Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in de Wolden huren? Boek top goochelaar Alex Buijk

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Wolden.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Wolden inhuren? Boek Alex Buijk

Feestjes zijn altijd leuk! Helemaal als je deze zelf mag organiseren, want dan heb je in de hand wat er wel of niet gaat gebeuren qua speciale acts en dergelijke. Ben jij momenteel een feestje aan het organiseren in De Wolden of omgeving en ben jij nog op zoek naar zo'n speciale act? Neem dan eens contact met mij op, want de kans is erg groot dat ik jou dan kan helpen. Ik ben namelijk een goochelaar in De Wolden en omgeving en ik kan dit speciale tintje vast en zeker aan jouw feestje geven.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Wolden?

Goochelshow zijn leuk voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong of oud, man of vrouw bent. Goochelshows zijn spannend en hebben iets magisch, dat is iets wat iedereen spectaculair vindt. Ik treed echter voornamelijk op voor volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij zeker inhuren. Dus het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat voor feestje jij aan het organiseren bent, ik kan het altijd wat extra magie geven. Ik werk niet alleen voor particulieren. Ook bij een zakelijk evenement of een zakelijk feest kan je mij inhuren voor een geweldige goochelshow. Je kunt mij zelfs nog voor andere zaken inhuren. Als jij bijvoorbeeld een energizer of spreker nodig hebt voor bijvoorbeeld een lezing of workshop, dan kan ik jou zeker ook helpen. Neem dus snel contact met mij op als jij hulp kunt gebruiken, ik bekijk dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Ik ben er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen, want ik ben van vele markten thuis en ik voel me al snel als een vis in het water.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Uiteraard heb ik diverse standaard shows die ik regelmatig opvoer. Maar dat is zeker niet het enige wat ik doe, ik doe juist vaak geen standaard show. Ik vind dat elke klant de perfect show moet krijgen, die bij zijn feest past. Het moet niet een beetje passen, maar echt 100% passen. Daarom ga ik altijd met de klant in gesprek over wat voor soort feest het is en wat voor gasten er uitgenodigd worden. Ook hoor ik het graag als de klant nog wensen heeft voor het feest. Als ik het complete beeld heb, dan kan ik een perfecte show in elkaar zetten. Dit lukt dus alleen als ik alle gegevens krijg van de klant, maar dat is eigenlijk nooit een probleem. Als ik de show in elkaar gezet heb, besprek ik met de klant hoe ik mijn show voor ogen heb. Als de klant akkoord gaat, ben ik pas tevreden. Wil de klant toch nog iets aangepast hebben, dan is dat geen enkel probleem. Ik ga net zo lang door, totdat de klant (jij) tevreden is. Het is tenslotte jouw feestje, dus jij mag ook mee beslissen hoe de show er uit gaat zien.

Een groot succes met tafelgoochelaar Alex Buijk

Veel mensen zijn nieuwsgierig

Mensen zijn natuurlijk nieuwsgierig naar mijn trucs. Zij willen ontdekken hoe deze in elkaar zitten. Dit begrijp ik heel goed, want vroeger was ik precies hetzelfde. Ik wilde ook alles weten en het frustreerde mij enorm als ik er niet achter kon komen hoe een truc werkte. Dus ik begrijp de gasten heel erg goed. Ik zie vaak dat zij met elkaar in gesprek gaan over mijn trucs. Samen proberen zij tot een conclusie te komen. Soms denken ze in de goede richting, maar nooit helemaal. Maar eerlijk is eerlijk, meestal denken de gasten compleet verkeerd. Het is vaak simpeler dan zij denken. 

Tijd voor mijn goochelshow

En dan is de dag van de goochelshow aangebroken. Meestal zijn er weken of zelfs maanden voorbereiding vooraf gegaan aan het feest. Deze dag mag er dus niets mis gaan. Aan mij zal het zeker niet liggen. Ik zorg dat mijn show helemaal goed verloopt en dat jouw gasten helemaal op gaan in mijn show. Dit kan ik niet doen zonder een goede voorbereiding. De voorbereiding doe ik achter de schermen, maar ik wil ook altijd even graag in de zaal en op het podium kijken voordat de gasten arriveren. Achter de schermen kleed ik mezelf om en bereid ik mezelf verder voor. Als de tijd is aangebroken dat mijn show begint, zal ik op een spectaculaire manier de zaal betreden. Op dat moment zijn gelijk alle ogen op mij gericht en heb ik de volle aandacht van alle gasten. Deze aandacht hou ik de gehele show vast. Na afloop van mijn show zijn alle gasten enthousiast en wordt er nog lang nagesproken over de geweldige acts!