Goochelaar Huren Alex Buijk

Reserveer nu Alex Buijk

DE Goochelaar in Den Haag

Geef jij een feest of heb jij een zakelijke meeting waarbij je gasten vermaakt moeten worden? Boek dan nu Alex Buijk de Goochelaar in Den Haag en omstreken.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Passie voor goochelen

Den Haag, de stad achter de duinen is een prachtige stad waar als je een goochelaar zoekt bij mij kunt uitkomen voor de beste vermaak voor jouw publiek. Mijn naam is Alex Buijk, ik verzorg al meer dan 10 jaar topentertainment in de magische wereld van goochelen. Mijn agenda puilt uit van de show aangezien ik jaarlijks meer dan 120 optredens volbrengt.


Jouw lach is mijn werk, daarom staat klanttevredenheid bij mij erg hoog. Ik kan namelijk pas tevreden zijn als jij dat bent. Als het nou voor jong of oud is of voor een groot of klein publiek, ik ben de man voor jouw feest of evenement. Ik geef show ook in het Engels voor als er buitenlandse gasten aanwezig zijn tijdens een bedrijf of familie aangelegenheid.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Leuk voor iedereen

Zowel workshops als logo onthulling staan in mijn agenda. Ik kan de leukste workshops geven waarin goochelen wordt toegelicht tijdens een leuke middag of avond activiteit. Dit kan leuk zijn tijdens bijvoorbeeld een verjaardag. Met een leuke goodybag en een hoofdprijs van 100 euro is het erg aantrekkelijk voor de gasten en het is nog leuk ook aangezien je aan de einde van de dag zelf een goocheltruc kan opvoeren. 


De zomer komt er ook weer aan! We merken dat de temperaturen alweer stijgen dus mag er ook voor de mei- en zomervakantie alweer plannen gemaakt worden. Ik ben ook al nu te reserveren voor deze vakantie ter invulling van jullie activiteiten. Doordat ik optreed voor zowel jong als oud ben ik uitermate geschikt om tijdens een animatieprogramma invulling te doen en het jonge publiek een mooie dag te geven tijdens de vakantie. 


Voor buitenlandse toeristen ben ik ook perfect geschikt voor een spetterende show in het Engels, indien reisorganisaties van mij werkzaamheden als goochelaar gebruik willen maken als daginvulling tijdens een rondreis door ons gezellige kikkerlandje. 

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Passie voor Goochelen 

Goochelen zit bij mij in hart en nieren, om die reden wil ik dat ook graag onder de aandacht brengen bij iedereen die er ook maar een beetje interesse in heeft. Tijdens mijn shows vind ik het daarom fantastische als ik zie hoe enthousiast het publiek bij de goocheltrucs zijn betrokken. Magie is een leuke activiteit waar je je gedachte na een zware werk of schoolwerk even naast je neer kan liggen, om zo met je familie en vrienden of collega's kan geniet van een middag of avondje ontspanning. 


Voor wat meer leven in de brouwerij zit je daarom goed bij mij voor een goochelaar in Den Haag. Een goochelaar in Den Haag brengt veel diversiteit en specialiteit op een feest of partij. Ik wil me daarom ook onderscheiden van de rest als het gaat op de glitter en glamour van een spetterende show. 


Of het nou gemeentes zijn van ons land, scholen, reisorganisaties of andere grote bedrijven. Telkens ging het publiek met een glimlach naar huis en werd er veelvuldig over nagesproken. Het is natuurlijk een aparte wereld die wereld van magie. Of het nou een leuke combinatie is tijdens een bingo avond met magie in het bejaardentehuis of een inleiding van de zomervakantie in de kantine van je school of zelfs tijdens een bedrijfsdiner om je baas in het zonnetje te zetten met een paar leuke goocheltrucs. 


Een goochelaar in Den Haag zijn heeft het voordeel dat je een breed publiek tussen je gasten heb, waardoor je veel kennis opdoet en natuurlijk niet te vergeten een hoop ervaring. Dit pas ik allemaal toe in mijn volgende optredens waardoor ik mezelf steeds meer en beter ontwikkeld om de beste show neer te zetten voor mijn gasten. 

Goochelen is populair

Daarbij komt kijken dat goochelen tegenwoordig hot is! Het is te zien in films en series en ook op Nederlandstalige televisie zoals tijdens Mindfuck, Holland Gots Talent en Streetmagic. Iedereen krijg zo wel wat mee van het magie van goochelen, zowel van nu als van vroeger. Zelfs in Amerika is het nog steeds een hot item in Las Vegas en zijn in Hollywood al diverse magische films geproduceerd zoals de filmreeks van Now You See Me. Hierdoor is dat karaoke avondje of dat live bandje op je feestje een beetje passe aan het worden. Het is tijd voor iets nieuws en dat nieuws dat is Alex Buijk, een goochelaar in Den Haag en omstreken. Ik zorg er voor dat je na de eerste show altijd als eerst aan een goochelaar zal denken om je gasten te laten vermaken. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met mij op voor meer uitleg of een offerte.