Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Delfzijl | Alex Buijk Magisch Entertainment

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Delfzijl.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Delfzijl inhuren? Boek Alex Buijk

Naast dat ik ook bij onze zuiderburen optreed in België, spreek ik ook Engels wat ik kan toepassen in mijn show zodat buitenlandse gasten ook niets hoeven te misschien van mijn magische optredens als goochelaar in Delfzijl en in de rest van Nederland. Door middel van een fijne kennismakingsgesprek kun je mij perfect vertellen wat je wensen en voorkeuren zijn tijdens een show. Zo is het niet alleen duidelijk, maar je ziet gelijk van tevoren wie je inhuurt. Zo’n gesprek is makkelijk te regelen door mij even te bellen of mailen via de contactgegevens die op mijn website staan. Op de website bougemagic.nl zijn tevens een aantal leuke filmpjes en afbeeldingen te zien van mij als goochelaar tijdens een aantal gelegenheden. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van hoe ik te werk gaat en hoe ik het publiek op de eerste plaats zet.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Delfzijl?

Het magie van goochelen zit er bij veel mensen al vanaf jongs af aan in. Dit komt omdat wij allen wel in onze jeugd al iets hebben meegekregen van het magie der goochelen. Al was het op televisie in een programma of in een sprookje dat je in een boek las. Het kan natuurlijk ook dat je er al mee in aanraking kwam door een feestje van toen je nog klein was of misschien wel vanuit een kermis of circus. De echte liefhebbers hadden zelfs een goocheldoos op hun kamer. Deze herinneringen zullen bij een optreden van mij ook weer helemaal terug naar boven komen.

Buiten dat ik graag shows opvoer voor een groot publiek van een paar honderd man, vind ik het ook erg leuk om het voor ene kleine groep te mogen doen. De interactie is dan ook vaak intenser omdat iedereen individuele ervan kan genieten als ik een brief van 20 euro laat verdwijnen onder je neus. Voor de gene die nog meer herinnering willen ophalen vanuit hun jeugd en vinden dat dat met alleen een show niet genoeg is kunnen ook een goochel workshop eraan vastplakken. Tijdens zo’n workshop krijgt iedereen een leuke goodybag mee en wordt er zorgvuldig uitgelegd door mijzelf hoe bepaalde trucs in elkaar zitten en hoe je dit zelf ook kunt opvoeren voor de rest. Natuurlijk kan je dit later ook nog bij collega’s en vrienden voordoen als je eenmaal thuis ben.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Goochelaar Alex geeft uw feest meer magie

Doordat magie en goochelen steeds meer terug te zien is op televisie hedendaags is het te merken dat het terug van weggeweest is voor het grote publiek. In de Verenigde Staten is het te zien in films zoals Now You See Me 1 & 2, maar in Nederland ook in programma’s zoals Holland got talent, Mindfuck en Streetmagic. Om nog maar te zwijgen over de goochelshows in Las Vegas.

Doordat goochelen in mijn hart en nieren zit heb ik diverse concepten bedacht buiten de workshops en optreden om zoals onthullingen en beurzen. Met onthullingen kan ik zo op spectaculaire wijze een nieuw bedrijf leven inblazen door middel van vuur en vuurwerk. Hierdoor wordt het letterlijk een spetterend spektakel. Ik ben ook graag actief op beurzen en evenementen zoals bv. een huishoud of gereedschapsbeurs. Hier kan ik op magische wijze je producten onder de aandacht brengen bij al het passerend bezoek. Je zal daarom het niet alleen in je verkoopcijfers merken, maar het is nog leuk ook waardoor iedereen jouw stand nog zal herinneren aan het einde van de dag.

Als goochelaar in Delfzijl en omstreken kan ik dus perfect zorgen voor de juiste stemming op jouw event of feest.

Dat standaard muziekbandje of diskjockey ken iedereen nu ook wel. Doe is wat anders en huur een goochelaar in voor een magische avond. Grote bedrijven zoals ABN Amro en ook gemeentes van ons land hebben al met veel positiviteit gebruik gemaakt van mijn talenten als goochelaar. Wacht daarom niet langer en geef een belletje naar mij als je een goochelaar in Delfzijl of daarbuiten wil voor jou feest of event. Niks is te gek voor mij. Ik voer overal geweldige shows op, van standaardfeesten tot op scholen en van bejaardentehuizen tot aan wijkcentrums.

Met jouw wensen tover ik elk feest om in een magische spektakel!