Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een Goochelaar in Bunschoten voor jouw feest of event.

Ben jij op zoek naar een Goochelaar in Bunschoten? Neem dan contact op met Alex Buijk. Deze top goochelaar levert goochelshows op maat en kan dus van alles voor jou magisch maken!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De drie regels van elk feestbeest

Ben jij een gezelligheidsdier en juich je elke keer als er een leuke uitnodiging op de mat valt? Ben jij de laatste die het feest verlaat omdat je geen zin hebt om naar huis te gaan? Je hebt het ontzettend naar je zin op elk evenement of feest wat er in je omgeving wordt georganiseerd. Elke avond is weer bijzonder en je maakt er altijd een feest van. Omdat je weet dat er een aantal dingen nodig zijn om de sfeer echt op gang te brengen. Sta je ook te juichen als je zelf een feest viert? Is dit niet het geval omdat je het organiseren van een feest lastig vindt? Gebruik dan de volgende trucjes en maak er een geweldige avond van.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De sfeer van de avond

Elk feest begint natuurlijk met een goede sfeer. Dit betekent voor elk feest weer wat anders. Misschien kies je bewust voor een thema avond. Wat dan absoluut niet mag ontbreken is een geschikte locatie. Deze locatie is natuurlijk helemaal ingericht naar je thema, de muziek past dan natuurlijk ook helemaal bij dit thema. Vier je geen thema feest breng dan de sfeer op gang door een leuke entree te maken waar je gasten binnen lopen en richt de locatie feestelijk in. Gebruik een aantal leuke opvallende elementen op je feest zoals grappige maskers zodat je met je polaroid foto’s kan maken of zorg ervoor dat er op verschillende tafels een aantal spellen klaar staan. Natuurlijk mag goede muziek niet ontbreken, probeer een sfeer te creëren die voor je gasten herkenbaar is. Muziek uit de jaren 90 draaien is niet leuk voor je jongste neefjes. Draai alleen maar muziek als dit past bij de leeftijd van je gasten. 


De onderdelen van een goed feest

Als feestbeest weet je dat deze onderdelen belangrijk zijn voor een goede sfeer. Maar dit is natuurlijk nog niet alles. Je weet dat het nodig is om voldoende aandacht aan je gasten te besteden. Dit doe je natuurlijk als goede gastvrouw of gastheer als je gasten binnenkomen. Met al je gasten wil je een gesprek voeren. Je bent oprecht geïnteresseerd in al je gasten en ze zijn belangrijk voor je. Maar hoe zet je dit door tijdens de rest van de avond? Dit is lastig, vooral als het een grote groep is. Iedereen is belangrijk voor je maar je kan niet aan iedereen evenveel aandacht besteden. Dit kan je gelukkig heel gemakkelijk oplossen. Kies ervoor om een activiteit te organiseren waar iedereen van geniet. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een bijzondere activiteit voor al je gasten

Door deze activiteit verzamel je al je gasten en laat je ze allemaal naar dezelfde voorstelling kijken. Doordat de goochelaar in Bunschoten een magische voorstelling opvoert zijn je gasten allemaal geboeid. Ze bekijken de voorstelling met al hun aandacht en worden optimaal vermaakt. De voorstelling is magisch en betoverend maar ook nog eens heel erg grappig. De goochelaar in Bunschoten is supergoed in het aanvoelen van de sfeer en kan heel gemakkelijk zijn voorstelling opvoeren. Denk je dat je gasten de goochelaar in Bunschoten graag een handje helpen geef dit dan op tijd aan.

De feestvreugde vergroten

Twijfel je nog of een magische goochelshow goed is voor de feestvreugde? Denk er dan eens over na hoe ongemakkelijk het voor je gasten is als ze elkaar nog niet goed kennen. Als je het mensen echt makkelijk wilt maken dan haal je ze even uit hun comfortabele situatie. Door met elkaar naar dezelfde voorstelling te kijken hebben je gasten de rest van de avond iets om over te praten. Dit geeft voldoende gespreksstof waardoor het makkelijk is om met elkaar een grapje te maken. Je doet je gasten er dus een groot plezier mee.


Ben je nog op zoek naar een manier waardoor je zelf niet al het werk hoeft te doen schakel dan een professional in die goed voor je gasten zorgt. Als je gasten zich ontspannen voelen gaat het allemaal veel makkelijker. Je hoeft dan niet hard je best te doen om mensen met elkaar in contact te laten komen. Het ontstaat allemaal vanzelf, hierdoor kan je genieten van je avond. Je weet nu immers dat iedereen zich goed vermaakt. Weet je zeker dat een goochelaar in Bunschoten ook geschikt is voor jou gasten? Neem dan contact met mij op zodat ik een geweldige voorstelling voor je gasten kan opvoeren.