Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in De Marne inhuren? Alex Buijk maakt jouw feest magisch

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in De Marne.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar De Marne inhuren? Boek Alex Buijk

Je bent druk bezig met de planning voor jouw feest. Dit kan een bruiloft, verjaardag, jubileum, zakelijk feest of welke feestelijke gelegenheid dan ook zijn. Je hebt bijna alles al geregeld. Het enige wat je nog zoekt is dat ene extraatje waarmee je dit feest tot een nieuw niveau kan brengen, een echte energizer. Veel mensen staan er niet bij stil maar, een goochelaar kan echt leven op je feest brengen. Magie kent geen leeftijdsgrenzen en kan juist spannender worden voor volwassenen! Goochelaar de Marne zorgt ervoor dat jouw feest dat extraatje krijgt die je zocht. Hij weet jouw gasten op verschillende manieren te entertainen, te verbazen en te boeien. Het voordeel van een goochelaar op je feest is dat er voor een bepaalde tijd interactieve entertainment is. Naast de leuke nummers die die avond worden gedraaid kunnen jouw gasten met goochelaar de Marne echt meedoen met de act. Hierdoor zullen de gasten jouw feest nog voor een lange tijd herinneren. Ook word er meer waarde gehecht aan jouw feest omdat het veel meer is geworden dan een bijeenkomst met eten en muziek.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in De Marne?

Goochelaar de Marne doet ook veel tafelgoochelen. Hierbij komt hij langs de tafels van de gasten op jouw feest. Aan de tafels doet hij een kleine show met verschillende trucs. Hierbij komen alle mensen uit het groepje aan bod. Er is veel persoonlijk contact en dat maakt deze act zo speciaal. Afhankelijk van de uren die je boekt voor jouw feest kan goochelaar de Marne 2-4x langs de tafels van de gasten gaan.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Een aantal weken geleden heb ik de gelegenheid gekregen om op te treden op een personeelsfeest in de Marne. Tijdens het telefoongesprek werd mij gevraagd wat ik precies doe, wat mijn beste shows zijn en welke show mijn favoriet is. Dit zijn hele goede vragen die ik helaas te weinig voorbij zie komen. Elke goochelaar heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Om erachter te komen welke goochelaar bij jou past, is het belangrijk om goed aan te geven waar je naar opzoek bent en wat je van de goochelaar kan verwachten. Een goochelact is een stukje maatwerk, en hoe meer informatie je hebt, hoe beter het eindproduct wordt!

Ik ben erg goed ontvangen. Het feest was op het kantoor en er was een groep van 60 mensen aanwezig. De ruimte was aangekleed met bloemen. Ook was er ruimte gemaakt voor tafels om aan te eten en een stukje dansvloer. Na de afdelingsleider te hebben gesproken werd ik begeleid naar een ruimte om me om te kleden en klaar te maken. It’s Show Time!

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Voor mijn openingsact stond ik op de dansvloer. Ik heb een aantal gasten gevraagd mij te helpen en de afdelingsleider mocht ze uitkiezen! Dit was een groot succes. Na mijn grote acts op het podium was het tijd voor het tafelgoochelen (Mijn favoriete deel!). Bij tafelgoochelen geef ik kleine shows aan groepjes gasten op het feest. Op deze manier krijgt iedereen aandacht en kan iedereen de trucs van dichtbij zien. Daar halen de gasten en ikzelf ook veel meer plezier uit! Tafelgoochelen is mijn favoriete deel omdat het zo persoonlijk is. Je kan je trucs makkelijk afstemmen op de mensen die naar je kijken. Ook heb je veel persoonlijk contact waardoor de truc nog interessanter wordt!

Na de laatste tafelacts te hebben afgerond werd ik uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Wat een gastvrijheid! Daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb nog gezellig gesproken met een aantal gasten. Er was veel belangstelling voor goochelen en ik heb veel vragen beantwoord. Voordat de eind speech van de afdelingsleider begon heb ik mijn spullen ingepakt en ben ik vertrokken. Ik werd uitgezwaaid door heel het team, wat een warm afscheid! Het heeft was een heus succes. Niet alleen ik maar ook de gasten hebben er erg van genoten. Hopelijk zie ik de Marne snel weer terug!