Goochelaar Huren Alex Buijk

Dit is de Goochelaar in Castricum.

Reserveer nu de Goochelaar in Castricum, Alex Buijk zal jouw gasten vermaken met de allerleukste trucs. Zijn werk is Maatwerk en voor alle feesten te boeken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Is een goochelshow iets voor mij?

ALTIJD! Een goochelaar in Castricum betover zijn publiek met verbluffende magie of presenteert een buitengewone show om uw gasten een onvergetelijke ervaring aan te bieden die hun hele leven lang meegaat. Zi dit ruim: niet enkel verjaardags -en , huwelijksfeesten of jubileums, maar ook voor uw zakelijke events (een opendeurdag, beurzen, inhuldigingen, personeelsfeesten, bedrijfsevents...) vormt een life performance op een ludieke manier een meerwaarde voor uw event!


Want magische illusies bieden plezier voor iedereen. Het publiek voelt zich getransporteerd naar een onbekende wereld waar ze onmogelijke handelingen zien zoals een onbegrijpelijke kaartentruck, een kind dat uit een lege doos komt en een pen of een ring die in een fles verschijnt.

Interactie en het laagdrempelig karakter zijn de sleutels van de show want iedereen houdt van het wonderlijke en speelse karakter van de spectaculaire goocheltrucs.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Close-Up of Podium Magic

Niets heeft meer impact als het kijken naar magie die vlak onder je neus of in de palm van je hand wordt uitgevoerd. Dit heet tafel goochelen: door zich onder de gasten te bewegen brengt de Goochelaar Castricum een combinatie van verbluffende magie en komisch plezier. Creëer een perfect magisch evenement met de combinatie van Close-Up en Stage Magic!

Het entertainmentpakket wordt aangepast aan het speciale doel van uw evenement.

De acts zijn snel en gaan dus niet snel vervelen! Het publiek blijft wel verbluft achter waar nog lang over gepraat zal worden! 


Stof om even over na te denken:


•    Presentaties kunnen op maat worden ontwikkeld die passen bij uw thema en gelegenheid. 


•    Illusionisten laten een enorme indruk op uw aanwezigen met magie die "dichtbij bij brengt. Mensen denken erg lang na over deze trucs


•    Er zijn verschillende programma's uit volgens uw behoeften en budget


•    We maken een naadloze show speciaal voor uw bedrijfs- of familiefeestje!


•    Kijk online voor welke bedrijven en events er al werd opgetreden en lees de commentaar van toeschouwers en mensen die ons in het verleden hebben geboekt.


•    Gratis verplaatsing binnen België en Nederland


•    Bekijk via de site enkele video's voor een eerste impressie van het aangeboden oeuvre.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Geschikt voor alle leeftijden!

De tijd dat goochelaars voor een kinderfeestje werden gevraagd ,ligt al een eind in het verleden. De optische illusies en het magisch show entertainen vonden hun weg ook naar een volwassen publiek: gedachten lezen, hersenspelletjes en andere mentale mysteries voor uw vermaak. 

Deze energizer zijn vaak meer geschikt voor volwassenen, maar ook kinderen blijven met open mond open staren!

Daardoor ziet de Goochelaar Castricum er steeds keurig uit: geen clown in een gek pakje, maar jij zo zo één van de genodigden kunnen zijn: keurig en netjes in het pak!


Een podiumshow zit bijvoorbeeld boordevol komische magie, gedachten lezen en heel veel publieksparticipatie. De show is van de hoogste kwaliteit en kan worden aangepast aan uw evenement - banketten, verkoopbijeenkomsten,beurzen, liefdadigheid en conferenties. Perfect voor een intieme bijeenkomst van enkelen, tot een feest van honderden. Uw gasten, werknemers of uw klanten zullen verbaasd en grondig worden vermaakt!


Enkele reacties van toeschouwers!

"Je magische programma was een sensationele hit. Bedankt , de collega's op het werk praten er nog over en zullen je zeker in de toekomst nog eens uitnodigen"


" Ik wilde je nogmaals bedanken voor je geweldige optredens tijdens onze huwelijksverjaardag afgelopen vrijdag! We zijn zo dankbaar voor uw tijd en hulp bij het entertainen van onze gasten. Van onze kleinkinderen tot onze ouders: iedereen heeft hartelijk gelachen. Nogmaals bedankt voor alles. Uw gegevens werden door vrienden en familie veelvuldig gevraagd!"


" In vergelijking tot vorig jaar lokte onze opendeurdagen veel meer volk. Ze werden namelijk perfect vermaakt met verrassende en vingervlugge trucs. Door uw aanwezigheid bleven de klanten net iets langer en dat deed onze verkoop ook erg goed. De mondelinge reclame van klanten is goud waard en dat hebben we zeker aan u te danken!

Boek vandaag nog uw volgende evenement!

Ontdek waarom deze Goochelaar Castricum wordt gevraagd voor zakelijke evenementen, beurzen, privéfeesten en speciale evenementen. Zorg ervoor dat uw volgende evenement een groot succes is!

Als dit alles u aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen voor uw volgende evenement , vraag een vrijblijvende offerte of vragen betreffende de acts.

Dit kan via een onderstaande formulier in of neem rechtstreeks contact op.