Goochelaar Huren Alex Buijk

Maak kennis met een top Goochelaar in Den Helder

Reserveer nu Alex Buijk de Goochelaar in Den Helder. Hij maakt jouw feest compleet en zorgt voor een unieke ervaring voor jouw gasten.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Ontmoet Alex Buijk

Ben jij bezig met de organisatie voor een feestje in Den Helder of omgeving, maar mis jij nog iets? Misschien ben ik het missende stukje, want ik ben een goochelaar in Den Helder en heb al heel wat feestje opgevrolijkt. Ik kan dus zeker ook een aanvulling voor jouw feestje zijn. Lijkt het jou iets? Neem dan snel contact met mij op!


Waar kan je mij voor inhuren?

Ik werk voornamelijk met volwassenen, maar ook voor een kinderfeestje kan je mij inhuren. Voor feestjes voor volwassenen kan je bijvoorbeeld denken aan bruiloften, feesten en partijen, maar ook voor een geweldig vrijgezellenfeest draai ik mijn hand niet om. Dit zijn altijd geweldige feestjes waar ik zelf ook erg blij van word. Ik werk niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen mij inhuren. Dit kan bijvoorbeeld voor kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en bedrijfsfeesten. Ik ben dus van alle markten thuis. Huur mij in voor een feestje voor jong of oud en ik maak er een geweldige show van waar iedereen nog lang over na zal praten!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Tafelgoochelaar / rondlopende goochelaar

Veel goochelaars staan op een podium of veilige afstand van het publiek. Dit is begrijpelijk, want dat is veilig! Hoe dichter iemand bij jou staat, hoe groter de kans is dat zij ontdekken hoe de truc werkt. Ik sta uiteraard ook op een podium, maar ik vraag ook af en toe hulp van iemand uit het publiek. Hij of zij kan de act dan dus van dichtbij bekijken. Dat is spannend voor hem of haar, maar ook voor mij! Naast het podiumwerk doe ik ook nog andere dingen. Ik ben namelijk ook een tafelgoochelaar en rondlopende goochelaar in Den Helder. Dit houdt in dat ik tussen het publiek doorloop en dan trucjes doe, maar ik doe ook trucs bij mensen aan tafel. Soms is dat met hun hulp en soms ook niet. Veel gasten hopen natuurlijk te ontdekken hoe mijn trucs werken, maar ik ben zo professioneel, dat ik dat niet laat gebeuren.De trucs moeten geheim blijven, dat is het leukste voor iedereen.


Nieuwe mensen leren kennen

Door mijn shows komen mensen dichter tot elkaar. Ik zal dit uitleggen: Veel mensen hebben allerlei theorieën over hoe mijn acts in elkaar zitten. Mensen gaan dit onderling met elkaar bespreken. In eerste instantie doen zij dit vaak met bekenden, maar mensen die vlakbij hen staan of zitten, hebben hun eigen ideeën over mijn trucs en mengen zich als vanzelf in het gesprek. Zo leren mensen dus nieuwe mensen kennen door mijn trucs! Het is dus niet alleen magic, maar ook nog eens goed voor sociale contacten en dat is geweldig op elk feestje!

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Lezing / spreker / energizer

Je kunt mij niet alleen voor bovenstaande acts inhuren. Ik ben ook in te huren voor een lezing of als spreker of energizer. Wat mijn rol dan exact is, zullen wij met elkaar bespreken. Ik kan een grote rol innemen, maar ook een kleine rol. Het is maar net wat jouw wensen zijn. 


Maatwerk

Ik heb diverse standaard shows die ik regelmatig opvoer. Maar dat is niet het enige. Ik vind het namelijk ook erg leuk om eens wat anders te doen. Dus als jij een goochelaar in Den Helder zoekt, neem dan contact met mij op. Ik zal dan gelijk kijken of ik op de gewenste dag / tijd beschikbaar ben en als dat het geval is, bespreek ik met jou wat jouw wensen voor het feest zijn. Als er bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden, hoor ik dat graag van jou. En is er iemand in het gezelschap die ik juist wel of niet bij een act moet betrekken, geef het aan en het wordt geregeld. Nagenoeg alles is mogelijk!

De grote dag van de show

Op de dag van de show ben ik ruim op tijd aanwezig. Zodra ik binnen ben, zal ik met jou de laatste details doornemen. Daarna ga ik mezelf, achter de schermen, omkleden en voorbereiden op de show. Op het afgesproken tijdstip of teken zal ik het podium of de zaal betreden. De manier waarop dit gebeurt, zullen wij vooraf kortsluiten. Vanaf het moment dat ik in de zaal ben, zal ik jouw gasten meenemen in de magie van het goochelen. Jouw gasten zullen op dat moment alleen oog hebben voor de trucs en na de show zullen zij ongetwijfeld nog zeer lang napraten over deze geweldige show! Het wordt een tijd om nooit te vergeten!

Ben ik de goochelaar in Den Helder die jij zoekt? Neem dan snel contact op met mij en samen bekijken wij de mogelijkheden!