Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Coevorden boeken? Huur Top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Coevorden.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Coevorden inhuren? Boek Alex Buijk

Elk jaar vieren we een groot feest met de hele buurt. Het is een geweldige manier om even wat samen te doen met de vele leuke buren in de wijk. Want in het drukke leven spreken we elkaar te weinig. Zoals met veel dingen in het leven maken we er geen tijd voor. Maar als we dan even samen zijn met elkaar, een bak koffie drinken of wat anders doen hebben we de grootste lol. Daarom hebben we de jaarlijkse burendag in het leven geroepen. Met de hele buurt komen we dan de hele dag bij elkaar. De hele dag is er van alles geregeld, van hapjes, drankjes tot het vermaak en alles wat daarbij komt kijken. We vieren dit altijd in de zomer omdat we dan een gigantische tent neer kunnen zetten en dan met elkaar buiten kunnen staan.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Coevorden?

We genieten altijd onwijs van de voorbereiding. Het plezier om alles te regelen is het leukst wat er is. Niemand in de buurt wordt overgeslagen, iedereen doet mee. Allemaal doen we op ons eigen manier mee met dit grote feest. Waar de ene buurvrouw het heerlijk vindt om te koken vindt de andere buurvrouw het juist leuk om te knutselen en dingen te maken met de kinderen van de buurt. Iedereen heeft talenten en daar maken we dan ook optimaal gebruik van. De hele dag moet er genoeg te doen zijn voor iedereen. Dat maakt de dag tot een top dag. Over de organisatie wordt dus goed nagedacht. Een leuke burendag is tot in de puntjes verzorgd doordat iedereen het leuk vindt om mee te helpen. Een van die essentiële onderdelen van de dag is natuurlijk het vermaak. Want als we ons niet kunnen vermaken dan is het maar een saaie en langdradige dag. En dat is natuurlijk niet de bedoeling van de burendag. Het is juist om elkaar wat beter te leren kennen en om het echt gezellig te hebben met elkaar. Als iedereen ontspannen is dan genieten we allemaal van deze dag.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar tijdens een burendag

Het beste vermaak voor deze burendag

Omdat het feest is bedoeld voor de hele buurt hebben we natuurlijk te maken met verschillende leeftijden. Niet iedereen geniet van harde muziek zodat een disco geen optie is. Maar daarvoor in de plaats regelen we dan een stille disco of een uurtje kinderdisco. Een van de andere onderdelen die niet mogen ontbreken is een goede voorstelling. Door een goochelaar in Coevorden in te schakelen zorgen we ervoor dat er een geweldige voorstelling wordt opgevoerd. 

Een geweldige voorstelling tijdens deze dag

Het is een belangrijk onderdeel van een goed feest dat iedereen geniet zodat je achterover kan leunen en je zelf ook kan ontspannen. Niets is zo vervelend als een feest wat niet loopt. Een feest waar iedereen verveelt rondloopt. Door een goochelaar in Coevorden in te huren voorkomen we dit voor ons buurtfeest. Hierdoor is deze dag voor iedereen een feest. De kleinste kinderen vinden dit superspannend maar de rest van de buurt vindt het ook geweldig om naar te kijken. Het maakt natuurlijk niet uit hoe oud of jong je bent. Een goede voorstelling is leuk voor iedereen. En daar kan je gewoon echt van genieten. Het is heerlijk als je iedereen ziet genieten.

Het beste buren feest ooit

Als je nog geen buren feest viert dan is het tijd om hiermee te beginnen. Het is heerlijk om elk jaar met je buren iets te doen. Samen een geweldig feest organiseren is leuk en een unieke ervaring om elkaar wat beter te leren kennen. En het is ook heel gezellig om dit met elkaar te doen.

Het mooie is dat je er hierdoor ook meteen achter komt waar je buren allemaal goed in zijn. Gebruik elkaars talenten en maak er een topfeest van.

         

Zorg voor de leukste show

Als je zeker wilt weten dat iedereen zich vermaakt zorg je ervoor dat er de hele dag voldoende leuke activiteiten zijn gepland. Denk er altijd over na dat deze activiteiten voor jonge kinderen en voor volwassenen geschikt moeten zijn. Het is niet voor niets een feest voor de hele buurt. Met een goochelaar in Coevorden weet je zeker dat iedereen zich vermaakt. Maak dus van het volgende burenfeestje een knalfeest omdat je voor het beste vermaak zorgt wat er maar bestaat. Door de goochelaar in Coevorden weet je zeker dat iedereen ontspant en geniet van deze geweldige dag.