Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Boxmeer nodig? Alex Buijk is de goochelaar die je zoekt!  

Reserveer nu Alex Buijk de goochelaar in Boxmeer. Maak nu een afspraak en je bent verzekerd van een show vol entertainment en magie. 

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk zorgt voor een magische show

Wat leuk, jij bent een feestje aan het organiseren in Boxmeer of directe omgeving. Feestjes zijn altijd leuk om te organiseren. Het is natuurlijk leuk als jouw gasten het feestje ook geweldig vinden. Daarom is het soms leuk om net iets extra's te doen, zodat jouw feestje extra speciaal wordt. Ik kan jou hier, als goochelaar in Boxmeer en directe omgeving, wellicht bij helpen. Met mijn show kan ik wat magie toevoegen aan jouw feestje.


Waar kan je mij voor inhuren

Ik ben dus een goochelaar in Boxmeer en directe omgeving. Je kunt mij voor feestjes voor volwassenen en ook voor kinderfeestjes inhuren. Meestal word ik ingehuurd voor feestjes voor volwassenen. Dit kunnen allerlei soorten feestjes zijn, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Maar als jij een ander soort feestje aan het organiseren bent, kan je mij ook inhuren.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar die rondloopt tussen het publiek

Ik vind het altijd erg leuk om het publiek te betrekken bij mijn acts. Daarnaast vind ik het leuk om dichtbij de gasten te komen. Bij mijn trucs op het podium zal ik daarom zo veel mogelijk de hulp van een van jouw gasten vragen. Daarnaast loop ik graag tussen het publiek door en doe dan, al lopende, enkele trucs. Maar dat is niet het enige, ik stop namelijk ook regelmatig bij een tafeltje met gasten. Bij dat betreffende tafeltje zal ik, met of zonder hulp van jouw gasten, een truc doen. Op deze manier kunnen jouw gasten mijn trucs dus van zeer dichtbij bekijken. Mijn ervaring is dat de meeste gasten dit erg leuk vinden. En stiekem vinden zij dit ook wel spannend! Zij hopen natuurlijk te ontdekken hoe een truc werkt, maar ik zorg er natuurlijk voor dat dit niet gaat gebeuren, want hoe mijn trucs werken, dat blijft voor hen een vraag en voor mij een weet.


Mensen ontmoeten elkaar

Tijdens of na mijn show zie ik vaak dat mensen met elkaar gaan praten over mijn trucs. Dit doen zij, omdat zij graag willen weten hoe mijn trucs werken. Mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig, dit is mens eigen en dus heel normaal. Omdat mensen de vinger er niet op kunnen leggen hoe iets werkt, gaan zij dit dus met elkaar bespreken. Soms luister ik even mee en dan hoor ik de creatiefste mogelijkheden voorbij komen. Erg leuk om te horen. Ik zie ook vaak dat steeds meer mensen zich aansluiten bij deze gesprekken. Op deze manier raken mensen met elkaar in gesprek die elkaar helemaal niet kennen. Zij ontmoeten elkaar dus doordat zij over mijn acts en show praten. Ik blijf dit heel speciaal vinden.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Ook voor zakelijke bijeenkomsten

Hulp bij een zakelijke bijeenkomst

Als jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent, kan je mij ook inhuren. Dit kan bijvoorbeeld voor een lezing of workshop zijn. Ik kan jou dan ondersteunen als spreker of energizer. Maar ook als jij een zakelijk feestje aan het organiseren bent, zoals bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel of kerstfeest, kan je mij inhuren.


Wat voor show wil jij

Jij bepaalt voor een groot deel hoe de show er uit zal zien. Je kunt kiezen voor een van mijn standaard shows, maar we kunnen ook een show op maat maken. Soms is dit nodig, omdat de doelgroep dit noodzakelijk maakt. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn als ik geen al te spannende acts doe of juist wel. Als jij het leuk vindt als het feestvarken uit het publiek gehaald wordt, omdat hij of zij moet assisteren bij een spannende truc, dan is dat ook mogelijk. Jij bepaalt wat er wel of niet mag gebeuren tijdens de show. Geef dus vooral jouw wensen door aan mij. Ik zal hier dan zeker rekening mee houden.

Time to party

En dan is de dag van jouw feest of zakelijke bijeenkomst aangebroken. Het is een dag waar je lang naar uit gekeken hebt, want je bent waarschijnlijk al langere tijd bezig met de organisatie van dit feestje of deze bijeenkomst. Het zou dan natuurlijk prettig zijn als alles goed gaat op deze dag. Ik zal er mijn uiterste best voor doen dat mijn deel goed gaat. Ik ben dan ook ruim van tevoren aanwezig op de aangegeven locatie. Als ik op de locatie aangekomen ben, vind ik het prettig om de zaal even te bekijken, zodat ik weet wat ik kan verwachten. Daarna kunnen wij, indien nodig, nog wat laatste details afstemmen. Daarna zal ik mezelf achter de schermen terugtrekken, zodat ik mezelf kan voorbereiden op mijn show. Vanaf het moment dat ik de zaal betreed, neem ik al jouw gasten mee in de wereld van de magie!