Goochelaar Huren Alex Buijk

Boek nu een magische Goochelaar in Doesburg.

Zoek jij een magische Goochelaar in Doesburg? Reserveer dan Alex Buijk voor jouw feest of event en laat je gasten genieten van de leukste trucs. Alex zal je laten verbazen en genieten van de gaafste trucs.

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar op je feest?

Wanneer je van plan bent een feest of evenement te organiseren kunnen de zenuwen serieus oplopen. Er komt namelijk heel wat kijken en het is niet zo simpel om een feest te organiseren die zal uitdraaien tot een succes. Maar een speciale dag verdient om gevierd te worden zoals het moet. Naast het zoeken van de juiste locatie, het versieren met de juiste decoratie die de aandacht zal trekken en het uitkiezen van het juiste eten die op jouw feest opgediend zal worden, mag je ook het entertainment niet uit het oog verliezen.


Een goed entertainment is belangrijk want dat zorgt ervoor dat jouw gasten oprecht van jouw feest zullen genieten. Een goed entertainment is in staat om de aandacht van jouw gasten te grijpen en ze vast te houden. Wanneer je een succesvol entertainment hebt voorzien moet je niet bang zijn dat jouw gasten vroegtijdig het feest zullen verlaten met een of ander flauw excuus. Je moet ook niet bang zijn dat jouw gasten bijna in slaap zullen vallen! Nee, met een goed entertainment zullen jouw gasten juist bruisen van energie, jouw gasten zullen met tevredenheid jouw feest verlaten en jouw feest zal het gespreksonderwerp van het jaar zij!


Maar hoe kies je nu een goede vorm van entertainment? Het best kan je kiezen voor een vorm van entertainment die iedereen weet te bekoren. Zodat zowel jong als oud het ten volle van jouw feest kunnen genieten. Iedereen is anders en daarom is het zoeken van een goede entertainer een hele klus. Vaak doe je goed voor een paar, maar kan je de andere er niet mee bekoren. Denk misschien eens aan het inhuren van een goochelaar, want een goochelaar is getraind in het omgaan met verschillende soorten leeftijdsgroepen. Een goochelaar zorgt sowieso voor ambiance en sfeer, kortom als je voor een goochelaar kiest, kies je voor een succesvol feest!

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

De vele voordelen van een goochelaar 

Zoals ik al zei kan een goochelaar een breed publiek bekoren. Goochelaars zijn niet enkel een goed idee op kinderfeestjes. Een goochelaar kan ook voor trouwfeesten, jubileums, vrijgezellenfeesten, team building evenementen, enzovoort. Eigenlijk is een goochelaar inhuren een goed idee voor elk soort feest of evenement. 


Een goochelaar biedt jouw gasten entertainment van de bovenste plank. Hij zal ervoor zorgen dat jouw gasten stom staan van verbazing en zich zullen afvragen hoe hij dit voor mekaar heeft gekregen. Jouw gasten zullen niet genoeg kunnen krijgen en telkens vol spanning zitten afwachten wat zijn andere truc zal zijn. En bovendien zal hij ook een lach op het gezicht van jouw gasten toveren, want een goochelaar weet als geen ander hoe hij jouw publiek tevreden kan stellen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

 Goochelaar Alex Buijk

Ben je op zoek naar een goede goochelaar die werkzaam is bij jou in de buurt? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Alex Buijk is werkzaam doorheen heel Nederland en dus ook in Doesburg. Alex is ook niet zomaar een goochelaar. 


Alex kan zorgen voor dat ietsje extra waar jij naar op zoek bent. Want Alex is naast goochelaar ook nog eens een lezer en Energizer. Dat wil zeggen dat hij niet enkel goed is met zijn trucs, maar ook met zijn woorden. Hij krijgt het voor elkaar om een publiek enthousiast en betrokken te maken. Hij zal hun aandacht trekken en die niet meer loslaten. Bovendien zorgt Alex ervoor dat jouw gasten zullen bruisen van energie en zo ook de tijd van hun leven zullen beleven.


Alex gaat hoofdzakelijk te werk via twee formules: als rondlopende goochelaar en als tafelgoochelaar. Als rondlopende goochelaar voert Alex zijn spectaculaire trucjes al lopend tussen jouw publiek uit. Als tafelgoochelaar schuimt Alex de tafels van jouw feest af om zo op een interactieve manier voor de nodige sensatie te zorgen.


Verkies je een formule hiertussen in of wil je graag beide uitproberen? Dat is geen enkel probleem want Alex streeft ernaar dat jij en jouw gasten tevreden zijn, hierdoor biedt hij goochelwerk op maat aan. 

Goochelwerk Doesburg 

Wanneer je op zoek bent naar goochelwerk bij jou in de buurt, zoek dan niet langer. Alex is ook werkzaam in Doesburg. Alex heeft al heel wat feesten en evenementen mogen voorzien in de regio en telkens met een goede ervaring. Hij werd er steeds hartelijk ontvangen en de mensen die hij er ontmoet heeft blijven hem na aan het hart. Hij zal dus maar al te graag zorgen voor een succesvol feest in deze prachtige streek!