Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Borsele voor een magische avond?

Goochelaar in Borsele nodig voor jouw feest uniek te maken? Reserveer nu Alex Buijk voor een show die je niet snel zal vergeten!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Jouw top goochelaar

Eén van de mooie kanten van het vak van goochelaar is, is dat ik veel plaatsen mag bezoeken. Ik ben al een aantal keren in Zeeland geweest, maar ook voor de dorpen in de Zak van Zuid-Beveland kom ik als goochelaar naar Borsele.


Of ik nu als tafelgoochelaar bij zorgcentrum de Kraayert in Lewedorp de dag op kom fleuren met wat magie, of voor een groter evenement naar de Stenge in Heinkenszand ga. Als goochelaar maak ik een passend programma voor elke locatie.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar voor ieder feest

 Wil je iets anders voor je feest dan alleen maar lekker eten en wat muziek? Denk dan eens aan het toevoegen van een tafelgoochelaar.


Als tafelgoochelaar vermaak ik mensen individueel, of in kleine groepjes tijdens het feest. Of dat nu als extra vermaak tijdens de gangen van een gezellig familiediner is, als toevoeging op je bruiloftsfeest, of bij een personeelsfeest.


Tafelgoochelen stelt geen extra eisen aan de locatie, dus het is overal mogelijk. Je kunt dus een goochelaar in Borsele op elke locatie laten komen. Of het nu in één van de leuke restaurantjes, een sportkantine, een bejaardenhuis, of in een buitenlocatie is.


Ik breng mijn trucs met humor en speel in op het type feest. Zijn er mensen op je feest die je extra in de spotlight wilt zetten, laat het me weten en ik verwerk het in mijn programma. Komen er ook kinderen op je feest, dan zorg ik natuurlijk ook dat er wat trucs bij zitten, waar zij van kunnen genieten. Magie voor jong en oud!


Goochelworkshops

 

Op zoek naar een originele activiteit voor een personeelsfeest, of voor een vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een goochelworkshop. Ik kom als goochelaar naar Borsele om jullie wat van de fijne kneepjes van het vak te leren.


Ik doe natuurlijk eerst wat trucs voor en daarna mogen jullie aan de slag! Lachen gegarandeerd! Aan het einde van mijn workshop krijgt iedereen een goodiebag met goochelmaterialen mee naar huis. Zo kun je thuis nog eens de trucs oefenen en aan anderen laten zien.


Een goochelworkshop is niet alleen gezellig voor een feest met vrienden, als teambuilding uitje is het ook een verfrissend nieuw concept wat geschikt is voor iedereen. Magie verbindt!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelen voor bedrijven

Ook voor bedrijven is het een vernieuwend idee, om een goochelaar naar Borsele te laten komen. Ik kan je helpen met spectaculaire onthullingen van nieuwe producten, of een nieuw logo. Ik heb hier diverse speciale trucs voor, met onder meer een vuurwerkbord. Als je hierin geïnteresseerd bent, vind je alvast een voorproefje op mijn website!


Heb je een ander idee, neem dan contact met me op, ik heb nog veel meer mogelijkheden voor onthullingen en pas, in overleg, mijn trucs aan voor jouw bedrijf.


Zoek je meer een spreker, of een Energizer, die de aandacht van je publiek voor jou kan richten op jouw bedrijf? Ook dat heb ik in mijn repertoire, op grote podia of in besloten zalen, ik pas mijn programma aan voor jouw evenement.

Natuurlijk kan ik hierbij later ook rondlopen als tafelgoochelaar, zodat de hele avond van extra entertainment voorzien wordt.


Beurzen

 

Een goochelaar op de beurs? 


Jazeker! Stel je de toegevoegde waarde eens voor, als klanten naar jouw stand worden getrokken en dat er met wat magie en goocheltrucs, de schijnwerper op jouw producten staat. 


Ik zorg er ook voor dat, bij grote drukte, klanten niet doorlopen naar de concurrent. Ik bied ze entertainment aan tijdens het wachten, zodat jij op je gemak alle klanten de aandacht kan geven die ze verdienen. Zo ben je verzekerd van een beurs waar nog lang over gepraat wordt.


Maatwerk door Alex Buijk

Als je een feest of evenement organiseert, wil je het liefste geen standaardprogramma, het is immers jouw feest en dat moet uniek zijn.


Elk feest of evenement is maatwerk voor mij, groots of klein, het maakt niet uit. Ik begrijp dat het voor jou speciaal is en dat het dus ook speciale aandacht verdient. Samen bespreken we uitgebreid de wensen voor jouw feest. Ik pas trucs aan op de gelegenheid, of op producten. Wil je verschillende elementen uit mijn programma's combineren? Geen probleem, dat kan ik voor je regelen. In overleg komen we tot het programma dat bij jouw feest, of evenement past.