Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Buren voor jouw evenement?

Open jij een nieuwe zaak en zoek je een unieke manier? Ga je trouwen en wil je je gasten vermaken op het feest? Wil jij jouw leerlingen wat bijbrengen op een ludieke manier? Boek dan Alex Buijk de Goochelaar in Buren die maatwerk levert.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelen is hot!

Goochelen is terug van weg geweest en dat is te merken aan hoe snel we een opmars zien in films en series op tv en hoe enthousiast mijn publiek is tijdens een show of ander magische concept. Als goochelaar in Buren en in de rest van Nederland, maar ook ik België lever ik buitengewone topamusement.


Of het nou voor je broer,zus,oma, moeder, neef of nicht is, een goochelaar op een verjaardagsfeest is altijd hartstikke leuk als je mij inhuurt en de gasten met hun verbazing in het midden laat staan als ik een stoel laat zweven of een briefje van 50 euro achter je oor vandaan haal.


Met maar dan 15 jaar ervaring en een volle agenda tour ik heel het land jaarlijks door. Voor zowel jong als oud ben ik altijd van de partij. Reünies, bruiloften, jubileums, schoolfeesten, bedrijfsuitjes en gewoon dat feestje zonder speciale reden, ik ben overal voor in en heb er ook al de nodige ervaring mee aangezien ik door de jaren heen elk soort feest wel in mijn agenda heb mogen schrijven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Alex Buijk geeft niet alleen goochelshows

Dat klopt inderdaad! Ik geef namelijk ook goochelworkshops voor de geïnteresseerden die graag ook eens een leuke truc snel onder die knie willen krijgen. Dit kan zowel met of zonder een korte maar krachtige goochelshow van mijzelf aan het begin om de sfeer er goed in te krijgen. Voor zowel jong en oud is een workshop hartstikke leuk tijdens een verjaardag of feestje.


Als je een mooie opening van een nieuw bedrijf dat je gestart bent wilt met een hoop spektakel, dan ben je ook met mij garant voor succes. Met vuurwerk en vuur zal ik de opening magische van start laten gaan. Dit is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor je toekomstige klanten en personeel. Dit concept geldt overigs ook voor onthullingen voor gemeentes of particulieren en tevens ook voor het openen van een beurs of evenementen. En over beurzen en evenementen gesproken, als goochelaar in Buren kan ik namelijk ook dienen als trekpleister voor potentiële klanten op een beurs als je iemand zoekt die jouw producten in een speciaal magische licht zet. Jouw tafel op de beurs zal 100 procent een populaire bestemming zijn in de zaal waar veel mensen komen kijken naar mijn goocheltrucs waar jouw producten deel van uitmaken. Iedereen zal wel willen weten wat jouw product dan zo bijzonder maakt en waar je deze speciale manier van promotie heb gekozen. Dit zal leiden tot hogere verkoopcijfers en meer omzet.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Kiezen voor Alex Buijk

Doordat ik een groot aantal zeer positieve reviews heb mogen ontvangen en ik nationaal bekend ben in de goochelaars wereld bij alle liefhebbers ben je verzekerd van een succesvol feest als je mij inhuurt. Gemeentes en grote bedrijven hebben met succes ook van mijn diensten gebruik gemaakt wat leidde tot een daverend succes. Ik maak mensen graag blij door een van mijn belangrijkste goocheltrucs op het publiek los te laten, en dat is een glimlach. Als het publiek eenmaal blij is, dan ben ik dat ook. Zo kan je mij ook ideaal inhuren op iemand op te vrolijken in het ziekenhuis of in een verzorgingstehuis. Magie is iets wat velen van ons al vanaf jonge leeftijd met zich meedragen door een sprookjes of film heb je dat toen in je opgenomen en zal je daarom niet snel vergeten. Vaak hoor ik daarom ook van gasten in mijn publiek dat het hun jeugdjaren omhoog liet komen omdat ze toen zelf de droom hadden goochelaar te worden. Ik mag daarom ook van geluk spreken dat ik mijn hobby tot mijn werk heb kunnen maken. Magie stroomt door mijn bloed en dat wil ik graag aan iedereen laten zien die geïnteresseerd is in deze kunstvorm, want dat is goochelen zeker, kunst!

Contact opnemen

Natuurlijk wil je graag meer zijn van deze goochelaar in Buren en omstreken en dat kan ook zeker! Door een aantal leuke video's en foto's te bekijken op zijn website bougemagic.nl krijg je al een beter beeld van mij als goochelaar en mijn shows en andere concepten. Heb je vervolgens nog meer vragen? Dan sta ik je graag te woord via mail of telefoon. Deze gegevens staan tevens op de website vermeld. Voor prijzen, offertes of meer informatie kan je gerust even bellen. Dit geldt ook als je een gesprek wilt met mij persoonlijk om zo beter je wensen te bespreken voor jouw feest of event.