Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Boxtel? Alex Buijk verzorgt een geweldige show!

Ben jij op zoek naar een goochelaar in Boxtel, reserveer dan nu top entertainer Alex Buijk voor een uniek spektakel.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Uniek entertainment door Alex Buijk

Alex Buijk is een goochelaar in Boxtel met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 150 boekingen per jaar door het hele land heen. Net alleen Nederland is het terrein van Alex Buijk, maar ook bij de zuiderburen in Belgie is hij een graag geziende entertainer op feesten en events.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelwereld is magisch

IMet de magische wereld in een snelvaart is het tegenwoordig een vaak gezien fenomeen dat muziekbandjes worden vervangen door goochelaars op feesten en events. Met grote namen zoals onze eigen Nederlandse Hans Klok in de goochelwereld hebben wij als klein landje een aardig aandeel in deze wereld. Hans Klok trekt volle zalen met mensen van over heel de wereld en doet dit allemaal met Baywatch babe, Pamela Anderson als assistent. Naast deze geweldige shows in Las Vegas, zijn er ook nog veel films in de omloop uit Hollywood waar magie en goochelen centraal staat. Dit zijn o.a. de filmdelen 1 en 2 van Now You See Me met acteurs Dave Franco en Woody Harrelson. De filmserie is zo populair dat er zelfde een derde deel in de maak is.


In Nederland kennen wij natuurlijk ook een aantal programma's waar magie in terug te zien is. Zoals Mindfuck, Streetmagic en Holland Got Talent, hiernaast is er op YouTube ook genoeg te vinden wat uiterlijk populair is.


Invulling programma


Ben je als reisorganisatie op zoek naar een leuke invulling tijdens de dagen dat je toeristen rondleid in Nederland en zoek je wat afwisseling voor binnenshuis? Dan kan ik als goochelaar in Boxtel daarbij helpen. Toeristen die de Engelse taal beheersen kan ik geweldig bijstaan met een goochelworkshop of goochelshow. De taal van magie spreekt iedereen wel, maar het is voor mij geen probleem om het in het Engels te voeren voor de beste interactie voor iedereen.


Ook als je als ouders en / of verzorgers in de zomermaanden even wat rust zoek en graag de kinderen even wilt laten vermaken zonder zelf de deur er voor uit te hoeven. Dan ken je wederom mij als goochelaar in Boxtel gebruiken ter invulling van een animatieshow voor de jeugd. Zo heb iedereen een leuke en ontspannen dag. Dit is vooral een aanrader in de meivakantie en zomervakantie als het lekker weer is buiten, zo kan het eventueel ook naar buiten worden verplaats en kan ik de kids optimaal vermaken met de leukste goocheltrucjes.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Er is nog veel meer wat Alex Buijk je te bieden heeft

Er zijn tal van shows en events waar ik als goochelaar in Boxtel voor ben in te huren. Bruiloften, verjaardagen, studentfeesten en voor je ouders of grootouders trouwdag. Het maakt niet uit of ze 25 of 50 jaar getrouwd zijn, telkens bewijst het zich weer dat iedereen een goochelaar goed kan waarderen en er optimaal van geniet. Het is een goede afwisseling na een muziekbandje of dj, want als je alleen maar muziek heb heel de dag is ook zo gewoontjes. Doe dus een gek en ga mee in flow en huur mij als niet alleen goochelaar in op jouw feest of event, maar ook als echte topentertainer en energizer.


Voor spetterende openingen en onthulling ben je ook bij mij aan het goede adres als je van spektakel houdt. Iedereen die aanwezig is zal smullen van de spetter en glitter die het vuurwerk met zich meebrengt. Promotie doen voor je producten op een beurs is ook een nieuw en groeiend concept van mij en hierbij zal ik jouw producten doen laten verdwijnen en weer doen verschijnen zodat de bezoekers van de beurs in de zaal allemaal willen weten wat jij verkoopt en dat zal je ook zeker gaan merken in je portemonnee aan het einde van de dag.

Contact opnemen met de #1 in de regio

Heb je nou nog vragen dan sta ik je graag te woord via mail of telefoon. Op mijn website bougemagic.nl vindt je mijn contactgegevens. Ik heb tevens een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen op mijn website staan en ook zie je de reviews van mijn shows staan. Hieronder van een aantal grote bedrijven. Het is dus een garantie voor succes als je mij inhuur voor jouw volgende feest of event. Ik streef naar perfectie en de beste interactie. Ik hou ervan om het publiek te zien genieten en dat motiveert mij ook weer om deze lijn door te trekken naar het volgende feest. Hopelijk tot snel en wie weet beleef jij ook spoedig een magische dag.