Goochelaar Huren Alex Buijk

Geef jij een feest en zoek jij een Goochelaar in De Ronde Venen

Dit is Alex Buijk, hij staat bekend als Goochelaar in De Ronde Venen. Boek deze topper en ga genieten van een magische show.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar De Ronde Venen

Ben je van plan om binnenkort een feest te geven? Heb je zo goed als alles al in orde gebracht, maar zit je nog met enkele twijfels? Een feest plannen is ook niet gemakkelijk! Er komt namelijk heel veel bij kijken en het is belangrijk dat je goed kiest, want de juiste keuzes zorgen ervoor dat je feest een succes wordt!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Waar moet je rekening mee houden

Als je van plan bent om binnenkort een feest te geven, dan zijn er een aantal dingen waar je beter rekening mee kan houden. Het belangrijkste aspect van je feest zal het entertainen van je gasten zijn. Een feest is pas een succes als iedereen zich amuseert en dat is niet noodzakelijk onmogelijk. Het is natuurlijk niet gemakkelijk om voor iedereen de juiste keuzes te maken zodat iedereen evenveel van je feest kan genieten, maar als je een goede vorm van entertainment voorzien hebt dan is dat al de belangrijkste stap in de goede richting. Het kan er zelfs voor zorgen dat andere slechte keuzes minder gaan opvallen.


Je vraagt je waarschijnlijk af waarom het kiezen van een goed entertainment zo belangrijk is. Wanneer mensen terugdenken aan een feest is het eerste wat ze hun herinneren waarschijnlijk niet de locatie of het eten of de decoratie. De meeste mensen zullen terugdenken aan een feest en zich herinneren hoe leuk ze het hadden. Een goed entertainment zorgt er dus voor dat je gasten met een glimlach terug kunnen kijken op je feest. Een feest zonder entertainment wordt al snel langdradig en saai, met als gevolg dat veel van je gasten in slaap zullen vallen of dat ze je feest vroegtijdig zullen verlaten met een of ander flauw excuus. Dat is toch het laatste dat je wilt?


Een goede vorm van entertainment is dus belangrijk, maar hoe maak je daarin de juiste keuze? Goed entertainment is relatief. Op een feest komen veel verschillende persoonlijkheden en leeftijden bij elkaar, het is dus moeilijk om goed te doen voor iedereen. Toch is het niet onmogelijk, want als je kiest voor een entertainer die een uitdaging aan kan, een entertainer die iedereen enthousiast kan krijgen dan gaat iedereen met een glimlach en goede herinneringen terug naar huis! Maar welke entertainer kan je dit bieden? Er zijn vele goede entertainers, maar weinigen die echt iedereen tevreden kunnen stellen. Al eens gedacht aan het inhuren van een goochelaar voor je volgend feest?

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Waarom een goochelaar inhuren een goed idee is 

Wanneer je een goochelaar inhuurt voor je feest, zal je er geen spijt van hebben! Je zal zien dat de sfeer positiever zal worden en dat iedereen zich oprecht zal amuseren. Een goochelaar is een goed idee, want een goochelaar weet als geen andere entertainer hoe hij je gasten moet aanpakken. Hij kan de aandacht grijpen van zowel jong als oud en hij zal die aandacht ook geen seconde verliezen. Een goochelaar zorgt voor spanning en sensatie met een magische touch!


Alex Buijk, goochelaar omgeving De Ronde Venen 

Op zoek naar een goede goochelaar bij jou in de buurt? Overweeg dan zeker eens Alex Buijk. Alex Buijk werkt in Nederland, dus ook in de omgeving van De Ronde Venen. Alex Buijk heeft al jaren ervaring als goochelaar en doet zijn job telkens met evenveel passie en liefde en dat merk je. Alex gaat steeds te werk met precisie en professionaliteit, bovendien blijft hij steeds op de hoogste van de nieuwste en spectaculairste goocheltrucs die iedereen zullen verbazen!


Alex Buijk is niet enkel goochelaar, maar ook lezer, spreker en energizer. Hij weet dus hoe hij een publiek moet toespreken en enthousiast maken. Alex gaat te werk op twee manieren. Je kan hem inhuren als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar zal hij zijn beste goocheltrucs uitvoeren terwijl hij tussen het publiek rondloopt. Als tafelgoochelaar laat hij zien wat hij kan terwijl hij zich bij jouw gasten aan tafel zet. Daarnaast biedt Alex Buijk ook goochelwerk op maat aan, zo kan je zelf kiezen wat er het beste bij jouw feest past!

Contact opnemen

Regio De Ronde Venen is niet onbekend voor Alex. Ook in deze regio had hij de eer om meerdere feesten van goed entertainment te mogen voorzien. Alex werkt ook graag in deze omgeving, omdat hij er altijd hartelijk wordt ontvangen. Hij heeft er goede herinneringen gemaakt en ondertussen al een vast klantenbestand opgebouwd. Zoek dus niet langer naar de ideale goochelaar in de omgeving van De Ronde Venen!