Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Cuijk voor jouw feest, boek nu Alex Buijk.

Goochelaar in Cuijk voor jouw feest, boek nu Alex Buijk. Maak nu kennis met deze ras entertainer voor een unieke show vol magie.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Feest in Cuijk

Organiseer jij een feestje in Cuijk of de directe omgeving, maar ben jij nog niet helemaal tevreden over de invulling van dit feestje? Misschien kan ik jou helpen om het laatste puzzelstukje in te vullen, zodat jij het perfecte feestje kunt geven. Ik ben namelijk een goochelaar in Cuijk en omgeving en ik kan elk feestje net dat beetje extra's geven waardoor het een onvergetelijk feestje wordt.


Voor wie treed ik op?

Zoals al eerder vermeld, ben ik dus een goochelaar in Cuijk en omgeving. Ik treed voornamelijk op voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje draai ik mijn hand niet om. Dus als jij een feestje aan het organiseren bent (het maakt niets uit wat voor soort feestje), laat dit dan zo snel mogelijk weten en ik bekijk samen met jou wat ik kan toevoegen aan jouw feestje.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar aan tafel en in de zaal

Veel goochelaars staan op een podium als zij hun acts doen. Het grote voordeel hiervan is dat al het publiek de acts goed kunnen zien, maar het is ook "veilig", omdat de gasten op deze manier niet alles tot in detail kunnen zien. Ik vind het juist wel spannend (en de gasten ook) als ik enkele acts dichter bij het publiek doe. Ik vraag ook regelmatig assistente van een van de gasten. Naast de acts op het podium ga ik ook de zaal in. Ik loop van de ene naar de andere tafel en doe acts bij de mensen aan tafel. Terwijl ik naar een volgende tafel loop, doe ik al weer een andere act. Mensen volgen mij vaak met open mond en kijken vol verbazing toe.


Nieuwsgierig


Mensen zijn altijd nieuwsgierig naar hoe mijn acts in elkaar zitten. Natuurlijk zorg ik er voor dat zij dit niet ontdekken. Het is natuurlijk het leukst als het geheim blijft, zo blijft het magisch voor iedereen. Mensen gaan vaak wel met elkaar brainstormen over mijn acts. Iedereen heeft weer andere ideeën over hoe iets zou kunnen werken. Ik vind dit altijd leuk om te horen, want de gekste dingen komen er voorbij. Het komt ook regelmatig voor dat mensen, die elkaar nog niet kenden, met elkaar in gesprek raken over mijn acts. Dit blijf ik speciaal vinden om te zien. Door mijn acts leren mensen elkaar dus kennen. Magisch toch?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een show op maat

Organiseer jij een lezing?

Je kunt mij niet alleen voor een feestje inhuren. Ook als jij een zakelijke bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een lezing organiseert, kan je mij inhuren. Ik kan dan uiteraard wat magie met goocheltrucs toevoegen aan jouw bijeenkomst, maar ik kan jou ook helpen als energizer of spreker. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Dus ben jij een zakelijke bijeenkomst aan het organiseren en kan jij wat hulp gebruiken, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Samen bekijken wij dan wat jouw wensen en mijn mogelijkheden zijn.


Maatwerk of juist een standaard show

Als jij mij inhuurt, zal ik met jou overleggen wat voor soort show jij wilt hebben. Dit kan een van mijn standaard shows zijn, maar ik kan ook een show speciaal voor jou in elkaar zetten. Bij een show op maat geef jij aan wat jij wel of juist niet wilt. Dit kan van alles zijn. Je kunt bijvoorbeeld doorgeven welke act jij juist wel of juist niet wilt zien, maar je kunt het ook aangeven als ik iemand bij een act moet betrekken. Er is heel veel mogelijk.

Reserveer nu voor de grote dag

Na een lange voorbereidingstijd is het dan zo ver: Het is de grote dag! Je hoopt natuurlijk dat er deze dag niets verkeerd gaat. Aan mij zal dat in ieder geval niet liggen, want ik zorg dat ik zeker op tijd aanwezig ben. Ik vind het fijn als wij elkaar nog even kunnen spreken voordat de gasten komen. Zo kunnen wij wat laatste details doornemen en kan ik de zaal bekijken. Daarna trek ik mezelf terug achter de schermen, zodat de gasten mij nog niet zien. Pas op het moment dat het showtime is, zullen de gasten mij voor het eerst zien. Ik zal op een leuke manier de zaal betreden en jouw gasten meenemen in de wereld van de magie. Zij zullen hun volle aandacht aan mijn acts schenken en na de show wordt er nog lang nagepraat over de acts.


Lijkt het jou iets als ik jouw feestje wat extra magie kom brengen? Neem dan snel contact met mij op en samen bekijken wij de mogelijkheden. We gaan er samen een geweldig en onvergetelijk feest van maken!