Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Bunnik, Alex Buijk is de goochelaar die je zoekt.

Ben jij op zoek naar het leukste entertainment? Boek dan nu deze Goochelaar in Bunnik. Alex gaat graag met je in gesprek wat er mogelijk is.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Dit mag je niet vergeten als je een feest organiseert

We hebben allemaal wel eens een verjaardag of feest meegemaakt waar we het niet naar ons zin hadden. Het was er niet gezellig en de sfeer kwam maar niet op gang. Super zonde voor de gastheer of gastvrouw van het feest. Die heeft er veel tijd en energie in gestoken om het feest te organiseren. Maar helaas kan het gebeuren dat het feest niet op gang komt. Als jij dit wilt voorkomen dan mag je een aantal dingen niet vergeten. 


Wie nodig je uit voor je feest?

Een van de dingen waar je goed over moet nadenken is je gastenlijst. Wie je allemaal uitnodigt bepaald voor een groot deel hoe je feest eruit ziet. Vier je een feest voor familie dan weet je ook meteen wat voor locatie er nodig is, een gezellig bruin café of juist een buurthuis waar iedereen kan zitten. Plaats dan niet je jongste neefje naast je ooms en tantes maar probeer een aparte kindertafel te gebruiken waar leeftijdsgenoten bij elkaar zitten. Nodig je vrienden en familie uit denk er dan goed over na voor locatie voor beide groepen geschikt is. Bepaal ook hoe je het gaat vieren, wil je dat je gasten zitten of wil je juist een aantal staan tafels neerzetten zodat iedereen zich vrij kan bewegen. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Drankjes en hapjes voor je gasten

Dit is natuurlijk een van de grootste nadelen van een feest organiseren. Al je gasten krijgen natuurlijk dorst en lusten een lekker hapje bij de borrel. Als gastheer of gastvrouw verzorg je de gasten natuurlijk, misschien wil je hier niet de hele avond mee bezig zijn. Kies er dan voor om kennissen in te schakelen die dit voor je verzorgen of nodig een caterings bedrijf in dat alles voor je verzorgd. Hierdoor heb je een ontspannen avond en hoef je even niets meer te doen. 


Hoe ziet je programma eruit

Als je gasten uitnodigt en een locatie regelt is het nodig dat je nadenkt over het programma van de avond. Wat ga je allemaal doen met je gasten? Wil je dat je gasten binnenlopen en de muziek al aanstaat? Zo komt de sfeer meteen op gang, je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het rustig te houden zodat iedereen eerst kan bijkletsen. Als iedereen zich dan op zijn gemak voelt wil je natuurlijk een spetterende activiteit gebruiken. Gasten wil je vermaken en dit de hele avond lang. We zijn allemaal anders maar van entertainment krijgen we niet genoeg. Door een leuk spel, een quiz of een leuke voorstelling vermaken we ons optimaal. Nodig een professionele goochelaar in Bunnik uit om op te treden voor je gasten. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Vermaak je gasten

Met een magische voorstelling zorg je ervoor dat je gasten met veel plezier naar de voorstelling kijken. Bespreek met de goochelaar in Bunnik hoe de ruimte van je feest is ingericht. De goochelaar in Bunnik vindt het fijn als de voorstelling helemaal geschikt is voor je gasten en ook goed past in de feest locatie. Als er een podium in de ruimte staat dan maakt de goochelaar in Bunnik hier dankbaar gebruik van. Is dit niet het geval dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden.

Sfeer op gang brengen

Als je over alles hebt nagedacht en het feest tot in de puntjes is verzorgd dan kan je niets anders doen dan genieten. De sfeer komt vanzelf op gang omdat je precies weet hoe de avond gaat verlopen. Door een prachtige goochel show kijken je gasten hun ogen uit, ze worden vermaakt, betoverd en bedrogen. En dat allemaal op hetzelfde moment, zonder dat ze dit doorhebben. Dat is toch geweldig om naar te kijken? Om te zien dat je gasten zich allemaal vermaken en dat je niets meer hoeft te doen. Zo kan je pas echt genieten van je eigen feestavond. Het is toch heerlijk als je zeker weet dat overal over is nagedacht, dat je ziet aan de gezichten van je gasten dat ze het naar hun zin hebben. Dit zorgt ervoor dat je pas echt kan genieten van je eigen avond.


Gun jij jezelf ook een leuke avond en wil je zo min mogelijk doen? Niet omdat je lui bent natuurlijk maar omdat je het belangrijk vindt om te genieten van je eigen feest? Zorg goed voor jezelf en je gasten door een goochelaar in Bunnik in te schakelen. Je feest zal een ultieme beleving zijn voor jong en oud. Neem je contact op?