Goochelaar Huren Alex Buijk

Zoek jij een Goochelaar in Culemborg? Lees dan snel verder!

Als jij een Goochelaar in Culemborg nodig hebt om je gasten te entertainen, boek dan Alex Buijk. Deze topper kan je gasten vermaken met de leukste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Geef jij binnenkort een feest?

Ga je binnenkort een feestje geven? Spannend toch! Het plannen van een feest kan erg leuk zijn, want de keuzes liggen allemaal bij jou. Jij kiest op welke plaats je je feest zal geven, hoe de versiering eruit zal zien, of dat er een dresscode is voorzien of niet. Je kiest welke kok je zal aannemen en welk eten hij voor je gasten zal serveren, je kiest de muziek die gedraaid zal worden en het entertainment waar je je feest van zal voorzien.


Het gevoel dat je de vrijheid hebt om al deze beslissingen te maken, is een heel fijn gevoel. In het begin kijk je er dan ook ontzettend naar uit, maar hoe dichter het feest nadert hoe meer jij waarschijnlijk de zenuwen zal voelen opkomen. Want een feest of evenement organiseren betekent ook dat je rekening moet houden met heel veel verschillende factoren.


Is de plaats die je verkiest nog beschikbaar en kunnen al jouw gasten daar zomaar geraken? Zal de versiering die je hebt gekozen wel bij jouw gasten in de smaak vallen? Zal iedereen het eten lusten die mijn kok zal voorzien? Moet ik rekening houden met gasten die last hebben van een bepaalde allergie of gasten met andere eetgewoonten? En is de keuze van entertainment wel geschikt voor iedereen? 


Het is moeilijk om daar op voorhand al antwoorden op te weten, meestal geldt dus dat je het moet uitproberen voor je het echt kan weten. In het geval van entertainment kan je dus wel voor een oplossing kiezen die het zekerste is. Een oplossing die sowieso geliefd zal worden door het grootste deel van jouw gasten, een zorg minder dus!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

 Een feest vol verwondering en magie

Wanneer je een feest geeft met gasten die heel divers zijn, is het niet gemakkelijk om de juiste keuze van entertainment te maken. De jongsten onder hen zien maar al te graag een clown op je feest passeren. De jeugd houdt misschien meer van een stand- up comedian of een zanger en de oudsten willen misschien liever een bingoavondje. Iedereen tevreden stellen wordt dus een ware klus.


Maar wat dacht je van eens een goochelaar in te huren? De tijd dat goochelaars enkel gebruikt werden ter entertainment van kinderen is al lang gepasseerd. Goochelaars zijn de dag van vandaag zo professioneel en zo ervaren dat ze weten hoe ze elke leeftijdscategorie moeten aanpakken. Een goochelaar kan er dus voor zorgen dat al de gasten op je feest terug naar huis zullen keren met een lach op hun gezicht.


Bovendien zorgt een goochelaar op jouw feest, dat jouw feest anders zal worden dan al die andere feestjes. Mensen zullen je feest nog lang herinneren omdat ze er zo van genoten hebben. Ze worden verbaasd door de goocheltrucs en meegesleurd in een wereld van magie. En wat wil je nog meer dan een feest vol plezier, verbazing en magie?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex Buijk, je goochelaar in Culemborg

Een goochelaar is dus een originele manier om je feest te voorzien van entertainment, maar het is niet altijd gemakkelijk om er eentje te vinden bij jou in de buurt. En die moet dan nog goed zijn, op zoek gaan naar een goochelaar kan dus een hele opgave zijn. Maar er is goed nieuws, want Alex Buijk werkt in heel Nederland en dus ook in Culemburg.


Alex Buijk is niet zomaar zoals elke andere goochelaar, hij heeft jaren lang ervaring als goochelaar waardoor hij zich goed kan aanpassen aan elk soort feest en elk soort volk. Hij werkt ook als lezer, spreker en energizer, dit maakt dat hij jouw gasten ook met zijn woorden uitstekend kan entertainen. Hij grijpt de aandacht van je gasten en laat ze geen seconde los. Geen saai feestje dus waar al jouw gasten in slaap lijken te vallen, maar een feest waar al jouw gasten blaken van energie en enthousiasme!

Alex inhuren?

Alex werkt vooral op twee verschillende manieren. Je kan hem inhuren als tafelgoochelaar en als rondlopende goochelaar. Heb je graag een goochelaar die tussen je gasten in rondloopt om hen zo te voorzien van de meest spectaculaire goocheltrucs? Ga dan voor de formule van rondlopende goochelaar. Heb je liever dat Alex zijn goocheltrucs bij jouw gasten aan de tafel uitvoert? Dan is de formule van tafelgoochelaar misschien meer iets voor jou! Heb je liever iets tussenin of beiden? Dat kan zeker ook, hiervoor moet je gewoon met Alex praten. Alex wil niets liever dan de tevredenheid van zijn klant en biedt om die reden goochelwerk op maat aan!