Goochelaar Huren Alex Buijk

Alex Buijk is de goochelaar in Cranendonck reserveer nu!

Zoek jij een unieke goochelaar in Cranendonck voor een show vol verwondering die je niet snel zal vergeten? Reserveer dan nu toppper Alex Buijk.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Vier je feest met Alex Buijk

Vier jij dit jaar je feestje en wil je er echt wat speciaals van maken? Kies je er dit keer voor om je gasten optimaal te vermaken met een geweldige goochelshow. Op je eigen feest wil je zoveel mogelijk plezier maken met je gasten. Het is dan ook heerlijk als de goochelaar in Cranendonck je gasten optimaal vermaakt. Dan valt er een last van je schouders en kan je pas echt genieten.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Je eigen feest vieren

Ben je een groot feestbeest en laat je geen gelegenheid voorbijgaan om een feest te vieren? Op je eigen feest is het een stuk moeilijker om al je gasten te woord te staan. Het allerliefste wil je met iedereen een praatje maken, de nieuwste moppen delen en nog dansen op de dansvloer. Je kan niet overal zijn en het lukt je dan ook niet om aan iedereen evenveel aandacht te besteden. Door een goochelaar in Cranendonck weet je in ieder geval zeker dat iedereen de avond van zijn leven heeft.


Waarom wil je een goochelshow?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten vermaak die goed werken. Het is essentieel om je gasten te vermaken. Een manier is een lekker muziekje op te zetten en iedereen uit te nodigen om te dansen. We hebben niet allemaal dezelfde interesses, de kans is groot dat veel mensen aan de kant blijven staan en geen stap zetten op de dansvloer. Dat is toch zonde. Als je iedereen op het feest wil vermaken dan kies je voor een universele goochelshow. Deze is leuk voor jong en oud. De goochelaar gebruikt zijn magische trucjes om verschillende voorwerpen te laten verdwijnen. Naast magie staat er ook veel humor centraal. Met elkaar lachen is het belangrijkste wat er is.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Zet je gasten in het zonnetje

Een goochelshow hoort interactief te zijn zodat je gasten niet alleen maar meekijken maar ook mee mogen doen. Hoe leuk is het om de goochelaar mee te helpen met een van zijn trucjes. Als de assistent van de goochelaar help je met het laten zweven van de tafels en andere magische trucjes. Dit is dan ook het hoogtepunt van de avond. Iedereen wil er natuurlijk achter komen hoe de goochelaar zijn trucjes uitvoert. Bedenk voor de aanvang van het feest wie van de gasten de goochelaar gaat helpen met zijn magische trucjes.


De voordelen van een goochelshow

We houden er allemaal van om vermaakt te worden. Daarom kijken we graag naar een tv show en zijn we een groot fan van verschillende series. Op je feest is dit niet anders, je gasten willen vermaakt worden. De kans is groot dat je er niet aan toekomt om al je gasten persoonlijk te vermaken. Daarom is het nodig dat je het vermaak overlaat aan iemand die weet hoe hij dit moet doen. Geef je gasten een geweldige avond door de goochelaar in Cranendonck om hulp te vragen.


Hoe gaat de avond eruit zien?

Als gastheer of gastvrouw bespreek je alle details van het feest van tevoren. De goochelaar weet hierdoor al voldoende over je feestgelegenheid en over de gasten die hem gaan helpen met de goochel act. De goochelaar bouwt zijn podium op voordat het feest begint, hij verschijnt in de avond pas op het moment dat de voorstelling begint. Het belangrijkste is dat zijn spullen klaarstaan en de muziek op het juiste moment wordt afgespeeld. Dan kan het spektakel pas echt beginnen.

Verras al je gasten, reserveer nu.

Je gasten zullen verbaasd zijn en begrijpen in eerste instantie niet wat hen overkomt. Door de spannende muziek, de verandering van het licht en de sfeer krijgt de avond een avontuurlijk randje. De gasten worden vriendelijk verzocht een plek te zoeken in het publiek. Als iedereen er klaar voor is verschijnt de goochelaar in Cranendonck pas op het podium. Dit is het moment dat jij ook even achterover kan leunen, jij hoeft immers niets meer te doen. Dat is toch een fijn gevoel? Je gasten worden vermaakt, krijgen de avond van hun leven en jij kan gewoon genieten van je avond.


Door een goochelshow te laten opvoeren op je feest vermaak je al je gasten en geniet je meer van je eigen feest. Alle gasten hebben de avond van hun leven, jij laat een verpletterende indruk achter en je weet één ding zeker. Over jouw feest wordt nog heel lang nagepraat door al je gasten.