vinden dit een "veilig" gevoel, omdat er zo minder kans is dat gasten ontdekken hoe een truc werkt. Ik werk uiteraard ook vanaf het podium, maar ik vind het juist wel spannend om trucs vlakbij of juist samen met de gasten de doen. De gasten vinden dit vaak ook erg leuk. Naast de acts op het podium doe ik ook acts in de zaal. Ik loop tussen de tafels door terwijl ik enkele trucs doe en af en toe stop ik bij een tafel en vraag hulp aan een gast. Ik doe de truc dan dus samen met de gast en bij een tafel waar meerdere gasten aan zitten. Zij zien de truc dus van zeer dichtbij. Dit is spannend voor hen, maar ook voor mij. Ik vind dit persoonlijk een erg leuk onderdeel van mijn show.


Hoe werken trucs?

Hoe werken trucs? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen en graag willen weten. Maar dit blijft uiteraard geheim, want het is en blijft magic. Het zit in de mens om dit toch te willen ontdekken, daarom gaan veel mensen met elkaar in gesprek over hoe een act wellicht in elkaar kan zitten. Je hoort allerlei theorieën voorbij komen. Dit vind ik altijd erg speciaal. Ik heb echter nog nooit meegemaakt dat iemand weet hoe een truc werkt, soms zitten gasten er wel heel dichtbij. Dat maakt het extra spannend. Je ziet vaak dat steeds meer mensen zich in een gesprek mengen. Dit maakt de groep brainstormende mensen steeds groter. Mensen die elkaar eerst niet kenden, raken met elkaar in gesprek en leren elkaar dus een beetje kennen door mijn acts. Erg speciaal vind ik dat!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing / spreker / energizer

Je kunt mij niet alleen voor de standaard acts van een goochelaar inhuren. Ik doe echter veel meer. Je kunt mij namelijk inhuren als jij bijvoorbeeld een lezing aan het organiseren bent en daarvoor een spreker of energizer nodig hebt. Dit kan op elk vlak zijn. Ik ben van vele markten thuis, dus als wij samen bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, dan zorg ik er voor dat ik hieraan zal voldoen.


Feestje op maat of een standaard show?

Kies jij voor een van mijn standaard shows of heb jij liever een feestje op maat, speciaal voor jou in elkaar gezet? Alles is mogelijk. Als jij aan mij doorgeeft wat jouw wensen voor het feestje zijn, dan zal ik een passend feestje in elkaar zetten. Bij de wensen kan jij bijvoorbeeld aangeven welke trucs jij wel of juist niet wilt zien, maar ook kan jij het aangeven als er een gast (bijv. de persoon die jarig is) is die ik juist uit het publiek moet halen om te assisteren bij een spannende act.

It's time for magic

Op de dag van het feest ben ik ruim op tijd aanwezig. Samen met jou bespreek ik de laatste details. Als er nog kleine aanpassingen in mijn show gedaan moeten worden, dan is dat mogelijk. Na ons gesprekje trek ik mezelf terug achter de schermen. Hier ga ik mezelf voorbereiden op de show. Als het tijd is, kom ik de zaal binnen. Dit kan rustig zijn, maar het kan ook op een spectaculaire manier zijn. Vanaf dat moment neem ik jouw gasten mee in de wereld van de magie. Al jouw gasten, van jong tot oud, zullen dan alleen nog maar oog hebben voor mijn acts. Zij volgen mij vol spanning en na afloop zal er nog lang nagepraat worden over mijn show.


Wij gaan er samen voor zorgen dat jouw feestje een onvergetelijk feestje wordt! Tot ziens!