Goochelaar Huren Alex Buijk

De Goochelaar in Capelle aan den IJssel voor jouw feest is Alex Buijk.

Reserveer nu deze magische Goochelaar in Capelle aan den IJssel die jouw evenement compleet uniek en verassend maakt. Boek nu Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Alex brengt magie op je feest. 

Woon jij in het prachtige Capelle aan den IJssel of omgeving en ben jij bezig met de organisatie van een geweldig feest? Ben jij nog op zoek naar een leuke act of show voor dit feest? Wellicht dat ik jou dan kan helpen. Mijn beroep is namelijk goochelaar. Ik kan op jouw feest een spannende goochelshow verzorgen waar nog heel lang en vaak over gesproken wordt. Is dit wat jij zoekt? Neem dan snel contact met mij op!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Optredens voor jong en oud

Ik verzorg optreden voor jong en oud. Ik kan dus zowel een kinderfeestje voorzien van wat extra spanning met leuke goocheltrucs, maar ook een feestje voor een tiener of iemand die Abraham of Sarah wordt, is geen enkel probleem. Ik heb shows die geschikt zijn voor elke leeftijd. Wel moet ik zeggen dat ik meestal voor volwassenen optreed. De shows kunnen elementen bevatten die te spannend zijn voor sommige kinderen, vandaar dat ik minder vaak shows voor kinderen doe. Maar als jij dit wilt, is het uiteraard wel mogelijk. Ik treed op bij nagenoeg elk soort feestje. Je kunt mij dus naast de verjaardagsfeestjes ook inhuren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of verrassingsfeestje.


Optredens voor zakelijke klanten

Ook bedrijven vieren feestjes. Hier kan ik dus ook voor ingehuurd worden. Je kunt dan bijvoorbeeld aan een jaarfeest denken of aan een nieuwjaarsreceptie of kerstborrel. Maar ook op een congres of ander zakelijk evenement kan ik een goochelshow laten zien. Daarnaast word ik ook regelmatig door bedrijven ingehuurd als spreker of energizer. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een congres. Dus heb jij hulp nodig, op wat voor manier dan ook, laat het mij weten! Wij gaan hier samen vast en zeker uitkomen. Vele handen maken licht werk, dus wij maken er samen een geweldig feest van.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Tafelgoochelaar en nog meer

Je ziet vaak dat goochelaars hun trucs vanaf het podium doen. Dit is heel begrijpelijk, want daar staan alle attributen, dus dit is het handigste. Ook vinden veel goochelaars om net wat meer afstand van het publiek te houden als zij hun trucs doen. Het podium is dan de perfecte plaats. Tijdens mijn shows zal je mij ook op het podium zien, maar dat is zeker niet de enige plaats waar je mij kunt vinden. Ik ben namelijk ook nog een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar. Dit houdt in dat ik aan de tafels van de gasten diverse trucs doe. Dit kan met of zonder hulp van jouw gasten zijn. Terwijl ik naar de volgende tafel loop, doe ik al weer een volgende truc. Op deze manier ben ik dus heel dicht bij de gasten en heb ik direct contact met hen. Dit vind ik erg leuk en belangrijk. En ik niet alleen, ook de gasten zijn altijd erg enthousiast over dit deel van mijn show. Zij hopen uiteraard stiekem dat zij kunnen achterhalen hoe mijn trucs in het werk gaan. Maar ik ben erg professioneel en zorg er dan ook voor dat zij niets kunnen ontdekken. Ik merk vaak dat gasten daarom naderhand met elkaar gaan praten over mijn trucs. Door samen te brainstormen over de mogelijkheden hopen zij hier alsnog achter te komen. Maar ook dan zal dat uiteraard niet lukken.


Show samenstellen

Als jij mij in wilt huren als goochelaar, dan moet er natuurlijk een show samengesteld worden. Ik heb wel een aantal standaard shows die ik regelmatig op kan voeren, maar het liefst maak ik een show op maat. De inhoud van mijn show wordt dan volledig afgestemd op jouw gasten en jouw feest. Natuurlijk heb ik hiervoor wel input van jou nodig. Ik hoor dan ook graag van jou hoeveel gasten jij verwacht, hoe oud de gasten ongeveer zijn en waarom dit feestje georganiseerd wordt. Als ik dit allemaal weet, zal ik een passende show in elkaar zetten. Uiteraard gebeurt een en ander in overleg met jou. Ik vind het belangrijk dat jij het helemaal eens bent met de inhoud van mijn show. Als jij nog eisen of wensen hebt, hoor ik deze uiteraard ook graag, zodat ik deze kan verwerken in mijn show.

De dag van het feest

Als de dag van het feest is aangebroken, ben jij wellicht wat gestrest, want op deze dag moeten er altijd nog laatste dingen geregeld worden. Ik begrijp dit erg goed, ik zie dit namelijk bij elk feest terugkomen. Daarom zal jij deze dag geen last van mij hebben. Ik laat jou met rust en zorg zelf voor de dingen die ik geregeld wil hebben. Ik bereid me dus alleen voor. Op het moment dat mijn show begint, kom ik op een leuke manier het podium op en neem jouw gasten mee in mijn magische wereld!