Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Breda boeken? Boek nu topper Alex Buijk.

Zoek jij een unieke goochelaar in Breda voor een avond om nooit te vergeten? Reserveer dan nu toppper Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen op z'n Brabants

In het altijd gezellige Brabant ligt Breda. Breda is een stad naar mijn hart en dat is goed te merken waarom. Met mijzelf als goochelaar in Breda en omstreken heb ik veel van de mensen mogen leren kennen in deze stad. En elke keer weer was ik aangenaam verrast hoe warm de mensen hier zijn en ook vooral tijdens mij show. Om die reden ben ik altijd weer erg enthousiast als ik hier mag optreden.


Voor de gene die mij nog niet kennen, mijn naam is Alex Buijk en ik ben all meer dan een decennia een top goochelaar in Nederland en België. Doordat ik mijn show ik zowel het Nederlands als in het Engels kan opvoeren bereik ik een groot publiek. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid wat ik ook telkens weer bereikt bij de recensies die worden achtergelaten. Hierdoor heb ik heel het jaar door een volle agenda met boekingen. Het is natuurlijk voor mij al erg fijn dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Maar het doet mij vooral veel goeds als ik zie hoeveel vreugde en gezelligheid ik meebreng naar een feest of event. Het publiek geniet optimaal van mijn optreden of het nou op een bruiloft, verjaardag of gereedschapsbeurs is.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar Alex doet van alles

Magie is aan een ware opmars bezig in de zin van goochelaars. Je ziet het al in programma's als Mindfuck, Hollands got tallent, Streetmagic, maar ook in grote blockbusters uit Hollywood zoals deel 1 en 2 van de populaire filmreeks Now You See Me. Van deze film is zelfs een derde deel op komst.


Natuurlijk heeft het merendeel van de mensen wel is met magie en goochelen te maken gehad. Dit is voornamelijk als kind zijnde net als ikzelf met bv. een goocheldoos. Maar je kan ook geinterreseerd zijn geweest door het magie van het goochelen uit een sprookje of van uit een kermis of circus waar toen in je jeugd een goochelaar aanwezig was. Nu ben ik de juiste persoon als goochelaar in Breda om deze jeugdherinneringen weer bij je omhoog te halen.


Buiten de traditionele shows op een podium die opvoer op verjaardagen, bruiloften, familiefeesten, reünies en ga zo maar door, heb ik ook een aantal andere leuke concepten bedacht die met veel succes erg populair zijn geworden de laatste jaren.


Namelijk logo onthullingen voor een nieuw bedrijf of juist voor een mooie poster of kunstwerk te onthullen. Dit kan variëren tot een monument in de stad of een mooi bord waarom je je grootouders feliciteer met hun trouwdag. Ook heb ik al meerdere malen met groot succes de verkoopcijfers van een bepaald product mogen verhogen door als goochelaar veel publiek naar bepaalde kramen te lokken op beurzen en evenementen. Heb je dus een product dat je wilt verkopen en je cijfers doen stijgen? Dan kan ik daar uitkomst in bieden door veel publiek te trekken met een aantel leuke kaarttrucjes, om vervolgens jouw product te doen verdwijnen. Jouw kraam zal erg populair zijn, al niet de populairste in de zaal van het evenement.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Plezier en magie

Voor de docenten en studenten onder jullie kan ik ook op een magische manier als goochelaar in Breda de zomervakantie inluiden met een show vol spektakel op het schoolplein. Dit kan tevens ook in de kantine of aula gehouden worden na afsluiting van een toetsweek of juist weer voor het inluiden van een nieuw schooljaar. Ook tijdens de jaarlijkse schoolfeesten ben ik graag bereid de dansvloer alvast op te warmen met een aantal spectaculaire goocheltrucjes.


Mijn naam is alom bekend geworden in het goochelaars vak over de jaren heen en dat heb ik te danken aan mijn professionaliteit en goede mensenkennis waardoor ik voor d perfect interactie met het publiek kan zorgen. Grote bedrijven zoals ABN Amro en RTL MCN hebben al gebruik gemaakt van mijn diensten als goochelaar in Breda en daarbuiten. Dit geldt tevens voor een aantal gemeentes van ons land.

Maak nu een reservering bij deze Brabantse goochelaar

Ben je dus op zoek naar een leuk alternatief voor jouw feest of event? Denk dan eens aan een goochelaar als ik. Op mijn website heb ik een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen staan die leuk zijn om even te kijken zodat je een nog beter idee krijg achter wie deze tekst schuilt. Voor meer info of tarieven kan je natuurlijk ook altijd even bellen of mailen via de contactgegevens die op mijn website, bougemagic.nl staan. Hiermee kan je ook eventueel een kennismakingsgesprek aanvragen indien je dit fijner vindt.