Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu topper Alex Buijk de Goochelaar in Cromstrijen.

Reserveer nu Alex Buijk voor de Goochelaar in Cromstrijen die jou event tot een succes zal maken en je gasten zal entertainen.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Binnenkort feest?

Is er binnenkort iemand jarig, gaat er iemand trouwen of wil jij iemand verrassen met een surprise party? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom jij een feestje in Cromstrijen of omgeving zou kunnen gaan organiseren. Als jij bezig bent met de organisatie van zo'n feestje en jij wilt van dit feestje een onvergetelijk feestje maken, neem dan eens contact met mij op. Ik kan jou hier, als goochelaar in Cromstrijen en omgeving, heel goed mee helpen. Samen zorgen wij er voor dat het een feest wordt waar nog heel lang en vaak over gesproken zal worden.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Shows voor wie?

Het maakt mij eigenlijk niet uit wat voor feestje jij aan het organiseren bent en voor wie die feestje bestemd is. Ik kan van elk feestje iets heel speciaals maken met een van mijn goochelshows. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen. Dit kan bijvoorbeeld bij een surprise party, een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een baby shower of ander leuk feest zijn. Maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om en daar kan je mij dus zeker ook voor inhuren. Naast de feestjes voor particulieren, kan ik ook ingehuurd worden door zakelijke klanten. Ik kan bijvoorbeeld een goochelshow geven op een congres, nieuwjaarsborrel of kerstborrel. Maar dit is niet de enige taak waar jij mij voor in kunt huren. Naast goochelaar ben ik namelijk ook nog energizer en spreker. Deze taak zou ik bijvoorbeeld heel goed uit kunnen voeren bij een congres of beurs. Dus heb jij hulp nodig, op welk gebied dan ook, neem contact met mij op en de kans is zeker aanwezig dat ik jou kan helpen.


Hoe stel ik mijn show samen?

Als jij mij in wilt huren voor een goochelshow, dan wil ik de show het liefst afstemmen op de gasten die naar jouw feestje komen. Ik ken deze mensen uiteraard niet, dus ik kan dit niet alleen. Ik hoor graag van jouw hoeveel gasten jij uitgenodigd hebt, wat voor gasten dit zijn (leeftijd etc.) en wat de reden van dit feestje is. Ook hoor ik het graag van jou als jij nog speciale wensen hebt. Deze wensen kunnen heel uiteenlopend zijn. Er is heel veel mogelijk, dus geef zeker aan wat jij graag zou willen. Als alles duidelijk is voor mij, zal ik een show in elkaar zetten die bij jouw feestje past. Ik vind dit erg belangrijk, want alleen op deze manier zullen alle gasten optimaal genieten van mijn show. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waar ben ik te vinden tijdens de show?

De meeste goochelshows worden op een podium gedaan. Ik begrijp dit wel, want voor sommige trucs heb je grote en zware attributen nodig. Deze staan vaak al klaar op het podium, dus dat is de meest logische en handige plaats om die betreffende trucs uit te voeren. Ook is het podium een veilige plaats om riskante of moeilijke trucs te doen. Als je op het podium staat, sta je op een afstand van het publiek, dus mocht er een klein foutje in sluipen, dan is de kans heel erg klein dat de gasten dit zien. Ook ik doe sommige trucs op het podium, maar als het even kan, verlaat ik het podium en ga ik trucs in de zaal doen. Ik vind het leuk om dichtbij de gasten te zijn. Op deze manier heb ik echt contact met hen. Ook van de gasten hoor ik altijd dat zij dit erg leuk vinden. Ik doe gasten aan de tafels van de gasten en terwijl ik rondloop door de zaal. Ik ben dus ook nog een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar. 


Nieuwsgierige gasten zijn er altijd

Het is natuurlijk logisch dat mensen hopen te zien hoe een truc van mij werkt. Mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig. Maar dit gaat natuurlijk niet gebeuren. Ik heb mijn trucs al zo vaak gedaan en weet precies hoe ik deze het beste uit kan voeren. Dit tot frustratie van sommige gasten. Maar ja, goochelen is en blijft magie. 

Hoe bereid ik mij voor op en tijdens de grote dag?

Het is belangrijk dat ik mezelf goed voorbereid voor de show. Dit doe ik al voordat ik naar de locatie van het feest ga, maar ook op de locatie van het feest doe ik dit. Deze voorbereiding bestaat onder andere uit het bekijken van de zaal en het podium. Verder ga ik mezelf omkleden achter de schermen en nog wat laatste kleine voorbereidingen treffen voor mijn trucs. Daarna wacht ik rustig, onder het genot van een flesje water, tot het tijd is voor mijn show. Ik ga er voor zorgen dat het een onvergetelijk feest met een onvergetelijke show wordt.