Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met de Goochelaar in Brummen, Alex Buijk.

Zoek jij een Goochelaar in Brummen voor jouw feest of evenement? Boek dan nu Alex Buijk voor het leukste entertainment voor jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Goochelaar Alex Buijk

Een onvergetelijk feest geven? Dat kan zeker, al wat je moet doen is zorgen voor top entertainment. Want wie denkt aan een goed feest, denkt niet alleen aan heerlijk eten, een handige locatie en prachtige versieren, maar ook een uitstekend entertainment. 


Wat een goed entertainment inhoudt mag dan wel voor iedereen anders zijn omdat we allemaal zo verschillend van elkaar zijn, maar over een paar dingen zullen we het toch eens zijn. Zo zal niemand ontkennen dat een goed entertainment ervoor zorgt dat je gasten je feest zullen verlaten met een glimlach op hun gezicht. Een goed entertainment betekent ook voor iedereen een entertainment die indruk kan maken, een entertainment die kan verbazen én een entertainment die geliefd wordt door een zo groot mogelijk deel van je gasten. Want iedereen heeft evenveel recht om plezier te maken, niet?


Er is een vorm van entertainment waarmee je nooit verkeerd kunt gaan. Een vorm van entertainment die gegarandeerd door al je gasten geliefd zal worden en dat is het entertainment van een goochelaar! Een goochelaar is een expert in het amuseren van een publiek. Of het publiek nu samengesteld is uit kinderen, jongvolwassen, senioren of een mix van alle leeftijden! 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Magisch entertainment dankzij een goochelaar

Een goochelaar inhuren is geen slecht idee. Want wie kan er nu niet genieten van een extra vleugje magie op een feest? Met een goochelaar op jouw feest stel je niet alleen de allerkleinste onder hen tevreden, maar ook de volwassenen.


Wanneer je een goochelaar inhuurt, verwacht dan een feest waar iedereen zich zal verbazen en amuseren. Een feest waar niemand zich buitengesloten zal voelen en iedereen evenveel van het feest zal genieten. Wees dan ook gewaarschuwd, want met een goochelaars op je feest zal je je gasten niet zomaar weg krijgen. Je gasten zullen zoveel plezier beleven dat ze allemaal zullen blijven tot op het laatste moment!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Kiezen voor Alex Buijk

Kiezen voor een goochelaar wordt steeds populairder. Er zijn vandaag de dag dus heel veel verschillende opties om uit te kiezen, wanneer je op zoek bent naar een goochelaar voor jouw feest of evenement. Hoe kies je tussen al deze goochelaars? 


Allereerst kan je best kiezen voor een goochelaar die zijn werk altijd met passie en liefde uitvoert. Want uiteindelijk zal dit toch altijd tot uiting komen wanneer die goochelaar zijn goocheltrucs uitvoert. Iemand die zijn werk doet met passie en liefde straalt dit ook uit naar je gasten en daar worden je gasten gelukkig van. 


Daarnaast is het ook belangrijk dat je kiest voor iemand met ervaring. Natuurlijk wil het niet zeggen dat een goochelaar zonder ervaring je gasten niet goed zou kunnen entertainen, maar als je toch kiest voor een goochelaar met ervaring dan heb je meer zekerheid. Zo'n goochelaar heeft al verschillende evenementen en feesten mogen verzorgen en weet daardoor dus ook hoe hij moet omgaan met elk soort publiek. Hij kan zich beter aanpassen en bovendien kan hij ook beter inspelen op mogelijke onvoorzien omstandigheden.


Er zijn nog vele andere zaken waar je best rekening mee kan houden, maar als je al let op deze eigenschappen kan je al niet snel een verkeerde keuze maken. Dan rest er nog de vraag; hoe vind je nu zo'n goochelaar? Wel, ik heb goed nieuws voor je, want Alex Buijk is zo'n goochelaar! En nog beter: hij is beschikbaar in heel Nederland, dus ook in Brummen!Alex Buijk doet zijn werk dus met heel veel liefde en passie én heeft de nodige ervaring, maar er is meer dan dat. Alex is naast goochelaar ook een lezer en energizer, daardoor weet hij perfect hoe hij de aandacht van je gasten moet trekken. 


Alex is ook heel flexibel: hij gaat voornamelijk te werk als rondlopende goochelaar en/of tafelgoochelaar( hij voert dus zijn goocheltrucs uit bij jouw gasten aan de tafel, ofwel al rondlopend), maar staat open voor goochelwerk op maat aan te bieden. Alex wil namelijk niets liever dan dat zijn klanten tevreden zijn, pas dan kan hij zelf ook met een tevreden gevoel terug naar huis keren.

Ervaringen in Brummen

Alex heeft reeds ervaring opgedaan doorheen het hele land. Hij heeft ook goede herinneringen opgedaan in de omgeving van Brummen. Daar mag hij jaarlijks rekenen op vaste opdrachten zoals een aantal vaste verjaardagsfeesten en een teambuildingsevenement. Elke keer weet hij die feesten opnieuw verfrissend en spannend te maken en elke keer heeft hij het genoegen om de gasten van het feest met een brede glimlach op hun gezicht terug naar huis zien te keren.