Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Bronckhorst voor jouw event.

Geef nu een feest met een Goochelaar in Bronckhorst en weet zeker dat jouw feest een succes word! Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk

Een mooie gebeurtenis in je leven verdient het om gevierd te worden in stijl. Een goede manier om dat te doen is door het geven van een feest. Een feest zorgt er namelijk voor dat je jouw geluk met anderen kan delen en dat je jouw geliefden de tijd van hun leven kan bezorgen. Als je het goed aanpakt tenminste!

Het is niet gemakkelijk om de juiste keuzes te maken bij het plannen van een feest, want er is gewoon zo veel waar je rekening mee moet houden. Je moet denken aan de juiste locatie, het perfecte voedsel en de beste decoratie zodat je feest zo succesvol mogelijk wordt. Maar er is nog een belangrijk aspect dat je zeker niet mag vergeten! Het kiezen van het entertainment voor je feest, want een feest zonder entertainment is toch niet helemaal dat. Zonder entertainment loop je namelijk het risico dat je gasten zich sneller zullen vervelen en dat is wel het laatste wat je wil! Als je dus graag wil dat je feest succesvol wordt en iedereen zich jouw feest nog lang zal herinneren dan doe je er goed aan om te kiezen voor een entertainer op je feest.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Het kiezen van het juiste entertainment voor je feest 

De keuze aan entertainers is de dag van vandaag zodanig uitgebreid dat het moeilijk wordt om een keuze te maken. De reden waarom het zo moeilijk is om die keuze te maken is omdat je met iedereen moet rekening houden. Onmogelijk? Niet helemaal, want er zijn een aantal opties die je kan kiezen, waardoor je bijna zeker bent dat iedereen het even leuk zal hebben op je feest. Zo kan jij gerust zijn dat je feest een heus succes zal worden. Een goede optie is het kiezen voor een goochelaar op je feest. Een goochelaar biedt uniek entertainment aangepast aan verschillende leeftijden, bovendien heeft het voorzien van een goochelaar ook nog een heleboel andere voordelen. 


Kiezen voor een goochelaar op je feest 

Een goochelaar is een geboren entertainer, hierdoor weet hij hoe hij de aandacht van je gasten moet vangen. Met als resultaat dat je gasten geboeid zullen blijven en de tijd van hun zullen leven beleven. Het entertainment van een goochelaar is anders en vernieuwend, er is een grote kans dat de meeste van je gasten nog nooit in aanraking gekomen zijn met deze vorm van entertainment. Je keuze zal je gasten dus verbazen, want in plaats van te kiezen voor een eenvoudige, meer voor de hand liggende manier van entertainen, kies je voor entertainment die uniek is en mensen kan blijven verwonderen. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Alex Buijk, magisch entertainer in de omgeving van Bronckhorst 

Niet enkel in de omgeving van Bronckhorst, want Alex Buijk is werkzaam in heel Nederland. Tegenwoordig zijn er steeds meer goochelaars, voornamelijk omdat goochelaars alsmaar populairder worden. Dat zorgt ervoor dat de keuze er ook niet gemakkelijker op wordt. Een goede optie is Alex Buijk, want Alex Buijk is zo veel meer dan een goochelaar.


Alex Buijk is een goede keuze, omdat hij al jaren ervaring heeft als goochelaar. Daardoor weet hij heel goed hoe hij moet omgaan met de verschillen van je gasten. Hij kan zich ook gemakkelijk aanpassen aan de verschillende settings. Van huwelijksfeest tot teambuilding evenement geen uitdaging die Alex uit de weg zal gaan! De passie en liefde die Alex voor zijn job heeft zijn duidelijk zichtbaar in alles wat hij doet. Dat zorgt voor een positieve sfeer en dus ook voor een enthousiast publiek.


Alex is niet zomaar een goochelaar, want hij werkt ook nog als lezer, energizer en spreker. Hij weet heel goed hoe hij een publiek moet aanpakken en zo zorgt hij ervoor dat je gasten zich geen moment zullen vervelen! 

Contact

Alex Buijk kan je boeken als tafelgoochelaar of als rondlopende goochelaar. Wanneer je hem boekt onder de formule van rondlopende goochelaar, dan voert hij zijn trucs uit terwijl hij tussen het publiek rondloopt. Als tafelgoochelaar voert hij zijn spectaculaire goocheltrucs uit wanneer hij bij je gasten zit. Als je liever iets ertussenin hebt, of beiden dan is dat ook geen enkel probleem. Alex Buijk streeft naar tevredenheid van zijn klanten en zorgt daarom ook voor goochelwerk op maat!


Als je zoekt naar een professionele goochelaar met passie en humor in de omgeving van Bronckhorst boek dan Alex! Je zal er zeker geen spijt van hebben! Alex is ook geen vreemde voor Bronckhorst, telkens wordt hij er hartelijk ontvangen en ondertussen heeft hij er al meerdere vaste klanten aan overgehouden.