Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Borne boeken? Huur Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Borne.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Borne inhuren? Boek Alex Buijk

Het leven is een groot feest, als je de slingers zelf ophangt. Misschien vind je het leuk om alle mooie gelegenheden in je leven te vieren. Je verjaardag, je huwelijksdag, het halen van een opleiding of het behalen van je goede voornemens. Als je het belangrijk vindt om dit soort dingen te vieren met goede vrienden en familie dan weet je hoe belangrijk het is om iedereen te vermaken. Als je met een grote groep samen bent wil je natuurlijk wel dat iedereen een goede avond heeft. Een avond waarbij er veel wordt gelachen en iedereen ontspannen is. Het is natuurlijk hartstikke fijn als je ziet dat iedereen lekker aan het kletsen is met elkaar en er een goede sfeer heerst.

Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Hier is werk voor nodig. Als je een feest organiseert weet je natuurlijk dat al je gasten op zoek zijn naar een ontspannen avond. Je kan niet overal zijn en het lukt ie dan ook niet om aan iedereen evenveel tijd te besteden. Dit is jammer want hierdoor zal je sommige vrienden minder spreken dan anderen. Als je ervoor wil zorgen dat al je gasten zich vermaken zorg dan voor een leuk programma

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Borne?

Een ontspannen avond

Met een goochelaar in Borne organiseer je een ontspannen avond voor al je gasten. Door de act van de goochelaar vermaken al je gasten zich. Ze doen een gezamenlijke activiteit die een band schept tussen mensen. Doordat de act gericht is op verschillende mensen in de groep zorgt de goochelaar voor interactie. Door de act van de goochelaar in Borne komen mensen met elkaar in gesprek en ontstaat er een leuke en ontspannen sfeer. De sfeer bepaald of je gasten het naar hun zin hebben. Maak er dus een geweldig feest van door een goochelaar in Borne in te schakelen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw
feest meer magie

Misschien heb je een diverse vriendengroep die niet met elkaar omgaat.

Als deze groep elkaar nog niet goed kent is de kans groot dat het nog een beetje spannend is voor je gasten. Met een vreemde praat je minder gemakkelijk dan met een goede vriend. Door de act van de goochelaar in Borne leren je gasten elkaar een beetje beter kennen. Dit gaat op een ontspannen, laagdrempelige en grappige manier. Het brengt een gesprek op gang over de gezamenlijke interesses die je gasten met elkaar delen. Door de goochelaar komt er dus een ontspannen sfeer in de groep. Een sfeer die belangrijk is om je feest te laten slagen.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Lijkt het je geweldig als je vrienden elkaar beter leren kennen. Ben je een gezelligheidsdier die niet iedereen evenveel aandacht kan geven? Dan is het toch geweldig dat je een goochelaar in Borne kan inschakelen om je te helpen het feest op gang te brengen. Als gezelligheid belangrijk voor je dus dan weet je dat je gasten dit ook nodig hebben op je feest. Omdat je niet overal op hetzelfde moment kan zijn zal je ervoor moeten zorgen dat iedereen zich vermaakt. Met het juiste programma gaat dit zeker weten lukken. Hierdoor weet je zeker dat iedereen een leuke avond heeft. En misschien ontstaan er wel nieuwe vriendschappen doordat mensen elkaar beter leren kennen. Dat is natuurlijk altijd leuk, dat je vrienden ontdekken dat ze veel gedeelde interesses hebben. Dat schept een band tussen mensen en het maakt het feest voor iedereen een stuk gezelliger

Een geweldige voorstelling voor je gasten

Gezelligheid is belangrijk voor de meeste mensen. Als je iets doet met je vrienden dan wil je wel dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je aandacht verdelen is lastig als je met een grote groep bij elkaar bent. Daarom is heel fijn dat je ervoor kan zorgen dat je gasten zich goed vermaken. Net een leuke act van een goochelaar uit Borne zal je avond niet meer hetzelfde zijn. Dus geniet echt van deze avond en zorg ervoor dat je vrienden dit ook doen.

         

Leuk vermaak

Door mijn vakkennis kan ik een geweldige boorstelling opvoeren voor al je gasten. Ee voorstelling waar jij niet alleen maar van geniet. Maar een act die leuk is voor alle gasten en die ervoor zorgt dat er een gesprek op gang komt. Je gasten leren elkaar goed kennen en het feest zal een groot succes zijn. Als goochelaar help ik je graag om van je feest een groot succes te maken. Met mijn kennis, trucjes en ervaring wordt dit een onvergetelijke ervaring.