Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu een unieke goochelaar in Brielle.

Met een goochelaar in Brielle als Alex Buijk op je feest hoef je je niet snel te vervelen. Je mag zelfs een beetje van geluk spreken als deze top entertainer op je feest te vinden is.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Wie huur je in

Alex Buijk is namelijk een en al professioneel als het gaat om entertainment en vermaak richting het publiek. Dit is iets wat je niet vaak ziet in het vak van goochelaars. Kies daarom is voor iets anders dan alleen muziek op je feest en huur een goochelaar in Brielle in als het ultieme vermaak op jouw feest of event. ongeacht het thema, een goochelaar past overal bij voor een bepaald invulling van het feest.


Doordat ik vaak gebruik van een kennismakingsgesprek om zo de specifieke wensen door de klant beter te kunnen laten toelichten heb een goede repuatie opgebouwd als top goochelaar. Door zo'n gesprek is het namelijk perfect mogelijk om zo eventuele onduidelijkheden toe te lichten om een zo goed mogelijk georganiseerd feest en show te geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Ik doe nog veel meer dan alleen shows

Naast mijn geweldige shows doe ik als goochelaar in Brielle nog veel meer. Ik kan namelijk bepaalde producten die jij wilt verkopen promoten op een beurs of event. Hier zal ik met behulp van magie de product of meerdere producten in een speciaal een vooral magische daglicht zetten. Potentiële klanten in de zaal zullen als een magneet naar jouw stand worden aangetrokken door mijn algemene goocheltrucjes. Deze trucjes dienen al lokker. De trucs bevatten kaarttrucjes en wisseltrucjes, als er zich eenmaal een aardig publiek heeft verzameld voor jouw kraam zal ik de grote trucs opvoeren met jouw product in het middelpunt. Laten zweven, verdwijnen en weer doen verschijnen zijn een aantal populaire trucs die zullen voorkomen en ook goed bij het publiek liggen heb ik gemerkt uit eerdere ervaringen. Een garantie voor hogere verkoopcijfers dus!


Wil je liever gezellig met een groepje onder elkaar war leren, maar toch genieten van een gezellige sfeer? Huur mij in als begeleider van een door mijn samengestelde goochelshop. Je leert zelf een truc opvoeren en je ziet heel goed hoe het nou in zijn werk gaat. Een goocheltruc lijkt vaak onmogelijk en als je het dus zelf eenmaal een beetje kan geeft dat zeker een gevoel van trots. Deze workshop kan dus niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Je vrienden en familieleden kan je hier ook goed mee vermaken op de aankomende verjaardagen en feestjes waar je je bevindt. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Variërend en origineel

Er is nog meer! Wil je graag de zomer vol gezelligheid en spektakel inluiden? Of wil je met je collega's onder elkaar even stoom afblazen, maar je wilt wat meer dan alleen een diner? Nou, dan ben ik de perfecte oplossing voor jou en jouw dag! Als goochelaar in Brielle kan ik namelijk op een schoolplein of in de kantine een mooie show opvoeren voor alle studenten van elke leeftijd en tevens voor de aanwezige docenten. Dit kan ook zijn tijdens de vooravond van een schoolfeest of ter afsluiting van de examenweek. Tijdens een diner voor bv. collega's kan ik ook dienen als tafelgoochelaar. Als tafelgoochelaar kan ik alle tafeltjes langsgaan en een aantal trucs opvoeren direct onder iedereen zijn neus. Erg gezellig en je kan nog wat winnen ook als je raadt waar de bankbiljet van 20 euro verstopt is. 

 Contact opnemen met mij

Heb ik je al overgehaald om voor een goochelaar als mij te kiezen? Hartstikke leuk! Je kan mij makkelijk bellen of mailen met de contactgegevens die op mijn website staan. Vragen over prijzen, info over mijn show of concepten, ik beantwoord graag al je vragen en kom ook graag langs om de details te bespreken voor een goed verloop van de avond of middag. Ik ben tevens in de ochtend beschikbaar net als op sommige feestdagen. Feestdagen zijn immers de voornamelijke dagen dat je als familie en vrienden bij elkaar ben en wat is dan leuker dan een extra gezellig avondje entertainment.


Wacht dus niet langer en zet jezelf over de streep om die dj of band te vervangen door echt entertainment zoals een goochelaar als mij. Ik ben door heel Nederland en België in te huren en ik kan ook mijn show in het Engels opvoeren indien hier behoefte aan is voor gasten van over de grens. Wees er op tijd bij want met meer dan 150 boekingen per jaar ben ik snel volgeboekt op populaire dagen.