Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar Dantumadeel huren? Boek Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Dantumadeel.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Dantumadeel inhuren? Boek Alex Buijk

Kies eens iets nieuws en ga voor goochelen en kies een goochelaar als entertainment op jouw feest of evenement. Entertainment genoeg en verbazing alom met een goochelaar in de buurt. Geef je gasten iets waar ze nog lang over kunnen praten en voorkom dat je feest vergeten wordt. goochelen, magie en goochelacts door goochelaar Alex voor al jouw feesten en evenementen. Ik ben Alex en ik ben goochelaar van beroep. Ik hou ervan om mensen te entertainen en vooral van verbazing te wekken met mijn goocheltrucs. Sinds mijn jeugd hou ik ervan om mensen een show te presenteren met verschillende trucjes die zowel amusement als verbazing teweeg brengt.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Dantumadeel?

Magie en goochelen: iedereen vindt het leuk en iedereen is fan!

Iedereen houdt van magie en goochelen is een perfect beeld scheppen van iets wat zowel magisch als verbazingwekkend is. Mijn trucjes houden iedereen in de ban. En zelfs dagen nadien vragen mensen zich nog af hoe dit allemaal kan.

Verbazing en spanning in de geheime wereld van magie en goochelen

Verbazing, spanning en magie alom bij het tonen van mijn spectaculaire trucs en illusies.

Ik neem je mee en laat je de geheime wereld van magie ontdekken. Je zal amper je ogen geloven bij het zien van wat ik je toon met goochelen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Aanbod van goochelen en goochelacts voor feesten en andere evenementen

Tafel per tafel goochelacts voor grote feesten of evenementen Speciaal voor grote evenementen of feesten heb ik al verschillende acts klaar die ik van tafel tot tafel toon. Deelnemen aan deze acts, hoeft zeker niet. Je kan ook gewoon kijken en genieten. Iedereen kan de trucs van kortbij bekijken. Iedereen kan deelnemen maar het is geen verplichting. Een act voor één groot publiek: een grote goochelshow met spectaculaire trucs: Ik doe verschillende shows voor een groot publiek. Wil je je gasten verrassen met één grote goochelshow? Ik kan je gasten meenemen naar de wondere wereld van magie. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn en verbaasd over de vele trucs die ik toon. Meer info vind je bij de shows voor publiek op deze site.

Een act op maat met jouw wensen:

Deze act kan zelfs op maat gemaakt worden naar jouw wensen. Wil je je gasten verrassen met enkele op jouw maat gemaakte goocheltrucs die ik je gasten presenteer? Dan is dit je kans om jezelf en je bedrijf in de kijker te plaatsen. Vragen over deze manier van goochelen? Stel ze gerust, ik antwoord zo spoedig mogelijk binnen een korte tijd.

leer zelf goochelen en ontdek de kracht van magie in de workshop goochelen

Je kan ook zelf leren goochelen en alles ontdekken wat nodig is om iedereen een trucje te tonen of magie te laten ontdekken.

Na deze workshop kan je al trucjes tonen. Je weet hoe je mensen moet afleiden en hoe je sommige trucs kan uitvoeren. Je leert ook de geheimen van goochelen.

Ik ben communicatief en neem je mee naar de wondere wereld van magie en goochelen. Ik ben een geboren entertainer en hou ervan mensen een goede show te presenteren.

betrouwbaar en stipt

Ik ben betrouwbaar en stipt. Dit kan je lezen in de verschillende reviews van klanten die je terug kan vinden op mijn website. Als ik iets vastleg is het ook vastgelegd en ik hou mij aan de gemaakte afspraken en tijdstippen.

         

Acts goochelaar Dantumadeel reserveren doe je via mijn site:

Meer informatie over mijn goochelen en alle acts vind je hier terug op mijn website. Nog vragen over acts, stel ze gerust, ik antwoord je zo spoedig mogelijk.