Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Dinkelland boeken? Kies voor TOP entertainment

Ook een goochelaar of illusionist inhuren in Dinkelland.

Boek goochelaar Alex Buijk voor een echte beleving

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar Dinkelland inhuren? Boek Alex Buijk

Drie tips om je avond onvergetelijk te maken

Als echte levensgenieter weet je hoe belangrijk het is om van elk een mooi moment te genieten. Om erbij stil te staan hoe mooi en bijzonder het leven is. Om elke dag weer dankbaar te zijn voor de mooie dingen die je meemaakt en de mooie mensen die in je leven zijn. Dit is zo belangrijk voor je en hierdoor voel je je elke dag weer gelukkig. Als je een grote levensgenieter bent dan is het belangrijk voor je om belangrijke momenten te vieren met je vrienden en je familie. Maar elke levensgenieter heeft maar weinig tijd in zijn drukke agenda om een geweldig feest te organiseren. Daarom ben je op zoek naar een aantal manieren waardoor je er een onvergetelijke avond van kunt maken. Dit kan heel eenvoudig door rekening te houden met een aantal dingen.

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Goochelaar op feest, 

bruiloft of diner in Dinkelland?

Houdt er rekening mee voor wie je precies een feest viert.

Zijn dit je vrienden dan vraagt het om een andere locatie dan als je een feest viert voor je familie. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn en dat hangt helemaal af van je familie. Misschien is jouw familie ook niet vies van een feestje en kan je het prima samen vieren met je andere vrienden. Denk er dus goed over na voor wie je een feestje viert en ga dan op zoek naar de geschikte datum en een geweldige locatie. Een goede locatie is een locatie die niet te groot Is maar die wel groot genoeg is voor de groep waar je het voor viert.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

De beste hulp voor je evenement

Zorg ervoor dat de ruimte groot genoeg is voor de dingen die je wilt gaan doen. Het mooiste is natuurlijk dat je de locatie zelf kunt inrichten naar je eigen smaak. Richt het zelf in zodat er meteen een goede sfeer op gang komt. Misschien wil je een mooie dansvloer gebruiken of heb je juist een podium nodig omdat er een hele spannende en bijzondere voorstelling wordt opgevoerd. De juiste locatie voldoet aan al je eisen en is geschikt om iedereen goed te vermaken. Het tweede onderdeel wat ook heel belangrijk is de vormgeving van je geeft. Hoe ziet de avond er precies uit? Zorg ervoor dat iedereen die op je gastenlijst staat zich super goed vermaakt en rondloopt met een grote glimlach en een ontspannen gevoel. Als je daarvoor kunt zorgen dan is de avond echt onvergetelijk voor al je gasten. Ook al is de groep nog zo divers van leeftijd of van interesses, door een speciaal programma laat je de gasten iets leuks doen. Dit zal je ervoor zorgen dat iedereen een gezellige avond heeft. Wil je graag een podium gebruiken voor je feest zorg er dan voor dat je een goochelaar in Dinkelland inschakelt. De goochelaar in Dinkelland zet een onvergetelijke show neer, een show waar mensen vol verwachting naar kijken.

Het vermaken van je gasten met deze TOP goochelaar

Maak er een onvergetelijke avond van

Wat de reden van je feest ook is maakt niets uit. Wat je allemaal belangrijk vindt bespreek je samen met de goochelaar in Dinkelland. De laatste tip is dat je ervoor wilt zorgen dat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Dit betekent dus dat je een programma samengesteld om de gasten zoveel mogelijk te vermaken. Daarnaast betekent dit ook dat je er goed over nadenkt hoe je het zo makkelijk mogelijk maakt voor je gasten om genoeg drinken en genoeg hapjes te krijgen.

Want als je zelf zo min mogelijk hoeft te doen kan je veel meer genieten van je eigen feest. Pas als je zelf kan genieten van je eigen feest zie je pas echt hoe je gasten het naar hun zin hebben. Dit vind je geweldig om te zien omdat gezelligheid belangrijk voor je is. Maak dus nu tijd om het allemaal goed voor te bereiden door een goochelaar in Dinkelland in te schakelen. Dan weet je zeker dat het podium ook echt goed gebruikt wordt.

         

Een geweldige voorstelling

Maak er een geweldige voorstelling van door met de goochelaar in Dinkelland te bespreken wat je wilt laten terugkomen in de opvoering. Door deze tips na te leven zorg je ervoor dat je op tijd een uitnodiging verstuurd, kies je voor de juiste locatie voor het aantal gasten en maak je gebruik van een geweldige voorstelling. Hierdoor zorg je ervoor dat je feest een onvergetelijk avond wordt.