Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Deurne reserveer nu uitblinker Alex Buijk.

Alex Buijk blinkt uit in de wereld van goochelaars en illusionisten. Hij zorgt voor een show op hoog niveau. Plezier en verbazing gegarandeerd, maak nu een reservering.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

De goochelaar in Deurne

Met de nodige enthousiasme houdt Alex Buijk jouw partij, maar vooral events en feesten levendig met een dag vol magische sferen, interactie en goocheltrucs. Met meer dan een 12 jaar ervaring als goochelaar in Deurne, maar ook in alle andere Steden van ons land en Belgie ben je voor 100 procent verzekerd met de beste entertainment. Ik zorg voor meest intense interactie met het aanwezige publiek op jouw feest of event. Ook geef ik mijn goochelshows en andere magische concepten in de Engelse taal voor gasten die er behoefte aan hebben die vanuit het buitenland op bezoek zijn..

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Van bruiloft tot verjaardag

Kinderjaren beleven


Ik merk het misschien wel maandelijks een paar keer op. Oudere generaties die na het optreden naar mij toe komen om een gesprek te beginnen over hoe geweldig ze het vonden en dat het hun liet herinneren naar die hun oude tijd in hun kinderjaren. Geweldig leuk om te luisteren naar de mensen hun verhalen natuurlijk en zo hoor je ook dat meerdere mensen dezelfde unieke droom hadden, maar door omstandigheden kon het waargemaakt worden. Ik ben daarom ook elke dag weer erg blij dat ik nog steeds mijn hobby uit mijn kindertijd mag uitvoeren als betaalde goochelaar. Als kleine jongen was ik al gek op goochelen en dat is nog steeds niet uit me gegroeid en dat zal ook zeker niet gebeuren.


Van bruiloft tot verjaardag


Gaat je zus of broer trouwen en wil je een unieke verrasing verzorgen voor hem of haar? Huur mij als goochelaar in Deurne in voor dit speciale moment. Je kan me voor een dagdeel inhuren of zelfs voor de hele dag of dagen als je ook een receptie houdt naast de bruiloft. Het is erg populair om tegenwoordig een goochelaar naast het muziek op je bruiloft te hebben. Het is natuurlijk ook een magische dag voor de bruid en bruidegom. Natuurlijk zijn alle andere doorgaans bekende familiefeesten een veel geboekte feest bij mij in de agenda.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Een show op maat

Bedrijfsuitje of diner

Wil je je baas in het zonnetje zetten of juist je personeel met een uitje of diner. Dan kan ik dienen als tafelgoochelaar om per tafel even wat leuke trucs te laten zien. Iets verdwijnen en laten verschijnen, objecten laten zweven en de bekende kaarttrucs komen allemaal aan bod. Je heb ook de kans om 20 euro te vinden als je kan aanwijzen waar die naar toe verdwenen is.


Scholen van basisschool tot universiteit

Als schooldirecteur van studenten van alle leeftijden ben je verantwoordelijk voor een leuk en gezellig schoolfeest. Of het nou voor het inwijden van de zomervakantie is of voor het nieuwe schooljaar, of juist na een toetsweek. Je kan met een goochelaar in Deurne als mij voor de nodige variatie en gezelligheid zorgen door niet alleen een muziek act of dj neer te zetten, maar door in de vooravond het een magische tintje te geven door mij daar neer te zetten om de zaal alvast van sfeer te voorzien voor het naar de late avond gaat.


Onthullingen en openingen

We willen allemaal wel eens iets mooi laten onthullen of het nou een logo is, een bedrijf, kunstwerken, schilderijen en ga zo maar door. Dit hoef niet duur te zijn en kan ook door mij als goochelaar in Deurne geregeld worden. Ik heb ervaring in het onthullen en openen van feesten en events, maar ook van objecten voor bv gemeentes en bedrijven. Met vuurwerk en vlammen maken we er een dag van die je niet snel zal vergeten. De aangetrokken publiek is verzekerd van entertainment en zal zeker nog lang napraten over het moment waarbij jij groots heb uitgepakt om deze speciale dag een mooi en magische tintje te geven. Wacht dus niet langer en bel mij Alex Buijk om dit voor jou op te zetten.

Contact met topgoochelaar Alex Buijk

Heb ik je nog niet overtuigd van mij als goochelaar na het lezen van dit verhaal? Dan heb ik op mijn coole site nog diverse leuke content staan waardoor je zeker overtuigd gaat worden om mij voor je volgende feest in te huren als entertainer. Op alexbuijk.nl kan je filmpjes, afbeeldingen en recensies zien en lezen van mijn klussen als goochelaar. Wil je daarna wat tarieven weten of een offerte? Geen probleem! Je kan gebruik maken van de chat die omhoog komt op de site of een belletje geven. Met mij als goochelaar en energizer op jouw feest of event. En onthou, ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!