Goochelaar Huren Alex Buijk

Goochelaar in Doetinchem; Boek Alex Buijk en geniet van de wereld vol magie.

Boek nu een top Goochelaar in Doetinchem. Alex Buijk is de goochelaar die niet mag ontbreken op jouw feest. Deze man goochelt van alles en is erg veelzijdig, of je nou gaat trouwen of je opent een nieuwe zaak, Alex maakt het magisch!

Shows
rondlopende goochelaar Alex Buijk

Goochelaar in Doetinchem

Wat leuk er is binnenkort iemand jarig in Doetinchem of omgeving! Of er is een andere reden om een feestje te organiseren! Het maakt niet uit wat de reden is, een feestje is altijd leuk. Als jij met de organisatie van dit feestje bezig bent, kost dit jou wellicht veel tijd, maar het is natuurlijk wel leuk om te doen, maar wat extra hulp is altijd welkom. Ik kan jou deze hulp bieden. Ik kan namelijk een magisch tintje aan het feest geven door mijn magische goochelshow op te voeren. Is dit wat er nog ontbreekt aan jouw feest, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Ik zal dan zo snel mogelijk laten weten of ik beschikbaar ben op de betreffende datum.


Wat kan je van mij verwachten en voor wie treed ik op


Als ik een goochelshow op jouw feestje kom geven, mag je iets heel speciaal verwachten. Ik treed voor elke doelgroep op, maar toch wel voornamelijk voor volwassenen. Mijn show stem ik af op het gezelschap. Dus als er bijvoorbeeld veel kinderen aanwezig zullen zijn, zal ik niet kiezen voor hele spannende acts. Tijdens de show zal ik enkele acts op het podium doen. Dit is voor sommige acts de enige plaats waar ik deze kan doen. Het is ook wel leuk dat alle gasten de acts dan goed kunnen zien. Het podium is zeker niet de enige plaats waar ik acts doe. Ik probeer namelijk zo veel mogelijk in de zaal, vlakbij de gasten, aanwezig te zijn. Ik betrek hen zo veel mogelijk bij mijn acts. Dit kan op verschillende manier. Zo kan ik bijvoorbeeld vragen of iemand mij kan en wil assisteren, maar een andere manier kan ook zijn dat ik een truc heel dichtbij iemand doe. De trucs die ik in de zaal doe, zijn erg speciaal en veel gasten vinden het ook spannend om deze van zeer dichtbij te kunnen bekijken. Zij hopen natuurlijk te ontdekken hoe mijn acts in elkaar zitten, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. 

Alex Buijk:  100% interactief | 100% humor | 100% Professioneel.

Het was geweldig

"Alex heeft ons bedrijfsfeest echt een boost gegeven. Met zijn magische goocheltrucs hebben wij versteld staan kijken. Alex wij hopen tot snel."
-RTL - MCN

Goed gedaan man!

"Geweldig hoe je de mensen weet te entertainen. Erg leuk hoor om te zien dat het onmogelijke toch mogelijk is. :) We hebben met zijn allen erg veel plezier gehad."
-Van der Valk Utrecht

Aanrader!

"Top show voor de medewerkers van de HZ University of Applied Sciences. Alex maakt er een interactieve en verrassende show van.
-HZ University 
Goochelaar inhuren Illusionist huren

Overleggen over mijn acts

Als de gasten niet kunnen ontdekken hoe mijn acts in elkaar steken, zie ik vaak dat zij met elkaar gaan overleggen over hoe ze wellicht werken. Ik heb dit al heel veel zien gebeuren en dat vind ik nog steeds iets erg bijzonders. Mensen hebben hele verschillende theorieën over de mogelijkheden. Vaak komen zij niet dicht bij de waarheid, maar dat maakt het niet minder leuk om te horen. Ik begrijp wel dat mensen het over mijn acts hebben, want magie is iets bijzonders. 


Niet alleen voor particulieren

Mijn shows zijn niet alleen geschikt voor particulieren. Ook bedrijven kunnen mij zeker inhuren. Dit kan bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest zijn. Ik kan daar dan als goochelaar langs komen. Maar als jij een andere zakelijke bijeenkomst aan het organiseren bent en jij kunt hulp gebruiken, dan moet je het mij ook zeker laten weten. Je kunt mij bijvoorbeeld inhuren als energizer of als spreker. Er is heel veel mogelijk, dus laat mij zeker weten wat jouw wensen zijn en ik weet eigenlijk wel zeker dat wij er dan samen wel uit gaan komen.

alex-buijk-magisch-entertainer

Tafelgoochelaar

Als rondlopende goochelaar zal ik de aanwezige gasten benaderen met korte kleine goocheltrucs die plaatsvinden op de vierkante cm. Gegarandeerd een WOW effect  bij jullie gasten. Als tafelgoochelaar kan ik op werkelijk op iedere locatie optreden dus ook bij jou!
alex-buijk-magisch-entertainer

Goochelworkshop

Wil jij ook de geheimen weten van de goochelaar, boek dan ook eens een super gezellige interactieve goochelworkshop. Je gaat aan de slag met bekers, balletjes, kaarten en je leert hoe je alles moet presenteren. Ben jij aan het einde van de workshop ook een illusie rijker?
alex-buijk-magisch-entertainer

Kindershows

Alle kinderen zitten op het puntje van hun stoel. Wat gaat er gebeuren? Een goochelshow van Alex Buijk is genieten voor jong en oud. 

Kinderen lachen, juichen en roepen. Doe mee! Alle kindershows zijn interactief en staan garant voor op-en-top plezier.

Tafelgoochelaar Alex Buijk

Show samenstellen

Als jij mij in wilt huren voor jouw feest en ik ben ook beschikbaar op de betreffende datum, dan moet er natuurlijk een show samengesteld worden. Ik doe dit niet alleen. Ik vind het namelijk belangrijk dat de show volledig bij jouw feest past. Daarom zal ik diverse zaken met jou afstemmen over jouw wensen voor de show. Maar dat is zeker niet het enige, ik wil bijvoorbeeld ook graag weten wat voor gasten er in de zaal zitten. Als alles duidelijk is, kan ik een show in elkaar gaan zetten die helemaal bij jouw feest past. Alleen op deze manier kan ik er voor zorgen dat het een geslaagd optreden wordt en dat is natuurlijk erg belangrijk.

Magic time

Als de dag van jouw feest is aangebroken, zou het natuurlijk fijn zijn als alles vlotjes verloopt. Ik zorg dat ik ruim van tevoren op de locatie aanwezig bent, zodat ik voldoende tijd heb om mezelf voor te bereiden. De voorbereiding bestaat onder andere uit het bekijken van de zaal en het podium. Alleen als ik goed voorbereid ben, kan ik een goede show neerzetten. Daarom neem ik hier uitgebreid de tijd voor. Natuurlijk zorg ik er voor dat jouw gasten mij niet te zien krijgen voordat mijn show begint, want anders is de verrassing weg. Daarom trek ik mezelf ruim op tijd terug achter de schermen. Daar zal ik mezelf verder voorbereiden. Als het magic time is, zal ik op een spectaculaire manier de zaal betreden. Jouw gasten zullen vol verbazing kijken en mijn show aandachtig volgen!!